VLOG: Ik weet het niet meer MAMAVLOG
9 jun 2018 Mama 6

VLOG: Ik weet het niet meer MAMAVLOG

Ik weet het even niet meer en vertel daar meer over. Ik ga met mijn dochter naar het bos, en vertel over hoe het momenteel gaat bij ons thuis. Soms zijn er dingen die ik moeilijk vind en ik ben heel benieuwd of er wellicht bij andere mama’s herkenning is. 

Ik hoop dat je deze video weer leuk vindt. Verzoekjes voor nieuwe filmpjes (graag!) en/of vragen mag je natuurlijk altijd achterlaten in de comments.

Ik zou het super tof vinden als je zou willen abonneren op mijn youtube kanaal, het is gratis en zo blijf je op de hoogte van al mijn video’s!

BEDANKT VOOR HET KIJKEN MAAR WEER EN HEEL VEEL LIEFS!

Reacties

 • Marloes

  Oh ik begrijp je helemaal, af en toe drijft onze Sophie me ook tot wanhoop. Wat bij haar werkt is haar even uit de situatie plaatsen, zeggen dat we praten zodra ze rustig is en daarna vertellen hoeveel ik van haar houdt, dat ze soms boos/vervelend doet maar dat ze dat niet is. En op de een of andere manier wordt ze nu steeds sneller weer rustig. Misschien dat een vast woede ritueel helpt? Succes!

 • Hilde

  Pff pittig hoor! Hopelijk is het een fase 😉 Ik vind je een hele sterke en lieve moeder maar kan me voorstellen dat het zwaar is af en toe! Liefs X

 • Gelske

  Hey,
  Wat goed dat je dit bespreekbaar maakt!
  Het roept veel vragen bij me op, wat gebeurd er vooraf, hoe reageer jij als moeder, is het meer nu ze niet fit is, zijn er dingen die helpen om haar rustig te krijgen en wat helpt jou als moeder, wat heb jij nodig? Je neemt dat ze pittig is, maar dan ook echt pittig. Wat is pittig voor je, welk gedrag is dat? En wat gaat goed, waar geniet je van en zij ook. Die.momenten zijn er ongetwijfeld ook, maar worden soms overschaduwd door ander gedrag. Ik kan je zo geen juiste tip geven, wel de tip om inderdaad naar het Cb te gaan, wellicht kunnen zij je helpen en kan er een pedagoog meekijken. Is heel laagdrempeliger en kan helpend zijn. Dat je dit deelt in inziet is de eerste stap, knap hoor! Veel succes!!

 • Anneleen

  Oh ik heb zelf ook zo’n hekel aan honden in het park (en zeker loslopende). Ik heb al van toen ik klein was schrik van honden en dit nog nooit helemaal weg geweest. Ik stuur je nog even een privé berichtje ivm het gillen van Sophia. Liefs! X

 • Wendy

  Hahaha alles met die helm willen doen 😂 en jaaa loslopende honden in het bos vind ik doodeng met de kindjes erbij en uhm, mezelf 🙈
  Onlangs geplaatst door Wendy: Review snoerloze stofzuiger Black&Decker: de voor- en nadelen

 • Saskia

  Hoi Saskia,
  Wat heerlijk dat jij en Sophia zo heerlijk kunnen genieten van samen in het bos zijn!
  En wat een leuke helm! Onze dochter heeft al vanaf dat ze meegaat op de fiets een helm. En nu ze zelf fietst op haar loopfiets of fiets met zijwieltjes heeft ze hem ook op.
  Wat moeilijk dat Sophia zo pittig is. Ik heb helaas geen tips voor je hoe dit op te lossen. Ik denk inderdaad dat het een goede stap is om het aan te geven bij het CB.
  Ik vind het wel super dat je dit soort dingen ook deelt op je blog, moederschap is helaas niet alleen maar rozengeur en maneschijn.
  Heel veel succes met Sophia en haar buien.
  Liefs,
  Saskia

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv