Boodschappen Shoplog Aldi
23 nov 2016 Lifestyle 16

Boodschappen Shoplog Aldi

Zoals elke woensdag staat er ook vandaag weer een video klaar! Het leek mij erg leuk om weer eens een boodschappen shoplog op te nemen. Dus hierbij een boodschappen shoplog van de Aldi!

Het was al weer een tijdje terug dat ik in de Aldi kwam maar ik vond het leuk om zelf weer eens boodschappen te doen. Zoals ik in de video vertel bestellen wij meestal de boodschappen om dit vervolgens thuis te laten bezorgen. Ideaal. Ik maakte daar al eerder een video van: Boodschappen shoplog Albert Heijn.

Waar ik onder andere heel benieuwd naar ben is natuurlijk waar jij je boodschappen doet. Ook heb ik onder dit filmpje een muziekje gezet. Wat vinden jullie daarvan? Fijn of juist niet? Jullie zouden mij er erg mee helpen met het antwoord op deze vraag :).

Ik hoop dat je deze weekvlog weer leuk vindt. Verzoekjes voor nieuwe filmpjes (graag!) en/of vragen mag je natuurlijk altijd achterlaten in de comments.

Vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal en de duimpjes omhoog te doen, daar zou je mij heel erg mee helpen en een groot plezier mee doen ;)! Liefs!

Reacties

 • Josan

  Bebino ken ik niet. Ik weet dat de Consumentenbond een onderzoek deed naar verschillende babydoekjes en deze buiten hun voorkeursselectie viel vanwege de ingrediënten.
  Onlangs geplaatst door Josan: Hatchimals, de speelgoedrage van 2016

 • Els

  De aldi en de lidl. Ik kom er vaak, eigenlijk liever bij de Lidl. Dat vind ik net een nettere winkel met meer keuze.
  Onlangs geplaatst door Els: Tutorial #35: 3D kerstbal van vilt ★

  • Saskia Hardeman

   Ja klopt, voorheen vond ik Lidl ook vaak net wat netter. De Aldi bij ons is helemaal nieuw, dus ook nog vrij netjes 😉

 • Christa lindhout

  Ik kom eigenlijk vaak bij de ah omdat die vaak de meeste aanbiedingen heeft en wij wonen er vlakbij.. Maar moet eerlijk zeggen ben een koopjesjager. Door mijn werk kan ik ook naar de hoogvliet. Die heeft regelmatig leuke dingen en in dat centra zit ook een lidl. Ben dol op merk spullen en vind ze vaak beter smaken dus kijk bewust wat ik koop. Ik had trouwens geen problemen met je muziekje.

  • Saskia Hardeman

   Thanks voor je reactie en fijn dat je geen last had van de muziek, goed om te weten 👍🏻

 • Celine

  Sinds ik mijn boodschappen bestel bij de Jumbo kom ik eigenlijk nooit meer bij de Aldi. Maar dit was zeker een winkel waar ik voorheen vaak naartoe ging. Ik vind je weekvlogs en filmpjes er leuk! Ik reageer niet vaak maar ik lees je artikelen en bekijk je filmpjes elke keer.
  Liefs, Celine

  • Saskia Hardeman

   Wat super lief Celine, heel erg leuk dat je steeds een kijkje komt nemen 😘 😘

 • Thirza

  Leuk filmpje hoor, en de muziek stoorde mij totaal niet. Ik bekijk en lees vaak je blog. Ik werk bij de Aldi 😉 dus leuk om deze producten voorbij te zien komen. Zelf doe ik soms boodschappen bij de Aldi, maar ook bij andere supermarkten hoor. Ik woon namelijk vlakbij de AH en Jumbo.

  • Saskia Hardeman

   Haha wat leuk dat je bij de Aldi werkt! Ja, dan zal er wel heel wat herkenning voorbijkomen :)!

 • Iris

  Ik kom zelf vaker bij de Albert Heijn of de Lidl, maar ik vind de Aldi wel een leuke supermarkt om af en toe eens binnen te stappen, zeker voor de non-food dingen die ze hebben.

 • MetMirjam

  Ik doe mijn weekboodschappen meestal bij de Aldi – het scheelt inderdaad een hoop geld! De luierdoekjes van de Aldi heb ik eens geprobeerd (de witte verpakking) maar ik vond ze niet zo prettig. Ik ben benieuwd of jouw ervaring anders is! De luiers bij de Aldi zijn wél prettig.
  Onlangs geplaatst door MetMirjam: Wij gaan dit jaar voor kerst in de tuin!

 • Vlijtig Liesje

  Ik doe mijn boodschappen eerst bij de Albert Heijn en daarna ga ik nog naar de Aldi er naast.

 • Vanessa

  Leuk om een boodschappen shoplog te zien! Ik doe wekelijks boodschappen bij Lidl. Die winkel vind ik persoonlijk fijner om boodschappen te doen en het assortiment is ook breder, althans in België toch. Het muziekje onder het filmpje is leuk, maar hoeft voor mij niet. Ik vind je filmpjes sowieso leuk! 🙂

 • Tessa Pietersen

  Ik doe onze boodschappen bij de jumbo of Ah. Als mijn man gaat gaat hij eerst naar de Lidl en haalt producten die daar niet (of niet naar onze smaak) zijn daarna bij de jumbo.

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.