Welcome To My life! Knutselen met strijkkralen en gezellig uit eten
23 jan 2017 Overige 29

Welcome To My Life Knutselen met strijkkralen en gezellig uit eten

Hoi! Wat gezellig dat je weer een kijkje komt nemen in onze afgelopen week! Ik vind het altijd erg leuk om dit overzicht in elkaar te zetten zodat ik zelf ook weer kan terugkijken op alle leuke dingen die wij hebben meegemaakt! Kijk je mee?
wandelen

Goedemorgen maandag! Sophia en ik starten de week met een wandeling in de wijk. Dit doen we steeds vaker, gewoon een stukje lopen samen. Sophia vindt het heerlijk en kan gewoon een beetje ronddartelen en de wereld ontdekken

Verkade koekmaatjes

Na de wandeling doen weΒ wat boodschappen samen en daarna drinken we een kopje koffie met deze koekjes. Ik vind ze ideaal, kleine porties en gewoon lekker.

Interview Zappy

Dinsdag ploft de Zappy op de mat waar de kindjes en ik in staan. Het is hetzelfde interview als dat afgelopen mei in de ouders van nu stond, ze hebben het ditmaal een tweede keer gepubliceerd alleen dan in de belgische uitgave.

bitterballen uit de oven

Vincent luncht met ons tussen de middag gezellig thuis en ik gooi wat bitterballen in de oven om lekker op een broodje te doen. Lekker! Verder een normaal mama dagje waarin alles lekker verloopt. In de avond haalt Vincent onze nieuwe auto op, ik ben er zΓ³ blij mee!

koffie

Op woensdag moeten Sophia en ik natuurlijk even een ritje maken met de auto en rijd ik langs mijn ouders. Daar drink ik lekker kopjes koffie en tussendoor piep ik nog even naar de Zeeman die in de buurt zit.

knipjes zeeman

De zeeman shoplog is inmiddels al online en hebben jullie al kunnen lezen. Zo leuk al die mama’s die ook dol zijn op dit soort spulletjes.

tekenen

Donderdag zijn we de hele dag gewoon lekker thuis. Tussen de middag eet Senna even thuis en in de middag na school speelt hij gezellig bij mijn schoonouders. Sophia en ik vermaken ons best zo met een lekker rustig dagje.

bodum

Vrijdag moeten Vincent en ik naar een begrafenis. Altijd verdrietig. Mijn schoonzusje past op zodat ik de kindjes gerust achter kan laten.

strijkkralen

Als we weer thuis zijn spelen Senna en ik samen met de strijkkralen. Geheimpje: ik vind dat dus echt heel erg leuk en kan mij er heel erg goed mee vermaken. En Senna ook! Zo zitten we de hele tijd gezellig aan de keukentafel.

Worteltaart

Ook bak ik nog een worteltaart. Ik gebruik hierbij een pak van het merk Leev. Ik ben zo’n groot fan van dit merk, ze hebben geweldige en verantwoorde producten. Ook deze worteltaart is onwijs lekker en de kindjes en ik eten samen al de helft op :D.

lego

Zaterdag is het een soort lego dagje. Althans, Senna speelt vrijwel lekker alleen maar met de lego terwijl Sophia met haar pop speelt. Senna bedenkt nog even om de hele bak op de kop te gooien, gelukkig is het een redelijk kleine bak ;).

nacho's

In de avond ga ik met een vriendin uit eten. Doen we altijd eens in de zoveel tijd. Oh en deze nacho’s waren heerlijk!

zondag

Zondag ga ik in de ochtend naar de sportschool voor een les bodypump. Ik ben heel erg benieuwd hoe de spierpijn dit keer zal zijn. In de middag val ik zomaar in slaap en aan het einde van de middag gaan we naar de verjaardag van mijn schoonvader.

Meer zien van onze week? Bekijk dan ook de weekvlog: nieuwe auto en interview zappy

Dit was al weer het overzicht! Sinds een paar weken heb ik een kleine verandering gemaakt door foto’s in mijn wekelijkse overzicht alleen nog maar met de camera te maken in plaats van mijn telefoon. Zelf vind ik het op deze manier veel mooier en netter. Ik ben heel benieuwd wat jullie er van vinden. Is het je opgevallen, of misschien ook wel helemaal niet?

Fijne week allemaal en veel liefs!

Reacties

 • Romy

  Dat klinkt als een fijn weekje! Heerlijk om te beginnen met een wandelingen en ook knutselen is nooit verkeerd πŸ™‚ Ik kan me nog goed herinneren dat ik jaren geleden ook altijd in de weer was met strijkkralen. Ik vind je foto’s erg mooi trouwens! Goed idee om alleen nog maar camerafoto’s te gebruiken!
  Onlangs geplaatst door Romy: Elke dag weekend: 10 tips voor een weekendgevoel

 • Loes Johanna

  Leuk! Je ziet inderdaad dat de foto’s van betere kwaliteit zijn, ziet er netjes uit!
  Onlangs geplaatst door Loes Johanna: Weekend Plog 13

 • Irma

  Een hele fijne week, op de begrafenis na!
  Je foto’s zijn inderdaad van goede kwaliteit, maar vind het zelf niet erg als er ook foto’s van je telefoon tussen zitten hoor. Je hebt natuurlijk niet altijd je camera bij je.
  Onlangs geplaatst door Irma: Primark shoplog

  • Saskia Hardeman

   Klopt inderdaad maar nu ik vlog heb ik vaak wel de camera mee. Ik krijg binnenkort een nieuwe iphone en misschien dat ik dan wel weer daarmee foto’s ga plaatsen.

 • Iris

  De kwaliteit van de foto’s is inderdaad beter, maar ik zou het niet erg vinden als je af en toe foto’s van je telefoon ertussen zet, dat maakt voor mij niet enorm veel uit. Voor jezelf is het misschien ook makkelijker dan om je camera steeds te pakken.

  • Saskia Hardeman

   Ik heb de camera wel veel bij mij ook met vloggen. Ik vind de foto’s van mijn iphone gewoon niet zo mooi maar krijg binnenkort een nieuwe tel πŸ™‚

 • Stefanie

  Wat een fijne week! Wij spelen ook regelmatig met de strijkkralen, erg leuk!
  Je ziet wel dat de foto’s van betere kwaliteit zijn. Ziet er wel netjes uit.
  Onlangs geplaatst door Stefanie: 25 vragen aan Jennifer en Katie

  • Saskia Hardeman

   Thanks Stefanie! Leuk he die kralen. Weet jij heel toevallig waar je van die malletjes hiervoor kan kopen? Wij hebben nu alleen een hartje en een vlinder maar ik vind iets anders ook wel leuk πŸ™‚

   • Stefanie

    Volgens mij kun je ze gewoon kopen bij een speelgoedwinkel. En een tijdje geleden zag ik ze ook bij de kruidvat liggen, die heeft dus ook weleens van die aanbiedingen en misschien de action?
    Onlangs geplaatst door Stefanie: Hoe gaat het met Jennifer in groep 3?

    • Saskia Hardeman

     Ah thanks, ga ik eens een rondje zoeken.

 • Mathiske -gelukineenrompertje-

  Mooie foto’s hoor. Hoe gaat het nu met je spierpijn? Strijkkralen zijn leuk, ik kan niet wachten tot Emily dat kan.
  Onlangs geplaatst door Mathiske -gelukineenrompertje-: Dog a mens best friend. Emily en Angie.

  • Saskia Hardeman

   Vandaag dus echt helemaal geen spierpijn! Heel soms een klein beetje als ik Sophia optil maar echt gewoon bijna niets. Ik ben helemaal verbaasd. Toen in gisteren trainde dacht ik echt dat ik er vandaag heel veel last van zou krijgen. Volgende keer toch maar wat meer gewicht alleen heb ik vrij zwakke polsen dus wil ook niet te zwaar.

 • Villa BlaBla

  Strijkparels zijn hier ook altijd een succes en de foto met Lego is heel herkenbaar. Mijn zoontje is helemaal gek van Lego. We hebben heel erg veel Lego in huis, alleen de blokjes opruimen vind ik altijd wel wat minder leuk πŸ˜‰
  Onlangs geplaatst door Villa BlaBla: 4 trends waar ik nooit aan zal meedoen

  • Saskia Hardeman

   Haha ja he lego opruimen is niet tof. Daarom laten wij Senna op een kleed spelen, dan kan je zo alles via het kleed de bak in storten πŸ™‚

 • Sylvia

  Nu heb ik ook zin in bitterballen, worteltaart en nachos.. heerlijk met strijkkralen spelen als mn dochtertje wat ouder is gaat dat hier ook zeker gebeuren!

  • Saskia Hardeman

   Hihi die worteltaart was ook echt heel erg lekker! Die ga ik snel weer maken πŸ™‚

 • Els

  Strijkkralen zijn zo leuk! Ik doe het ook nog wel eens :-). Heerlijk ontspannend.
  Onlangs geplaatst door Els: Fotoreportage #29: Winter, mist en vorst

 • jodi - liefthuis

  Bijzonder dat je verhaal nu ook in Belgie gedeeld is.
  Onlangs geplaatst door jodi – liefthuis: Lieve Roosje…Nog meer hersenbloedingen? Een genetische afwijking?

 • Marieke

  Wat een heerlijke week had je! Op de begrafenis na!
  En mooie foto’s hoor. Al vind ik foto’s die gemaakt zijn met de telefoon niet storend! πŸ˜‰
  Onlangs geplaatst door Marieke: Beter verwend dan verwaarloosd!Β 

 • Lieke van Veen

  Wat leuk dat je nu ook in de belgische ouders van nu staat.
  In eerste instantie had ik het niet opgemerkt dat alle foto’s nu met je camera gemaakt zijn, maar ze zijn super mooi.

 • Forever38.com (Vera)

  Bitterballen voor de lunch en dan op een broodje … hoe lekker !!

 • Blog & Beauty

  Wat een heerlijke week heb je gehad. Dat is het fijne van moeder zijn, je kan onverantwoord kinds zijn. Zo vind ik het bekijk om met Esmee aan tafel te zitten en samen te kleuren.
  Onlangs geplaatst door Blog & Beauty: Fashion by Fleur

 • Lifeaholic.nl

  Oahhh strijkkralen! Typisch jeugdsentiment Haha!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.