WEEKVLOG: Narcose voor Soof en ons avondeten
11 mei 2019 Overige 2

WEEKVLOG: Narcose voor Soof en ons avondeten

Altijd weer even wennen na de vakantie. Ik merk vooral dat ik qua eten echt weer moet wennen en het weer tijd is om daar op te letten. Sophia moest onder narcose voor een kleine ingreep en ik laat weer zien wat wij de avonden eten.

Reacties

  • Naomi

    Begrijpelijk dat je dat spannend vindt. Je moet je kind dan toch even ‘uit handen geven’.
    Wat betreft dat eten: Ik herken wel dat ik (zeker na een vakantie) soms ineens veel te veel ongezonde dingen ga eten. Wat mij heeft geholpen, is om mezelf toch elke dag wel iets toe te staan. Eerst at ik alleen in het weekend wat ongezonde dingen, maar dan had ik in zo’n weekend geen rem. Nu is het iets wat vaker ‘mag’ en daardoor vind ik het ook minder moeilijk om me op andere momenten in te houden. En joh, af en toe een lekkere (vr)eetbui is niks mee, toch?;)
    Onlangs geplaatst door Naomi: Verrassing!

  • Sacha

    Ik vond het ook mega spannend toen Sohvi begon maart onder volledige narcose ging. Ik voelde me echt niet lekker toen ze in de operatie kan.er was. Vooral niet town het langer duurde dan van te voren was gezegd.. Toen ze weer op de kamer was kreeg ik hoofdpijn van de spanning.

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv