Tip: APL Eau de Parfum (dupe DKNY?)
7 jun 2014 Beauty Lichaamsverzorging 13

Tip: APL Eau de Parfum (dupe DKNY?)

Ik heb nooit echt iets moeten hebben van namaakgeurtjes. Het spreekt mij gewoon niet aan en als ik een parfum of eau de toilette aanschaf ga ik liever voor het echte merk. In eerste instantie leek dit geurtje mij dan ook niets. Totdat ik het rook en verkocht was. Vandaag vertel ik je meer over dit geurtje wat mij maar € 1,69 koste! Kijk je mee?

Jarenlang ben ik groot fan geweest van de eau toilette van DKNY. Je kent het vast wel, de lekkere appelgeur met de naam Be Delicious. Meerdere flesjes heb ik versleten van de normale versie tot de limited edition. En even was ik de geur vergeten totdat ik deze zag staan bij de Action. Ik was gelijk nieuwsgierig en rook aan de geur. Het deed mij gelijk denken aan de geur waar ik altijd zo gek op was! Hup, deze eau de parfum ging dus snel met mij mee naar huis!

APL Fruitylicious

APL Fruitylicious

De verpakking is niet heel bijzonder. Maar voor de prijs verwacht ik ook niet ontzettend veel. Het doosje is grijs met groen en het flesje van de parfum is lichtgroen in de vorm van een appel

APL Fruitylicious

Nu is de grote vraag natuurlijk: is het wat? Omdat de geur nogal goedkoop was had ik eerlijk gezegd geen hoge verwachtingen. Wat ik wel hoopte was dat de lekkere appelgeur een tijd blijft hangen en ik niet om de haverklap parfum bij hoef te spuiten.

APL Fruitylicious

APL Fruitylicious

Tot mijn verbazing houd de geur het aardig lang vol! Een aantal dagen heb ik deze geur gebruikt. In de ochtend deed ik wat op mijn polsen en nek en in de avond was de geur nog steeds aanwezig! Niet te geloven dat zo’n goedkoop luchtje dit kan waarmaken! Jeej!

Is het een dupe? Naar mijn mening komt het echt aardig dicht in de buurt! De echte DKNY vind ik net iets frisser maar de appelgeur is vrijwel hetzelfde. Mocht jij dus ook groot fan zijn van DKNY kan ik je dit luchtje zeker aanraden!

Ken jij dit luchtje al? Houd jij van appelgeur?

handtekening-saskia

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

 

Reacties

 • Linda

  Ik vind het zo bijzonder dat ze een geur kunnen maken voor zo’n klein prijsje! En naar de geur ben ik nu wel benieuwd geworden 🙂

  • me

   Ik denk eerder dat je treurig moet zijn dat die anderen er zoveel voor durven te vragen hahaha

 • Denise

  Wat een leuke dupe! Natuurlijk is de geur van DKNY wat frisser, maar volgens mij komt deze dicht in de buurt! <3

 • Beautydagboek

  Fijn zo’n goedkope dupe! Ga binnenkort eens ruiken, want je maakt me nieuwsgierig!

 • Sophie

  Ik heb helaas niets met de DKNY geur, maar ik vind het wel bijzonder dat deze dupe nog zo goed blijft hangen! En de verpakking is superschattig!

 • Natascha

  Een aantal jaren geleden droeg ik het groene appeltje van dkny elke dag. Ik vind het een lekkere geur.

 • Kayla

  Deze heb ik ook wel eens geprobeerd! De echte DKNY geuren blijven toch het lekkerste.

 • Amy

  Ohh DKNY- Be Delicious is zo lekker! Bijzonder dat ze zo een goedkope variant daarop kunnen maken

 • Sascha

  Ik heb ook een dupe van de DA, maar ik doe ‘m nooit op, omdat ik een appelgeur als parfum toch niet zo heel lekker vind ruiken.

 • Lisette

  Pff wow wat een prijsje zeg, DNKY is altijd favo mijn luchtje geweest, ik ben nu eigenlijk wel benieuwd naar deze!

 • Tessabd

  waaw, goed dat hij zo lang blijft zitten! had ik ook niet verwacht

 • Kim

  Ik heb de dupe van flowerbomb bij de Action gekocht maar die blijft niet lang hangen. Dan maar deze proberen 😀

 • alexa

  wat een fijne review en top dat ie zo lang blijft hangen zeker voor dat lage bedrag!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv