Spannend weekje en recept pannenkoeken tapas
19 nov 2018 Lifestyle Mama 1

Spannend weekje en recept pannenkoeken tapas

Hoi! Het is weer een nieuwe week en dat betekent dat ik jullie mee mag nemen in onze afgelopen week! Voor mijn gevoel net herfst en we gaan alweer toe naar de winter. Aankomende week wordt het zelfs heel erg koud. Niet mijn ding, die kou, maar ik moet zeggen dat ik deze tijd nu ook wel weer gezellig thuis vind. Maar goed, kijk je mee naar afgelopen week?

Maandag werk ik lekker uit huis. Gaat echt fijn zo, ik kan op deze manier goed werken en de dingen afmaken die ik moet doen. Erna nog even een broodje eten en weer even  naar huis voordat ik de kindjes ophaal van de opvang en van school.

Senna heeft in de middag een vriendje te spelen en Sophia en ik kijken even Casper en Emma op bed. Het zijn best vermoeiende lange dagen voor Sophia op de opvang, maar ze vindt het er wel fantastisch.

Dinsdag hebben Sophia en ik een dagje thuis. Er loopt een beest over de grond en Vincent vindt het een goed idee om deze te vangen voor Sophia zodat ze deze kan “observeren”. Ik heb een hekel aan beestjes dus deze ging ook weer lekker snel de tuin in.

De kindjes en ik lunchen bij mijn schoonouders. Daarna breng ik Sophia naar mijn moeder. Sophia speelt daar altijd heel graag. In de middag rommel ik een beetje in huis, niets bijzonders verder.

Woensdag is een vrij drukke dag. Ik maak ook geen foto’s verder. Werken, afspraak, kindjes die aan hun tax zitten. Het is zo voor de tijd van Sinterklaas een spannende tijd voor de kinderen, pfff drukte hoor. Ik ben blij als het avond is! Ik plaatste in de avond een foto zoals bovenstaand op insta stories (met een snapchat filter) en kreeg een boel dm’s over die knot. Echt, die is te simpel voor woorden: met twee handen je haren naar achteren doen, het uiteinde van het haar vastpakken en in een cirkel vastbinden op het hoofd. Echt, te simpel.

Donderdag in de ochtend werk ik een beetje. In de middag gaan mijn kindjes naar mijn schoonouders. Ik heb wat afspraken, doe wat dingetjes in huis. Gewoon een saai dagje eigenlijk. In de avond sporten, altijd fijn.

Vrijdag. Note to self: geen boodschappen doen een kwartier voordat je een kind van school moet halen.

Senna speelt bij een vriendje en hij wil nog even door de bladeren rollen voordat we naar huis gaan! Achja, moet kunnen.

Soof en ik gaan met een vriendin uit eten. Zo schattig hoe leuk ze dit vindt. Ze blijft op de fiets maar roepen dat ze zo zin heeft in ons meiden avondje Heel gezellig. Meestal neem ik trouwens Senna mee uit eten omdat hij dit leuk vindt, maar hij wilde thuis blijven en een pizza avond houden. Ik vond het dan ook wel heel erg leuk om nu met Soof te gaan

Zaterdag, de volgende dag slaapt Sophia uit tot 10.00 uur en blijft ze een beetje hangerig. De nacht is Senna trouwens heel ziek geworden! In de nacht wassen en badderen, tjah hoort erbij, zeker in deze tijd van het jaar.

In de middag natuurlijk de Sinterklaasoptocht. Omdat de kindjes zo lekker boven zitten maak ik pannenkoek tapas. Ik kreeg hier onwijs veel vragen over naar aanleiding van mijn post op instagram. Het is geen bestaand recept. Ik heb het gewoon een keer “bedacht” omdat het makkelijk is wanneer wij voor de tv willen eten. Het geeft geen kruimels en de kinderen eten het goed. Ik maak gewoon heel veel pannenkoeken en varieer met ingrediënten. Ik maak appel pannenkoeken, spek, kaas, ui, chocolade, rol deze op en snijd het in kleine stukjes. Prikkertjes erin en op een bord. Tadaaaa.

Nou, daar issie hoor! Sinterklaas!

Zondag.. Begon voor ons heel vroeg. Senna bleef maar vragen of Sinterklaas al was geweest. Uiteindelijk om 05.30 werd Sophia ook nog eens wakker dus hebben wij ze de cadeaus maar laten uitpakken. Hopelijk wordt het aankomend weekend niet weer hetzelfde, die Sinterklaas spanning is toch wel weer een ding merk ik. Maar goed, aan de andere kant geniet ik ook wel weer echt van die blije kinderen van mij!

Meer van onze week zien? Bekijk dan ook onze weekvlog: ik durf het bijna niet te vertellen.

Dit was het weer voor deze week! Hoe gaat het met jullie? Merken jullie ook veel van de Sinterklaas spanning bij de kinderen? Hebben jullie misschien tips? Of dingen die jullie anders doen in deze drukke tijd? Ik ben benieuwd en lees het graag terug in de comments!

Producten

Reacties

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv