Sorry, het is even niet gelukt!
7 apr 2018 Mama 2

Sorry, het is even niet gelukt!

Hoi lieve allemaal. Het is even niet gelukt om de video vandaag online te krijgen. Omdat ik het min of meer wel beloofd had leg ik het nog wel even uit hoe dit komt! 

Afgelopen week vertelde ik op mijn insta stories dat ik een video wilde opnemen over het afvallen en op gewicht blijven. Ik krijg hier dagelijks heel veel vragen over en het leek mij handig om deze even in een video te beantwoorden. De vragen had ik opgeslagen en de video opgenomen. Het verwerken van de video ging ook prima, totdat ik halverwege kan en mijn camera moeilijk begon te doen. Tijdens het filmen zelf heb ik hier helaas niets van gemerkt.

Nu kon ik twee dingen doen. Of gelijk opnieuw filmen, of alles even laten voor wat het was en gewoon volgende week weer opnieuw filmen. En ik koos voor dat laatste. De laatste weken is het hier al druk genoeg in huis. En ik weet dat jullie het niet erg vinden om een weekje te wachten. Dus die video houden jullie van mij tegoed!

Wil je wel vast al meer lezen over intermittent fasting, hieronder even wat artikelen op een rij:

Hoe ik binnen korte tijd vijf kilo afviel

Intermittent Fasting: het resultaat van de eerste maand

Eetdagboek

Tot volgende week en een heel fijn weekend, geniet van de zon!

Reacties

 • Rachel

  Doet je camera aan intermittent opnemen? 😂
  Wel benieuwd naar je verhaal. Ik blijf het bijzonder vinden dat mensen dat kunnen (zegt deze veelvraat 😅) en dus heel benieuwd naar hoe dat nu gaat.
  Onlangs geplaatst door Rachel: Met mijn neus op de feiten. Deze hartpatiënt fietst niet meer zo snel

  • Saskia Hardeman

   Hahaha, nou zeg dat wel. Of eerder: intermittent geluid opnemen, hij ging opeens heel erg ruizen 🙁 Wat vind je bijzonder. Het afvallen? Ik dacht ook dat ik nooit meer in xs zou passen hoor, maar zonder moeite toch gewoon zo gegaan 🙂

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv