Vlog: feest Sophia
11 jun 2016 Lifestyle 8

Vlog: feest Sophia

Hoi! Zoals iedere zaterdag heb ik vandaag ook weer een vlog klaar staan voor jullie! Ik besloot afgelopen zondag spontaan om te gaan vloggen. 

Eigenlijk had ik van tevoren niet bedacht dat ik deze dag wilde gaan vloggen maar het leek mij eigenlijk wel leuk om te doen. Ik vertel je over hoe wij het feest van Sophia vierden, ik laat je haar ge-wel-dige jurk zien en natuurlijk de cadeautjes die zij gekregen heeft! Kijk je gezellig mee?

Verzoekjes voor nieuwe filmpjes en/of vragen mag je natuurlijk altijd achterlaten in de comments.

Vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal en de duimpjes omhoog te doen (dat zou ik echt heel leuk vinden)! Liefs!

handtekening-saskia

Volg jij mij al via,YoutubeBloglovin , FacebookInstagram en/of twitter?

Reacties

 • Sandra

  Aaaahw, als eerst moet ik even zeggen dat ik dat jurkje die Sophia aan heeft echt fantastisch vind! Zó schattig! Super tof ook dat ze witte All Stars heeft gekregen. Leuk dat jij ze ook gaat halen, hihi. 🙂
  Het ziet er uit als een leuke dag! Top ook dat het zulk goed weer was. Dat is toch altijd extra fijn op zo’n verjaardag. 🙂

 • Lisanne

  Kan me voorstellen dat je helemaal gesloopt bent van zo een dag. Ik dacht dat sophia een geel jurkje had? Ze is verwend hoor die dame ah en die schoentjes super schattig.

 • Liset - Beautydagboek

  Wat een mijlpaal! Zo lief hoe jullie allemaal je kleding laten zien. Senna laat het ook al mooi zien :). JE ziet er trouwens prachtig uit Saskia, wat een mooie jurk! Leuke cadeaus heeft ze ook gekregen, matchende All Stars zijn zo lief!

 • Jodi - liefthuis

  Wta een gave jurken hebben jullie. Die voor je meisje is natuurlijk top maar dat geel staat jou ook echr heel leuk. Lekker zonnig

 • Simone

  Leuke vlog weer! En wat zagen jullie er mooi uit inderdaad! En wat een leuke cadeaus! Die vrolijke vriendjes zijn zo leuk inderdaad 🙂

 • Iris

  Foam puzzelstukken: nostalgische gevoelens 😉

 • Nesrin

  Ik vind jou Steps jurkje zo mooi en dat jurkje van Sophia ook. Leuke zandbak hebben jullie in de tuin.

 • anneleen

  Ik vind je vlogs altijd heel leuk om te bekijken! 🙂 Wat is Sophia lekker verwend! Die houten poppenwagen vind ik erg leuk!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv