Persoonlijk: Waarom bloggen?
25 aug 2013 Lifestyle 6

Persoonlijk: Waarom bloggen?

Afgelopen week ben ik begonnen met mijn blog. Het zoveelste beauty blog dat op internet te vinden is, want er zijn er zo ontzettend veel! In dit artikel wil ik mij aan je voorstellen en vertellen waarom ik mijn eigen blog begonnen ben. Lees je mee?

sas en sen

Als eerste stel ik mij aan je voor. Mijn naam is Saskia, 27 jaar oud. Een aantal steekwoorden die betrekking hebben op mij zijn: zorgzaam, perfectionistisch, leergierig, moeder. Ik heb een zoontje van bijna twee jaar oud, hij heet Senna en is een heel vrolijk actief jongetje. Samen met mijn man en Senna wonen wij in Ede. Naast dat ik zorg voor mijn zoontje ben ik afgestudeerd hbo verpleegkundige. Ik houd van mijn vak! Als je het mij vraagt is er geen mooier beroep dan verpleegkundige, vooral het contact met mensen is wat mij in dit vak aanspreekt.

bloggen

Waarom ik een blog wilde starten? Deze vraag heb ik mijzelf heel veel gesteld. Ik bezoek al lange tijd veel verschillende beautyblogs en het trok mij steeds meer om er zelf ook een te starten. Ik vond het behoorlijk spannend kan ik je vertellen en heb mij veel de vraag gesteld of het wel bij mij past en of ik het wel zou kunnen. Op gegeven moment ben ik begonnen met artikeltjes schrijven zonder deze op internet te zetten. En ik vond het zo leuk! Elke dag even een momentje voor mijzelf en aandacht geven aan een onderwerp. Omdat ik het schrijven van artikelen steeds leuker begon te vinden en veel ben aangemoedigd, heb ik uiteindelijk besloten mijn eigen blog te starten! Ook heb ik getwijfeld welk onderwerp ik mijn blog zou geven. Omdat beauty een grote hobby van mij is en ik hier al best veel mee bezig was voor mijzelf, heb ik hiervoor gekozen. Ook wil ik proberen regelmatig te schrijven over een onderwerp wat met gezondheid en lifestyle te maken heeft. En de naam Twinkelbella? Deze had ik ooit eerder bedacht, en omdat ik het lastig vond een naam voor mijn blog te verzinnen heb ik voor deze naam gekozen. Zoals je kunt zien is mijn website nog niet helemaal af. Hier wil ik de komende tijd mee aan de slag.

Elke dag zal ik een artikel plaatsen wat met beauty, lifestyle of gezondheid te maken heeft. Ook zal ik af en toe bloggen over hoe mijn leven eruit ziet. Ik hoop dat je het leuk vindt om mee te lezen op mijn blog! Ik heb er in ieder geval erg veel zin in!

Dit was iets over mij! Wat zou jij willen lezen op mijn blog?

xoxo Saskia

Reacties

 • Rosa

  Hoi Saskia!
  Wat mij betreft een super goede reden om te beginnen met bloggen! Heel veel plezier:) Ik blog nu een maand of 5 en vind het nog steeds leuk:) Wat heb je een lief zoontje ook! groetjes, Rosa

  • Saskia Hardeman

   Hoi Rosa! Bedankt voor je berichtje. Leuk om te horen dat je het bloggen nog steeds leuk vindt! Groetjes Saskia

 • Monique

  Heel veel succes! Dan zijn we ongeveer tegelijk begonnen. Ben heel benieuwd!

  • Saskia Hardeman

   Leuk dat we ongeveer gelijk zijn begonnen. Jij ook veel succes!

 • Dina

  Veel plezier met je blog! 🙂

  • Saskia Hardeman

   Dankjewel Dina!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.