Welcome To My Life! Uit eten en verjaardag
13 nov 2017 Lifestyle Welcome To My Life! 1

Welcome To My Life Uit eten en verjaardag

Hoi! Het is weer maandag en dit betekent dat wij weer gaan terugkijken naar afgelopen week! Het was een leuke gezellige week waarin alles vrij normaal en rustig verliep. Vooral het weekend was een klein feestje met allemaal leuke afspraken! Kijk je mee?

Maandag is een dag die eigenlijk altijd vrij rustig verloopt. In de ochtend werk ik thuis en in de middag is Sophia er weer. Afgelopen week probeerde ik het uit om haar een aantal middagen niet naar bed te doen. Dit om te voorkomen dat zij elke keer zo vroeg wakker wordt. In de middag mag zij lekker spelen met de klei. Dit is toch wel een van haar favorieten.

Dinsdag breng ik Sophia naar de peuterspeelzaal en daarna rijd ik even door naar de aldi voor wat boodschappen.

In de middag lekker rustig aan doen met Bumba! Zo grappig eigenlijk, Senna moest er nooit iets van hebben en Sophia vindt het juist fantastisch!

Vincent maakt Gnocchi klaar. Wat een werk. Maar wel lekker. (geen goede foto trouwens, maar wilde het toch laten zien 😉

Woensdag heb ik een uitstapje naar de Action gepland staan. Eerst doen Sophia en ik nog even een spelletje: verstoppen. Ik moet steeds zo lachen om deze foto. En maar denken dat ik haar niet zie haha.

In de Action zie ik natuurlijk weer veel te veel leuke spullen. Je kon mijn aankopen al zien in onderstaande vlog.

Ook viel de krant op de mat. onlangs ben ik geïnterviewd voor de plaatselijke krant. De kindjes waren zo trots, echt lief Het artikel vind je hier.

Sinds kort gaat Sophia ook op de donderdag ochtend naar de peuterspeelzaal. Ze vindt het daar zo leuk!

Deze dag kwam er ook een review online van de Snack Cup. Leuk om naar aanleiding daarvan wat mailtjes te krijgen van tevreden moeders!

Vrijdag in de ochtend ga ik sporten en daarna ga ik met Sophia even naar de apotheek. Ik heb er een hekel aan om elke maand naar de apotheek te moeten, elke keer zo’n gedoe en lang wachten.

Senna speelt bij een vriendinnetje en in de middag moet ik Sophia wakker maken om hem op te halen. Ik vind het altijd vreselijk om haar wakker te moeten maken maar het ging dit keer heel makkelijk en ze was erg vrolijk Kijk haar hier nog zoet slapen.

Zaterdag had Vincent een hardloopwedstrijd en gingen de kindjes en ik de ochtend naar het dorp om te lunchen bij de Hema. Aan het einde van de middag reden wij naar Apeldoorn om met familie uit eten te gaan (en vergeet ik om foto’s te maken).

Zondag is Vincent jarig! Thanks voor alle berichtjes via social media, mail etc! Wij ontbijten als eerste in de ochtend en daarna kijk ik nog een aflevering Gilmore Girls in bed. Aan het begin van de middag doe ik boodschappen voor de verjaardag van Vincent die wij vieren in de middag.

Ook kwam deze week een unboxing online, zo leuk om te mogen doen weer!

En dit was het weer voor deze week. Bedankt voor het meelezen maar weer, en tot volgende week! Liefs Saskia

Hebben jullie leuke plannen voor aankomende week?

Reacties

  • Iris

    Alsnog gefeliciteerd met de verjaardag van Vincent! Gaaf trouwens ook dat je in de krant stond.

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv