Welcome To My Life! Fijne week met veel Sophia
31 okt 2016 Welcome To My Life! 27

Welcome To My Life Fijne week met veel Sophia

Hoi! Het is weer maandag en dat betekent natuurlijk dat het weer tijd is voor een nieuw kijkje in onze afgelopen week. Het was een fijne week waarin nog vrij weinig afspraken stonden maar daar gaat aankomende week verandering in komen. Maar goed, eerst even terug naar onze afgelopen week! Kijk je mee?

Sophia

Goedemorgen maandag en Sophia! Bereid je dit overzicht trouwens maar voor met een heleboel foto’s van Sophia. Ik vind het altijd zo leuk om foto’s van haar te maken en zij is gewoon de hele dag bij mij dus het is bijna onmogelijk om geen foto’s van haar te maken ;).

Knex

Die zoon van mij is trouwens steeds meer geordend aan het worden. Niet altijd trouwens maar steeds vaker sorteert hij al zijn speelgoed op kleur en volgorde. Lekker overzichtelijk.

Bankhangen

Dinsdag ochtend lekker rustig wakker worden op de bank. Sophia lag een hele tijd onder een dekentje tegen mij aan, genieten is dat.

Trind Nagellak

In de middag even wat dingen doen voor de blog. Mijn nagels zijn de laatste tijd een verschrikkelijke ramp en ik heb nog zoveel nagellak liggen om te swatchen en die ik écht wil laten zien, dus kocht ik ook wat nagelwielen zodat ik voorlopig daar even de swatches op kan doen.

Opvang

Woensdag vaste prik voor de sportschool waar ik samen met Sophia naartoe ga. Echt een uitkomst hoor en ideaal. Sophia vindt het daar ook zo onwijs leuk, twee vliegen in een klap.

Spelen

Jaja, drie maal raden wat Senna en ik in de middag doen. Ik ben echt een ramp in Knex. Lego en Duplo kan ik nog wel maar Knex is gewoon niet aan mij besteed (helaas voor Senna).

Shoplog H&M en ZARA

Ook komt er deze dag een shoplog online, zó leuk! Heb jij het al gezien? Shoplog H&M en ZARA

Selfie

Ik beloof bij deze dat ik ga proberen om aankomende week wat meer variatie in mijn foto’s aan te brengen. Want tjah, ook donderdag hangen Sophia en ik een beetje in huis rond .

Bezoek

Vrijdag middag breng ik Senna naar mijn zus toe om een middag te spelen. Hij heeft het daar altijd zo naar zijn zin. Sophia en ik gaan naar huis en ik slaap een uurtje mee met Sophia. Lekker.

Spoom

In de avond maak ik voor Vincent en mij Scroppino klaar, zo lekker. Alleen niet zo lekker schuimig maar dat komt waarschijnlijk omdat ik het meng met de staafmixer.

selfie

Schreef ik vorige week nog een blog over waarom ik mijn haar altijd vast draag, dit keer probeerde ik het eens los, al duurde het niet lang want ik kan er maar niet aan wennen.

carpaccio

In de avond ging ik uit eten met de moeder van een vriendje van Senna, dit doen we regelmatig en het is altijd gezellig.

weekvlog

Hebben jullie al de weekvlog gezien die afgelopen zaterdag online kwam? Deze is gedeeltelijk gefilmd met onze nieuwe camera en ik vind het zó leuk geworden! Weekvlog #15 Osmo, Blunder en opruimen! 

opruimen

Zondag is een dag zoals die moet zijn: gewoon lekker rustig. Ik ruim wat spullen op en zoek het een en ander uit. Ook bakken Senna en ik gezellig cakejes samen.

foto

In de avond gaan we gourmetten met familie en dan is het weekend alweer voorbij.

Vtech Magische eenhoorn

Vandaag is de allerlaatste dag dat je mee kan doen om de Vtech Magische eenhoorn te winnen. Klik op de link om mee te doen!

Aankomende week heb ik een aantal afspraken in Amsterdam en nog wat kleine afspraken thuis. Vind je het leuk om te volgen wat ik zoal doen volg mij dab op instagram om niets te hoeven missen. Fijne week allemaal!

Hoe was jouw week?

Reacties

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.