Welcome To My Life! Babykleertjes kopen en lekker veel huiselijkheid
15 mei 2017 Lifestyle 13

Welcome To My Life Babykleertjes kopen en lekker veel huiselijkheid

Hoi! Welkom bij weer een nieuw weekoverzicht! Voor mij altijd weer een leuk momentje in de week om mijn afgelopen week eens terug te bekijken. Ik onthoud namelijk niet altijd alles haha 😉 Afgelopen week was een week 

cadeautjes

Maandag stapte ik op de fiets naar het dorp om cadeautjes te kopen. Mijn vriendinnetje Stephanie zou mij namelijk de volgende dag het geslacht van haar baby vertellen, dus kocht ik een pakje voor een jongen en een pakje voor een meisje, zodat ik iets leuks kon geven. De pakjes die ik kocht zijn zó schattig! Wanneer het geslacht bekend wordt gemaakt zal ik er eens een foto van plaatsen.

flamingo rugzak

Voor Sophia kwam ik deze rugtas tegen en zodra ik deze zag wist ik dat ik die wilde. Na de zomervakantie gaat Sophia naar de peuterspeelzaal en ze heeft in ieder geval een mooie tas 🙂

kids

Dinsdag gaan Vincent en ik een dagje naar de sauna. Meer hierover vertel ik in mijn weekvlog. Binnenkort mag ik ook weer kaarten voor Thermen Soesterberg weggeven dus houd mijn blog in de gaten 😉 In de middag zijn we weer op tijd thuis om Senna van school te halen. Wanneer ik het eten klaarmaak spelen ze samen met deze doos die veranderd is in een bootje.

carselfie

In de avond maak ik even een blije carselfie want ik ga naar mijn vriendinnetje Stephanie (die ook hier blogt). Zij heeft mij vertelt of zij een jongen of een meisje krijgt en ik ben zo blij voor haar! Maar ik mag het nog niet vertellen 🙂

schoonmaken

Woensdag stof ik de woonkamer en Sophia helpt mij mee met de salontafel. Ik spray wat schoonmaakmiddel en zij gaat er met de doek overheen. Handig hulpje zo hoor haha.

lipstick

Er wordt een pakketje bezorgd met lipsticks! Als een kind zo blij hoor, en Sophia vindt het ook heel interessant allemaal. Review van deze plaatjes volgt nog.

selfie

Ik kan het niet laten om direct al wat lipsticks uit te proberen waaronder deze roze, ik vind het zo mooi!

Ik krijg aardig wat vragen over mijn dagelijkse make-up routine en welke producten ik hierbij gebruik. Ik nam daarom een video op met een hele simpele look. Ook beschreef ik in het bijbehorende artikel alle dagelijkse producten die ik gebruik: Make-up routine en producten overzicht.

koken

In de avond maak ik pasta klaar met spinazie, die ik nog moet toevoegen. Lekker makkelijk en snel, en de kindjes eten het ook nog eens heel erg goed.

courgette

Donderdag tijd voor wat kleine boodschappen. Wanneer ik deze opruim ziet Sophia de kans om een hapje te nemen van de courgette.

Astro Andre

Er wordt een fantastisch leuk pakket bezorgd van de Albert Heijn. Aankomende week vanaf 15 mei start er een nieuwe actie in samenwerking met Andre Kuipers. Wij ontvingen wat producten waaronder deze Flight Suit. Daar gaat een jongetje ontzettend blij mee zijn. Ik moet nog even een gelegenheid bedenken om het te geven maar ik zie dat lachende koppie al voor me

wandelen

Nog even een stukje wandelen samen. Heel gezellig met dit meisje, ze kletst mij de oren van het hoofd.

klei

Aan het einde van de middag haal ik Senna op bij mijn schoonouders waar hij mocht spelen. Hij laat mij dit leuke knutseltje zien, zo grappig.

tekenen

Vrijdag begin ik de ochtend in de sportschool en eindig ik de ochtend aan de keukentafel met een kleurend meisje. Zo leuk om haar te zien genieten van knutselen en doen.

hoi

In de middag wanneer Sophia slaapt kijken Senna en ik even tv. Om twee uur komt mijn neefje om gezellig te spelen. Zo leuk, hij en Senna zijn de beste vriendjes samen

Zaterdag maak ik bijna geen foto’s. Ik lig ongeveer de hele dag op bed en voel mij zwaar beroerd, hoofdpijn, keelpijn, spierpijn. Gelukkig is het zondag al een stuk minder, maar voel ik mij nog niet fit.

cadeau moederdag

Zondag is het natuurlijk moederdag. Senna kon het niet voor zich houden en had het al een beetje verklapt dat ik een spiegel zou krijgen, zo leuk

ijs

Aan het begin van de middag breng ik met de kindjes een bezoek aan mijn ouders voor moederdag. In de avond eten we bij mijn schoonouders.

Verry Mappy

Vergeten jullie niet om mee te doen aan de Very Mappy WINACTIE?

Uitgebreider onze week bekijken? Vergeet dan niet onze weekvlog. Ik heb hierin ook een belangrijke vraag!

Dit was het weer! Aankomende week heb ik expres bijna geen afspraken. Behalve vrijdag en het weekend hebben wij de rest van de week nog niets gepland. We gaan het dus lekker zien wat er allemaal komen gaat. Ik wens jullie allemaal een fijne week

Hebben jullie een fijne moederdag gehad of gevierd met je eigen moeder?

Reacties

 • Marloes

  Oh wat een leuke kleur lipstick! Lekker zomers, ik houd er wel van. Ik vind het ook zo heerlijk als mijn kindjes ergens plezier mee hebben, daar kan ik de hele dag wel naar kijken. En wat een leuk spiegeltje heeft Senna gemaakt! Ik kreeg een placemat en nog een verrassing (want die is papa even kwijt) en in combinatie met mijn verjaardag binnenkort kreeg ik een bloomon abonnement, super blij mee 😄
  Onlangs geplaatst door Marloes: Dingen waar ik als moeder van geniet 

  • Saskia

   Wat leuk zeg een bloomon abbonement, dat is nog eens een leuk cadeau voor moederdag!

 • Daisy Dingen

  Wat een leuk weekoverzicht! Hier vond Emma het ook erg moeilijk om voor zich te houden wat voor kadootje ze had gemaakt en waar dat verstopt lag haha! Dat pak van andre kuipers is idd erg leuk! Ben benieuwd naar de nieuwe actie!
  Onlangs geplaatst door Daisy Dingen: Elfia 2017

  • Saskia

   Haha ja grappig he dat de kindjes het zo spannend vinden dat ze het gewoon niet voor zich kunnen houden hihi.

 • Frank

  Leuk het weekoverzicht, in je vlog kwam ik de mooie tas van Sophia al tegen, echt een stoere tas 😆. Wij kwamen een aantal weken geleden ook een tas tegen die we niet liggen laten konden. Gister hebben we moederdag in de ochtend thuis voor mijn vrouw gevierd en daarna met een lunch bij schoonouders en later op de middag bij mijn ouders.
  Onlangs geplaatst door Frank: Wanneer uiterlijk er niet toe doet.

  • Saskia

   Wat een drukte eigenlijk he die moederdag, hier hebben we het ook op drie adressen gevierd haha. Ik zag trouwens het haar van je vrouw op instagram, echt super mooi zeg!!!

   • Frank

    Het was een gekkehuis onze moederdag, maar het was wel speciaal dat we de mensen in het zonnetje zetten waar we van houden! Dank je wel ik vind het haar ook echt super mooi 😆

 • Mathiske -gelukineenrompertje-

  Oh lekkere week hé. Wauw! En die pakjes ben ik benieuwd naar!
  Onlangs geplaatst door Mathiske -gelukineenrompertje-: Rondje door de tuin – April-

  • Saskia

   Haha ja ze zijn super en van het merk Fresk, ken je dat?

 • Marije

  Wat een fijne week! Zó leuk, knutsels van je kindje krijgen op Moederdag. Ik kan niet wachten tot mijn ventje groot genoeg is om zelf wat te knutselen haha.
  Onlangs geplaatst door Marije: 5 x wat je niet moet zeggen tegen de moeder van een prematuur

  • Saskia

   Haha ja fantastisch, dat ga je helemaal geweldig vinden 🙂

 • Jodi - liefthuis

  Je ziet er goed uit meid. Niet dat dat eerst niet was, maar t valt me nu op. Of komt het door het lekkere zonnetje??
  Onlangs geplaatst door Jodi – liefthuis: Shoplog voor de baby…Jollein, Noppies, Name It, Lodger en meer…

 • Anneleen

  Dat flamingo rugzakje is zo schattig! Echt heel leuk én zomers! 🙂

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv