WEEKVLOG: WIJ MOETEN BEZUINIGEN
23 mrt 2019 Mama 3

WEEKVLOG: WIJ MOETEN BEZUINIGEN

Wij hebben besloten om te gaan besparen en ik vertel waarom. Ook bracht ik nog even een bezoekje aan de Action. Sophia en ik knutselen, en mijn mini me had de zomer in haar bol! Kijk je mee?Vergeet je niet te abbonneren op mijn youtube kanaal (zo ben je altijd als eerste op de hoogte van nieuwe video’s) 

Reacties

 • Naomi

  Leuke vlog weer. En ik snap Sophia wel. Het is echt ernstig tijd voor lente…
  Onlangs geplaatst door Naomi: Wel feesten, niet werken?

 • Marloes

  Haha heel herkenbaar alles zelf doen en niet mogen kijken, dat mag ik ook vaak niet bij mijn oudste van 4 🙂 ook wel fijn dat ze lekker zelfstandig wordt. Het is ook wel echt tijd voor lekker weer buiten, genieten met zonder jas 😉
  Onlangs geplaatst door Marloes: Het begint met persoonlijke ontwikkeling

 • Siger

  Nu ben ik heel benieuwd naar de couscous salade 😀
  Ziet er erg lekker uit

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.