WEEKVLOG: DIT WORDT ANDERS en ZELF HAREN KNIPPEN
13 jul 2019 Overige 1

WEEKVLOG: DIT WORDT ANDERS en ZELF HAREN KNIPPEN

Een extra lange vlog. Sophia haar haren moesten geknipt worden en dit deden wij thuis. En ik was ontzettend chagrijnig 🙁 Kijk je mee?  

Reacties

  • Naomi

    Die off day straalt er gewoon vanaf;). Toch knap dat je ‘m dan nog om kunt buigen.
    Wat ik me al een poosje afvraag (en niet vroeg omdat ik niet zeker weet of je daar iets over zou willen zeggen): Ik ben zo benieuwd waarom jullie ervoor kiezen om de kindjes wel naar de kerk te laten gaan en om zelf niet te gaan. Of is dat een keuze van de kinderen zelf? Ik zie het regelmatig voorbij komen en vraag me dat dan af. Kan me voorstellen dat je er misschien niets over wilt schrijven, dan ook prima uiteraard!
    Onlangs geplaatst door Naomi: #doeslief

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv