Vlog: ZWANGERSCHAPSTEST en overblijven op school
10 feb 2018 Mama 5

Vlog: ZWANGERSCHAPSTEST en overblijven op school

Welkom bij weer een nieuwe vlog waarin ik jullie een dag mee neem in ons leven. Ik ging naar het ziekenhuis voor een zwangerschapstest en heb een vraag voor de andere mama’s met betrekking tot het overblijven op school!

Ik hoop dat je deze video weer leuk vindt. Verzoekjes voor nieuwe filmpjes (graag!) en/of vragen mag je natuurlijk altijd achterlaten in de comments.

Ik zou het super tof vinden als je zou willen abonneren op mijn youtube kanaal, het is gratis en zo blijf je op de hoogte van al mijn video’s!

BEDANKT VOOR HET KIJKEN MAAR WEER EN HEEL VEEL LIEFS!

Reacties

 • Rachel

  Haha ik dacht even klickbait, maar ik had gewoon wat vlogjes gemist.
  Met de middagslaapjes hebben wij ook al heel wat maanden gedoe. Niet slapen, wel slapen, vroeg naar bed, om 5uur voor het dutje gaan liggen. En dan is het huilen soms zo erg dat ik zelf onder de dekens wil kruipen. Hopelijk blijft het bij jullie niet zo lang door modderen.
  Onlangs geplaatst door Rachel: – Shoplog – Kleding voor mijn dreumes

 • Christa

  Ik dacht ook even : huh een test?! Maar nu snap ik hem.

 • Anneleen

  Wat spannend om zo’n test te laten doen. Wanneer weet je de uitslag? X

  • Saskia Hardeman

   Hoihoi, Ik heb de uitslag gehad inmiddels: niet zwanger 🙂 Maar dat vermoeden hadden we ook al 😉 Toch wil het ziekenhuis dit altijd checken.

 • Iris

  Het blijft gek als ze in het ziekenhuis zeggen dat ze toch zo’n test willen doen. Ook al kan het écht niet, de twijfels komen vanzelf.

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv