Tip: Smackies
8 sep 2016 Mama Speelgoed 2

Tip: Smackies

Als moeder van een kleuter krijg ik te maken met héél véél speelgoed. En stiekem vind ik dit misschien wel net zo leuk als mijn zoon haha. Je bent nooit te oud voor speelgoed nietwaar? Ik doe in ieder geval net zo leuk mee met het ontdekken van nieuw speelgoed. Dit keer mochten we iets nieuws uitproberen namelijk: Smackies. Vandaag een review over dit speelgoed!

Smackies

Smackies

Ik ben er altijd voor in om nieuw speelgoed uit te proberen. En zo leer ik ook steeds weer nieuwe dingen kennen waarvan ik in het begin nog niet eens zo heel veel van had verwacht. Dit speelgoed bijvoorbeeld. Het ziet er heel leuk uit, maar dat het zo’n hit zou worden voor mijn zoontje had ik niet verwacht.

Smackies zijn een soort shuttles met aan het einde een zuignap. Met deze shuttles kan je gooien op bijvoorbeeld een deur (ieder geval iets met een glad oppervlak). Er zitten in de verpakking die ik ontving een aantal stickers waar punten op vermeld staan. Een soort targets dus die gebruikt kunnen worden voor het spel.

Smackies

Smackies

Eerste kennismaking met Smackies

Stiekem had ik dus gedacht dat mijn zoon 1 a 2 keer met dit speelgoed zou spelen en dat het daarna wel welletjes zou zijn. Nou nee hoor. Het ligt nog steeds bij ons in de woonkamer en bij iedereen die komt spelen wordt het weer tevoorschijn gehaald. Het enige nadeel wat ik vind van deze smackies is dat het met het gooien best veel geluid kan maken. Ik vind dat normaal niet zo erg, maar als mijn dochter slaapt heb ik het liever stil in huis. Verder gingen de stickers bij ons niet zo heel lang mee. Maar dit kan natuurlijk ook aan mijn zoon liggen die de stickers door het hele huis heen heeft verplaatst.

Smackies

Conclusie Smackies

Bij ons thuis dus wel echt een succes die Smackies. Zeker een aanrader om als cadeautje te geven. Het is betaalbaar speelgoed waar veel speelplezier mee gegarandeerd is. De big set die ik heb ontvangen is verkrijgbaar voor € 16, 95. Ook is er een basisset verkrijgbaar voor € 10,99.

Smackies zijn te koop bij Bol.com

Ken jij Smackies al?

handtekening-saskia
Volg jij mij al via,YoutubeBloglovin , FacebookInstagram en/of twitter?

Reacties

  • Els

    Smackies, zijn leuk voor jong en oud! Volgens mij is het erg grappig speelgoed. En ja, geluid, dat is dan wel weer jammer.

    • Saskia Hardeman

      Ja, dat geluid inderdaad! Klopt dat was ik even vergeten. Senna mag ook nooit hiermee spelen als Sophia slaapt :).

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.