Review: Skip Hop Snack Cup
9 nov 2017 Kinderen Mama 6

Review: Skip Hop Snack Cup

Net als ik zullen de meeste mama’s er een hekel aan hebben: namelijk kruimels. Hier in huis worden ze goed vertegenwoordigd. Ik probeer daarom mijn kinderen zo veel mogelijk aan tafel te laten eten maar soms ontkom ik er gewoon niet aan. Een handig product wat helpt om kruimels te voorkomen in huis, en bijvoorbeeld de auto, is de Skip Hop Snack Cup.

Skip Hop Snack Cup

De Snack Cup is een vrolijk vormgegeven product welke er voor zorgt dat een kindje helemaal kruimelvrij zijn of haar favoriete snack kan eten. De cup is afgesloten met een klepje welke makkelijk open en dicht gaat. Aan de binnenkant zit een flexibele opening waar je kindje gemakkelijk zelf bij kan, maar welke ook voldoende afsluit om te voorkomen dat de inhoud eruit valt.

Het product is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Wij ontvingen het lieveheersbeestje, maar er is bijvoorbeeld ook een variant in onder andere een eenhoorn, een uil, bij en een vlinder. Extra leuk is dat er van diezelfde varianten ook een lunchbox, rietjes beker en schooltas verkrijgbaar zijn.

Onze ervaring met de Snack Cup

Mijn dochter heeft een zwak voor vrolijke printjes en beestjes. Toen zij de Skip Hop Snack Cup onder ogen kreeg, greep zij deze vast en liet het niet meer los. Zelfs toen haar snackje op was, nam zij het “beestje”,zoals zij de Snack Cup noemt, overal mee naartoe. De Snack Cup kan gemakkelijk door kleine handjes vastgehouden worden en het handvat maakt het dragen en meenemen nog gemakkelijker.

De Snack Cup is wel echt voor voedsel dat de neiging heeft om te kruimelen. Fruit zal ik er zelf niet zo snel indoen omdat ik verwacht dat dit door de flexibele opening een grote kliederboel zal worden. De Snack Cup is geschikt voor  met name kleine koekjes en dergelijke en zorgt er inderdaad voor dat het kruimelen beperkt blijft. Door de flexibele opening blijven de kruimels in de Snack Cup.

Skip Hop Snack Cup

Snack Cup

Zou ik het product zelf kopen? Ja! Voornamelijk lijkt mij het ideaal wanneer er een lange autoreis gemaakt wordt en je een kindje toch wat lekkers wil geven onderweg. Ook voor thuis is het erg handig wanneer je kindje iets eet wat de neiging heeft om snel te kruimelen. Wat betreft mijn dochter zou zij het liefst alles in haar Snack Cup eten. De vormgeving met het lieveheersbeestje en de vrolijke kleurtjes maakt het voor haar een enorm succes.

De Snack Cup is onder andere te koop bij Bol voor € 10,99

Ken jij de Snack Cup al?

Reacties

 • Liset - Beautydagboek

  Wat een grappig ding! Het lijkt me erg handig voor stukjes fruit voor onderweg, maar moet ik het zien als een soort beker met een deksel (kan het niet goed op de foto zien)?
  Onlangs geplaatst door Liset – Beautydagboek: Review | Benetton COLORS Purple eau de toilette

  • Saskia Hardeman

   Hoi Liset, Ik heb even twee foto’s toegevoegd in het artikel waar je het wat beter op kan zien inderdaad, thanks voor de feedback. Ik dacht in eerste instantie ook dat het fijn zou zijn voor fruit alleen is dit er vrij lastig uit te krijgen. Ik vind koekjes en van die mais goodies en dergelijke wel heel geschikt erin.

 • Rachelle

  Handig! Ik ben ook wel heel benieuwd hoe & wat de bekers doen, of die ook zo handig en fijn zijn! Want dan gaat er hier een heel setje op de wishlist 🙂
  Onlangs geplaatst door Rachelle: Hoe onze peuter compleet omsloeg…

  • Saskia Hardeman

   Bedoel je de rietjesbeker? Daar komt binnenkort ook nog een blogje mee online.

   • Rachelle

    Ja precies! Ben daar ook heel benieuwd naar dus ik wacht die nog even af 😊
    Onlangs geplaatst door Rachelle: Hoe onze peuter compleet omsloeg…

    • Saskia Hardeman

     Ik weet nog niet in hoeverre ik de rietjesbeker apart in het artikel ga meenemen dus verklap alvast even dat deze prima. Is Wij hebben voor de kids ook zo’n beker van een ander merk en die is twee keer zo duur. In deze van Skip Hop kan wel minder drinken, maar voor Sophia is dat niet zo erg en juist wel handig. Ik vind het een aanrader. Het enige is dat er op bol staat dat het afgeraden wordt om het in de afwasmachine te doen dus dat durf ik dan ook niet haha. Sophia krijgt toch alleen maar water en thee, dus dat geeft niet.

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv