Weekvlog #15 DJI Osmo, Blunder en opruimen!
29 okt 2016 Lifestyle 14

Weeklog #15 DJI Osmo, Blunder en opruimen!

Er staat weer een weekvlog voor jullie klaar! En dit keer een hele leuke vind ik zelf want een deel van de vlog hebben wij gemaakt met mijn nieuwe camera de DJI Osmo. In dit artikel zal ik je hier ook iets meer over vertellen. Lees zeker even verder voor meer info!

DJI Osmo

Zoals ik vorige week al vertelde heb ik de DJI Osmo voor mijn verjaardag van Vincent gekregen. Echt onwijs lief en een fantastisch cadeau zo voor mijn verjaardag. De reden dat ik deze kreeg is omdat ik het maken van video’s onwijs leuk vind om te doen en mij de komende tijd hier wat verder op wil gaan richten. De Osmo is een camera waar zowel mee gevlogd kan worden, maar waar ook gewone video’s mee gemaakt kunnen worden. In deze video vertel is het eerste deel gefilmd met de Osmo en vertel ik aan het einde van de video hoe ik het gebruik vind en hoe ik de camera wil gaan gebruiken.

Weekend weg

Zoals je misschien in mijn weekoverzicht Jarig en weekend weg al hebt kunnen zien en lezen zijn wij heerlijk op stap geweest met ons gezin afgelopen weekend. Wij pakten onze spullen en verbleven in een hotel in Berg en Dal. Ik heb er echt van genoten en hoop snel weer eens terug te gaan! Tijdens ons weekend weg hebben we aardig wat video opnamen gemaakt. Ik heb echt moeten schrappen anders zou het allemaal echt veel te lang worden haha.

Ik ben vooral heel erg benieuwd wat je van deze video vindt! Hoe vind je het bijvoorbeeld als ik niet zelf de camera vasthoud maar gefilmd wordt? Ik ben heel benieuwd, laat het vooral achter in de comments!

Ik hoop dat je deze video weer leuk vindt. Verzoekjes voor nieuwe filmpjes en/of vragen mag je natuurlijk altijd achterlaten in de comments.

Vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal en de duimpjes omhoog te doen, daar zou je mij heel erg mee helpen en een groot plezier mee doen ;)! Liefs!

Doe jij ook al mee met de vtech winactie?

Reacties

 • Ramona (Kijk, mama!)

  Inderdaad duidelijk mooiere beelden. Misschien een combi van de twee? Het lijkt me leuk eens een camera op de kinderwagen te zetten met hardlopen. Maar er komt altijd meer bij kijken dan je denkt, zo’n vlog, lijkt me.
  Ik ben ook gisteren begonnen met babyspeelgoed opruimen voor de kringloop!
  Beterschap voor Senna.
  Onlangs geplaatst door Ramona (Kijk, mama!): Herfstkrans maken voor dummies

  • Saskia Hardeman

   Een go pro zou daar wel iets voor kunnen zijn denk ik, Vin gebruikte dat ook weleens voor het klimmen om te filmen. Er komt inderdaad best wat bij kijken, maar wel heel erg leuk om te doen!

 • Irma

  Zeker mooi beelden van het weekend weg! 😀 Maar inderdaad het lijkt me wel lastig als je even snel wil… Heerlijk is dat opruimen van speelgoed hè! Ik heb pas ook wat ‘baby’speelgoed op de zolder gezet, neemt alleen maar ruimte in 😅

  • Saskia Hardeman

   Ja he, al dat babyspeelgoed. Sophia die trok het ook iedere keer weer overhoop zonder er echt leuk mee te spelen. Opgeruimd staat netjes nu haha 🙂

 • Els

  Wat een leuke vlog weer. Bij je intro viel het me gelijk op dat jezelf niet filmde. Ik vind het wel een leuk effect :-). Wat een heerlijk weekendje en die duplo…. wow, je ziet de grond bijna niet meer ;-).
  Onlangs geplaatst door Els: Tutorial #34: zwarte piet van vilt ★

 • Iris

  Nu zie je het verschil echt goed, heel gaaf geworden met de Osmo!

  • Saskia Hardeman

   Thanks Iris!!

 • Stefanie

  Wat een leuke vlog weer! Mooie beelden van het weekendje weg!

  • Saskia Hardeman

   Dankjewel voor je leuke reactie!

 • Lifeaholic.nl

  Leuke volg weer zoals altijd! Leuk om jou eens volledig in beeld te zien 🙂
  Onlangs geplaatst door Lifeaholic.nl: Recept: Asperge ovenschotel

  • Saskia Hardeman

   Wat lief, dankjewel :)!

 • Gitte Brouwer-Mulders

  Leuke vlog weer! Duidelijke beelden van jullie weekendje. Ik snap dat het makkelijker is je eigen camera te pakken, misschien kan je het net als in deze vlog combineren? Ook leuk dat jij niet de enige was die filmde in deze vlog! Ben benieuwd naar je volgende filmpjes en vind het zeker leuk kookfilmpjes te zien. Ben de laatste tijd echt koos inspiratieloos met de avondeten haha!

  • Saskia Hardeman

   Dankjewel voor je reactie! Komende tijd zullen er wat meer recepten op mijn blog komen. Een onwijs leuke en goede blogger zal mij komen ondersteunen met het schrijven van recepten. Haar eerste recept zal deze week al verschijnen 🙂

   Ik ga inderdaad voorlopig lekker de beelden combineren. Gisteren heb ik met mijn normale camera gevlogd en vandaag met de osmo dus het wordt gewoon een mixje :). Fijne avond!

 • Anneleen

  Wat fijn, zo’n weekend weg met je gezinnetje. Echt genieten lijkt me! Mooie beelden ook! 🙂 hopelijk heeft Senna niet te veel last van zijn valpartijen! X

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.