Persoonlijk: Welcome to my life! Week 44
4 nov 2013 Lifestyle 24

Persoonlijk: Welcome to my Life Week 44

Vandaag geef ik jullie weer een persoonlijk kijkje in mijn afgelopen week. Klik verder en lees mee!

chocola

Heerlijk in de avond op de bank. Kaarsjes aan en chocolade!

Havermouttaart

We maakten een superlekkere havermoutkoek! Recept zal ik binnenkort op mijn blog plaatsen.

Senna

Senna in zijn pyamapak en dekentje op de bank 🙂

Active greens

Omdat ik mij de laatste weken onwijs futloos voel en bijna alleen maar moe ben ben ik weer begonnen met Active Greens. Schijnt heel goed te zijn dus ik ben benieuwd. Deze bus hebben we gekregen en kost rond de 50,– Ik weet daarom niet als deze op is of ik het opnieuw zou kopen. Overigens is dit geen vervanging voor gezond eten.

Blond amsterdam magazine

Ik was reuze benieuwd naar het nieuwe tijdschrift van Blond en nam deze mee naar huis. Als ik heel eerlijk mag zijn vond ik het niet reuze bijzonder.

Mummie Senna

Vincent was creatief met verband en toverde Senna om tot mummie!

Appelstrudel

Oooh deze ministrudeltjes zijn echt heeeerlijk!! Je kan ze ook zelf maken natuurlijk maar dit is makkelijk en snel. Er staat op de verpakking dat ze 10 min in de oven moeten, dit is wel heel kort, wij doen meestal 10 tot 20 min. Aanrader!

Pickwick

Ik kreeg een proefpakketje met de nieuwe thee van Pickwick. Ik vind de gedroogde thee leuk om zo duidelijk te zien in het zakje. Daarnaast is het geen papieren theezakje wat ik opzich ook wel een voordeel vind. De green hamman heb ik inmiddels ook gekocht en vind ik super lekker. Gewoon een lekker ontspannend kopje thee. Verse munt is natuurlijk lekkerder, ik heb een aantal plantjes in de tuin. Deze green hamman is een goed alternatief voor de winter als mijn plantjes het toch niet meer doen! Ik twijfel nog of ik een review zal schrijven over deze thee, ik ben er namelijk wel enthousiast over!

Catrice wet shine stain

Ik probeerde Catrice Wet Shine Stain uit. Review volgt!

Hagel

Zondag was het noodweer bij ons in Ede en viel er veel hagel! Hadden jullie ook hagel?

Aankomende week hoop ik vol energie aan te gaan. Ik ben nog herstellende van de operatie dus dat ik mij zo voel schijnt heel normaal te zijn. Maar het valt mij tegen hoor, ik had verwacht dat ik na twee weken wel weer lekker fris en fruitig zou zijn! Van de week ga ik lekker met mijn moeder en zus naar de musical sister act! We gaan ook nog een hapje eten ergens, dus daar heb ik veel zin in! Verder ga ik nog met mijn vader op stap naar de Intratuin. Klinkt heel sullig misschien maar ik ben dol op de intratuin! Ben reuze benieuwd of ze al wat leuke kerstspulletjes hebben. Senna kan trouwens sinds kort Loveyou zeggen, word ik zo blij van als hij tegen mij aankruipt en dit zegt. Hij heeft geen idee van wat hij zegt maar mama wordt er heel gelukkig van 😉

Fijne week allemaal! Heb ik al weleens gezegd hoe blij ik word van alle leuke en lieve reacties op mijn blog en die ik via de mail krijg? Doet mij heel goed, dankjewel allemaal!

xoxo Saskia

Reacties

 • Nikki

  Die eerste foto is echt inspirerend!

 • Charlotte

  Ik ben een paar weken geleden naar Sister Act geweest, was echt heel leuk! Veel plezier vast!

 • Mademoiselle Sophistiqué

  wauw hagel, nu al? hier heeft het gewoon al goed geregend

 • Monique

  Leuke foto’s. Ik heb het tijdschrift van BLOND ook, viel me ook tegen. Jammer.

 • Mirjam - Jewelyz

  Ah wat lief dat Senna dat zegt, maakt niet uit dat hij niet weet wat het betekend 😉 Lieve foto ook lekker op de bank in zijn kleedje.
  Wij hadden gisteren wel heel veel regen, maar (gelukkig) geen hagel hihi. Fijne week, veel plezier in de Intratuin, ga ik morgen ook heen 😉

 • Just Love Life

  Ben erg benieuwd naar het recept! Jammer dat BLOND een beetje tegeviel..
  Hopelijk voel je je snel weer helemaal goed :)!!

 • Marloes

  Ah Senna is echt heel schattig! Veel beterschap nog : )

 • Simone

  Die apfelstrudel ga ik ook eens proberen, lijkt me heerlijk!

 • Eline

  Apfelstrudel, jam! Leuke foto’s!

 • Mandy

  Leuke foto’s! Bij ons viel het allemaal wel mee met het noodweer. Paar flinke buien met wind, maar niet zo erg als ik zag op het nieuws.

 • BAGSANDSUSHI

  Wat een leuke foto’s! Die havermoutkoek ziet er heerlijk uit, yum! Super leuke blog heb je girl!

  X

 • Nina

  Wat een leuke foto’s 🙂

 • Whitney

  Mooie quote, heb het gelijk gepind! (Happiness is). Ben benieuwd naar je ervaring over de Pickwick thee. Drink zelf nooit meer Pickwick alleen Lipton maar deze smaak klinkt heerlijk! Goed herstellen en dan komt alles goed.

 • Kim

  Leuk om te zien! En het lijkt me heel schattig als Senna loveyou zegt 🙂

 • Sophie

  Jaa, wij hadden ook hagel, echt bizar! Verder vind ik de bovenste afbeelding erg mooi! En ik ben erg benieuwd naar je recept, mjum!

 • Nina

  Leuke foto’s! Jezus wat een grote hagelstenen! Hier heeft het niet gehageld volgens mij.

 • Kimberley

  Leuke foto’s! Die hagel, wow…

 • Kirsty

  Wat een leuke foto’s weer! En wat superschattig dat Senna ‘Loveyou’ tegen je zegt, kan me voorstellen dat dat heel fijn is om te horen!

 • Marianne

  De liplacquer van Catrice is erg mooi ik heb hem ook! Leuke foto’s

 • Deborah

  Heel erg leuk om te lezen, en mooie foto’s! Ja, wij hadden ook hagel, natuurlijk toen ik net van school naar huis fietste ;-), niet zo fijn dus. Maar wat schattig dat Senna loveyou zegt! xx

 • Melissa

  Super leuke week heb je gehad! Mijne was minder goed! ^^

  Oh en I love you is soo cutie!

 • Birte

  Leuke foto’s, buiten die van de hagel. Zo’n grote hagelbollen, eng!

 • Beautydagboek

  Wat een hagelstenen zeg! Vervelend dat je je nog niet helemaal goed voelt, rustig aan doen maar. En wat lief dat Senna Loveyou zegt..daar smelt je moederhart toch van? 😀

 • Yvonne

  aah wat lief dat hij Loveyou zegt;) Ik ben ook gek op intratuin, helemaal niet sullig. Leuk zo’n dagje! Wat een mega hagelstenen zeg, gelukkig hebben we dat hier niet gehad, was er ook schade aan de auto oid? Geduld is een schone zaak, je gaat je vast gauw beter voelen! X

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.