Thee: mini reviews
24 jan 2014 Lifestyle 15

Thee: mini reviews

Ja hoi daar ben ik weer met mijn thee. Afgelopen tijd heb ik voor onder andere sinterklaas weer verschillende soorten gekregen. Vandaag laat ik deze zien en geef ik per product  een mini review. Oohja, ook heb ik de mannenthee geprobeerd. Nieuwsgierig? Klik verder en lees mee!

Clipper Thee

Clipper Zen Again

Clipper Zen Again

Als eerste maar mijn lieveling van dit moment!! Eerder vertelde ik ook al over Clipper en ik ben een echte fan aan het worden. De thee is gewoon heerlijk puur! Toen ik deze Clipper Zen Again kocht twijfelde ik nog even omdat er eucalyptus in zit. De ontzettend mooie vrolijke verpakking gaf de doorslag! En ik kan zeggen dat de smaak eigenlijk ook heel erg lekker is! Van de eucalyptus merk ik niets, wel proef ik een heerlijk milde kruidenthee! (€ 3,30)

Smaakomschrijving: De smaak van brandnetel proef ik gelijk. Niet heel sterk maar subtiel, deze subtiele smaak is juist wat ik erg lekker vind!

Ingrediënten: Citroengras, Brandnetel, eucalyptus blad, Rozenbottel, Ginko blad. Allen zijn biologisch geteelde ingrediënten.

Zou ik deze opnieuw kopen? Jajajaja!! Het liefst heel veel.

Yogi Tea

Yogi Tea Positive Energy

Energie kan ik in deze maanden wel gebruiken. Deze thee heb ik gekregen en ik was er dan ook erg benieuwd naar. Minpuntje voor mij persoonlijk is dat dit zwarte thee is. Het zal daarom ook geen favoriet van mij worden. Zwarte thee vind ik vaak overheersend maar dit valt bij deze thee mee. (€ 2,99)

Smaakomschrijving: Ik proef duidelijk sinaasappel en ergens heel ver een vleugje kaneel. Deze thee vind ik een echte lekkere warme winterthee!

Ingrediënten: zwarte thee (Assam), hibiscus, groene maté, zoethout, citroengras, citroen mirte, gedroogde citroensap, rozebottel, biet, cranberries, kaneel, zwarte peper, sinaasappelschil, rozemarijn, sinaasappel olie, gember, guarana, ginsengwortel, kardamom, kruidnagel (alle ingrediënten zijn van biologische teelt).

Zou ik deze opnieuw kopen? Omdat ik niet van de zwarte thee ben niet direct, maar vind deze wel heel erg lekker!

Piramide even bijkomen

Piramide Even Bijkomen

Thee voor een rustmoment in de middag, altijd welkom! Voor mij persoonlijk is elke soort die ik lekker vind een rustmoment, toch was ik benieuwd naar de ingrediënten en de smaak. Deze thee is lekker voor tussendoor. (€ 2,29)

Smaakomschrijving: Ik proef duidelijk de smaak van anijs. ook proef ik ergens een smaak die ik niet direct kan thuisbrengen. Ik denk dat dit de rode biet is.

Ingrediënten: anijszaad, hibiscus, appelstukjes, rode biet, aardbeiblad, pepermunt, appelaroma, brandnetel, cichorei

Zou ik deze opnieuw kopen? Ik ben absoluut gek op de thee van Piramide maar deze zou ik niet direct opnieuw kopen. Dan ga ik bijvoorbeeld liever voor Piramide weerstand.

Yogi Men's Tea

Yogi Tea Men’s Tea

En tot slot de mannenthee. Dit vond ik zo leuk toen ik deze zag. Vincent drinkt in de avond ook graag thee dus was benieuwd wat hij hier van vindt. (€ 2,99)

Smaakomschrijving: De gember vind ik overheersend in deze thee. Ook proef ik licht kaneel

Ingrediënten: gember, kardamom, zoethout, carob, kaneel, gerstemout, geroosterde cichorei, pepermunt, fenegriek, venkel, foelie, anijs, ginsengbloesem, tragacant, kurkuma, chili, kaneelextract, zwarte peper (ingrediënten van biologische teelt).

Zou ik deze opnieuw kopen? Neuh, zowel Vincent als ik zijn niet helemaal weg van deze thee. Wel vind ik het een geweldig leuk idee een mannenthee! Slim van Yogi!

Kruidenthee

Favoriete thee

Zo dit waren de mini reviews. De Clipper thee Zen Again is momenteel mijn favoriet. Heerlijk! Met deze thee kom ik echt tot rust. Overigens kan ik niet wachten om de overige smaken van Clipper te ontdekken! Wordt misschien nog wel vervolgd..

Welke thee is op dit moment jouw absolute favoriet?

handtekening-saskia

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin en/of twitter?

Reacties

 • Linda

  Heel erg leuk idee om mannenthee te maken, ik ben in ieder geval verrast. Ik kende het namelijk nog niet.

  Erg leuk overzichtje heb je gemaakt. Ik als thee liefhebber heb het met plezier gelezen. Naar de Clipper Zen Again ben ik het meest benieuwd!

 • Geertje

  Mijn favoriet op dit moment is Vanilla Warmth van pickwick. Een heerlijke rooibosthee met vanille en cacao… Ik heb de thee van clipper wel vaak zien staan, maar nog nooit gekocht…

 • Nicole

  Als ik alleen de foto’s al zie van de eerste thee ga ik al overstag haha…
  Verder vind ik thee met anijs niet echt lekker, maar komt omdat ik anijs niet lust..

  Heb trouwens een thee-stop dus kan niets kopen. Eerst mn grote voorraad opmaken 😛

 • Nicky

  Wat een super vrolijke verpakking heeft de Clipper Zen.
  Ik ken ze allemaal niet en ben ook niet zeker dat dit smaken zijn dat bij mij in de smaak zal vallen. Ik ben meer van de vruchtenthee.

 • Judith

  Thee testen vind ik altijd zo leuk! XO

 • Gwen

  Wat leuk zeg! Die Clipper heeft echt een leuke verpakking! Hier altijd Sterrenmix samen ’s avonds, misschien maar eens iets anders proberen 🙂

 • Kimberly

  Haha wat grappig zeg die mannenthee! Ik ben wel benieuwd naar de eerste thee, de zen again! Daar ga ik eens voor kijken. Ik drink op dit moment graag een pure thee, een afternoon thee die een beetje rokerig smaakt, maar wel onwijs lekker!

 • Luuke

  Haha mannenthee! Ik drink (als ik thee drink) gekarameliseerde peer ofzoiets, ook lekker 😉

 • Kirsty

  Wat grappig dat er speciale mannenthee bestaat, dat wist ik niet! Ik vind de thee van Clipper ook erg lekker, heb op het moment white tea en die drink ik met veel plezier 🙂

 • Felicia Rodrigues dos Santos

  Ah, die Zen again heeft echt een hele cute verpakking 🙂

 • DQ

  Wat leuk om te lezen! Ik hou van thee. X

 • Kimberly

  Ik drink eigenlijk bijna nooit thee.. Maar dit trekt me wel 😀

 • debby

  Hoewel ik meer een koffieleut ben, ben ik momenteel hooked aan de Yogi detox thee! Leuk artikel trouwens, je hebt me nieuwsgierig gemaakt naar de zenthee.

 • Elvie

  De Clipper zen wil ik nu ook wel proberen… Mijn favoriet momenteel is Earl grey green tea van Twinings..

 • Nanda

  Mannenthee, nooit van gehoord. Gember en kaneel klinkt wel als mijn cup of tea eigenlijk. 😀

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.