WEEKVLOG: MINI VAKANTIE en BELANGRIJKE BESLISSING!
15 jun 2019 Overige 6

WEEKVLOG: MINI VAKANTIE en BELANGRIJKE BESLISSING!

Wij hadden een heerlijke mini vakantie en ik laat zien in welke mooie omgeving wij zaten. Ook moesten Vincent en ik een heel belangrijke en ook moeilijke beslissing nemen waar ik eerlijk over zal vertellen. Kijk je mee?

Reacties

 • Naomi

  Dat vakantiepark ziet er echt heerlijk rustgevend uit. Lekker veel groen. En die beslissing kan ik me wel voorstellen. Mooi toch, als het zo kan…
  Onlangs geplaatst door Naomi: Dank aan mijn bloeddonor

 • Ramona

  Fijn dat het zo goed gaat op school met Sophia!

 • Kaat

  Hoi Saskia,
  Een citroenboom moet heel veel zonlicht krijgen, en kan je het beste in de volle zon buiten laten staan. Ik heb er ook ééntje, en had hem eerst voor het raam op het zuiden staan (goed, dacht ik). Maar de bladeren vielen er af, en ook de vruchten. Na wat gegoogle kwam ik er achter dat het binnen in Nederland niet zonnig genoeg is. Nu heb ik hem altijd buiten staan in de volle zon uit de wind op het zuiden, (ook als het regent/onweert) en er komen allemaal nieuwe bladeren en bloemen aan! Dus wie weet, helpt dat bij jou ook. Succes met je citroenboom!
  Groetjes Kaat

  • Saskia Hardeman

   Hoi! Dankjewel voor je berichtje. Leuk! Ik vind citroenboompjes echt geweldig, maar die van mij staat er nu niet zo heel leuk meer bij haha. Ik heb hem nu ook in de volle zon staan en bijgemest, en hoop dat hij het daar heel goed van gaat doen. Hoe doe jij dat trouwens met overwinteren? Liefs

 • Kaat

  Ja dat vroeg ik me ook al af haha…
  Ik las dat je hem het beste in een orangerie of een serre kunt laten overwinteren zodat hij van alle kanten zonlicht kan pakken. De hoeveelheid zonuren en de zonkracht is voor een citrusplant in Nederland eigenlijk net niet genoeg om te overleven. Maar goed, een orangerie of serre heb ik dus niet ;-)…. Ik ga hem in de winter maar op het meest zonnige plekje van het huis zetten, voor het raam van mijn dochters slaapkamer. En heel hard hopen dat hij het overleeft.
  Ze zijn zó leuk die citroenboompjes. Ik word er ook altijd blij van. Een beetje een vakantiegevoel wekt het op, ofzo…

  • Saskia Hardeman

   Ja, ik ga dat ook maar proberen.. Ik kocht ook zo’n boompje omdat wij een tuin op het zuiden hebben, en altijd veel zon. In de winter ga ik dan het boompje ook verplaatsen naar het raam op het zuiden.. Ik heb een meyer citroen boompje, die schijnen het wel redelijk te doen, ook in de winter. Dus ik hoop het!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv