Vlog: Tram en het Vondelpark
16 jul 2016 Lifestyle 3

Vlog: Tram en het Vondelpark

Degene die mij volgen op mijn social media kanalen weten natuurlijk al uitgebreid dat ik vorige week zondag met mijn man en kindjes naar Amsterdam ging om naar een event te gaan. Persoonlijk vond ik het ontzettend leuk en fijn dat mijn man en kindjes ook waren uitgenodigd. Voor mij als mama toch extra leuk en gezellig om gewoon met het hele gezin leuk op stap te gaan!

In deze vlog neem ik je weer gezellig mee. Achteraf gezien had ik eigenlijk nog veel meer willen filmen maar mijn camera hield er mee op en de kindjes waren ontzettend moe bij de terugreis. Sowieso niet heel erg gezellig om te filmen dan natuurlijk ;).

Ik hoop dat je deze vlog weer leuk vindt. Verzoekjes voor nieuwe filmpjes en/of vragen mag je natuurlijk altijd achterlaten in de comments.

Vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal en de duimpjes omhoog te doen (dat zou ik echt heel leuk vinden)! Liefs!

handtekening-saskia

Volg jij mij al via,YoutubeBloglovin , FacebookInstagram en/of twitter?

Reacties

  • Els

    Wat leuk met het hele gezin! Gave goodbag ook!

  • Rory

    Leuke vlog Saskia! Normaal gesproken heb ik niet altijd het geduld (en nog meer: de tijd) om filmpjes en vlogs te bekijken. Deze vind ik extra leuk omdat ik natuurlijk bij hetzelfde event (in de plaats van Linda van Mamaliefde) aanwezig ben geweest. Je hebt een prettige stem en ik vind het oprecht leuk om het verslag van deze dag te hebben gezien. Vloggen staat overigens ook op mijn wishlist, maar behalve een poging nummer 1 (en twee opgenomen mini-vlogs op vakantie die ik niet heb geplaatst) is er nog niets te zien, hahaha.

  • Joyce rdt

    Wat een super goodie bag zeg en wat een heerlijke dag! Liefs.x

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv