Weekvlog: Discussie met Vincent en naar de SAUNA!
4 mrt 2017 Lifestyle 6

Weeklog: Discussie met Vincent en naar de SAUNA!

Hoi! Er staat weer een weekvlog voor jullie klaar! Deze week was het een complete chaos in ons huis omdat wij de berging helemaal opnieuw hebben ingedeeld. Zoveel chaos brengt bij mij altijd een beetje stress met zich mee, maar het kwam allemaal goed. 

Daarbij kwam ook nog een discussie met Vincent over bepaalde spullen die ik wilde houden en hij niet, haha. Én we mochten heerlijk relaxen in de sauna. Over dat laatste lees je aankomende week meer op mijn blog, en misschien goed om mijn blog even extra in de gaten te houden want er komt een hele toffe winactie aan met kaarten voor de sauna!

Ik hoop dat je deze video weer leuk vindt. Verzoekjes voor nieuwe filmpjes (graag!) en/of vragen mag je natuurlijk altijd achterlaten in de comments.

Ik zou het erg tof vinden als je zou willen abonneren op mijn youtube kanaal, het is gratis en zo blijf je als eerste op de hoogte van al mijn video’s!

DANKJEWEL WEER VOOR HET KIJKEN EN HEEL VEEL LIEFS!

Reacties

 • Stefanie

  Gezellige week vlog weer! Jullie nieuwe berging kast is heel mooi! En wat grappig die discussie over de vaasjes, herkenbaar 😉 mannen snappen dat gewoon niet dat vaasjes ook leuk zijn. Haha
  Onlangs geplaatst door Stefanie: De schoolfotograaf

 • Patricia

  Wat een gezellige week. Mijn dochter kijkt altijd mee op zaterdagochtend haha zo leuk. Wat een gave kast en fijn dat alles zo bijelkaar ligt voor je blog. Bij mij ligt echt overal iets haha. Lekker een dagje sauna. Kun je zo van genieten dan hé?
  Onlangs geplaatst door Patricia: Help…! Haaruitval na de zwangerschap

 • Ramona (Kijk, mama!)

  Hele mooie kast! Die willen wij ook ooit als onze zolder af is. Goed gedaan!

 • Nynke

  Leuke video weer!
  Wat ziet het er heerlijk uit bij Thermen Soesterberg. Dat ga ik zeker onthouden.
  En ik ben een beetje jaloers op jullie mooie kast! Wauw!

 • Iris

  Zo’n kast lijkt me echt perfect, zo met lades, planken en hangers. Een video erover lijkt me zeker leuk!

 • Anneleen

  Heerlijk, zo’n dagje ontspannen in de sauna! 🙂 En een uitgebreidere video van de kast lijkt me leuk!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.