SNELLE SINTERKLAAS CADEAU INSPIRATIE!
30 nov 2020 Kinderen Mama 0

SNELLE SINTERKLAAS CADEAU INSPIRATIE!

Snelle sinterklaas cadeau inspiratie. Ik tik de titel zo uit, en vraag mijzelf af wat ik met “snel” bedoel. Ik bedenk mij dat nu in deze drukke periode alles zo veel en druk is, dat ik persoonlijk het liefste alles snel doe. Zo is het ook met de cadeau inspiratie. Om daar dagen over te hoeven nadenken, heb ik geen zin. En ook geen tijd. Maar: inmiddels heb ik zelf al wel zo veel inspiratie gekregen dat ik deze ook weer met jullie kan delen. Dus bij deze: snelle sinterklaas cadeau inspiratie. Ik hoop dat je er iets aan hebt!

Van punt tot punt

Een tip die ik ooit eens van mijn zus kreeg was punt tot punt. Inmiddels heeft Senna alle boeken (met duizend puntjes) al verslonden. Het is zo leuk voor ze om te doen, en ze zijn er uren zoet mee. Ik kocht een andere variant voor hem met minder puntjes maar die licht te verstoffen en vind hij niet leuk. De punt tot punt die wij hadden (deze) is niet meer verkrijgbaar. We hadden ook andere varianten uit dezelfde serie, maar ook die kan ik niet meer vinden. Wel zijn er andere varianten zoals bijvoorbeeld Wereldwonderen van punt naar punt.

Spellen

Spellen zijn wat mij betreft altijd een leuk idee en cadeau om te geven. Zelf vind ik het leuk om iets te hebben wat de kinderen ook samen kunnen doen. Zoals Twister bijvoorbeeld. Dit spel vind ik wel echt een tip voor wanneer je kinderen in verschillende leeftijden hebt. Wat ik zelf nog heel leuk vind voor bijvoorbeeld Senna is het spel Rummikub. Wij hebben ooit een kindervariant gekocht, maar omdat dit afwijkt van de “echte” kan ik er maar niet aan wennen. Catan is overigens ook een leuke tip wanneer je van spellen houdt.. Mochten jullie nog meer tips hebben voor leuke spellen dan lees ik dit heel erg graag terug onderin de comments!

Baby Born

Poppen doen het echt altijd goed. Mijn dochter heeft al heel wat kleine poppen kindjes. Je kan hierbij bijvoorbeeld denken aan een Baby Born, maar wanneer je kind deze (of een andere pop (Baby Annabell is ook erg leuk) kan je ook denken aan bijvoorbeeld de Baby Born Sister. Mocht je die laatste op je verlanglijst hebben staan: ik mag er een weggeven op mijn Instagram account. Mocht je een kans willen maken kan je daar mee doen.

Carrera Go!!

Bij de meeste jongens zit je met een racebaan wel goed. Denk bijvoorbeeld aan Carrera Go. Er zijn verschillende sets verkrijgbaar. Het is ook nog eens speelgoed wat heel lang mee gaat en waar kinderen uren mee kunnen spelen.

Hot Wheels

Ook Hot Wheels doen het altijd goed. Ik heb zelf wel het idee dat dit eerder veel populairder was dan dat het nu is. Mijn zoontje heeft er heel veel mee gespeeld en heeft ook nog de autootjes. De autootjes zijn overigens ook echt van goede kwaliteit. De speelsets zelf heb ik niet hele goede ervaringen mee, maar wellicht is dit verbetert. Het blijft uiteindelijk altijd leuk speelgoed waar kinderen heel veel plezier van hebben.

Maileg Muizen

De Maileg muizen. Oh, ik zag ze een keer voorbijkomen en ben er sindsdien dol op. Sophia heeft er nog niet veel, ze zijn namelijk best prijzig wanneer je dit vergelijkt met andere poppenkast poppetjes. Ze heeft er een van een vriendin gekregen een paar jaar terug en deze is nog steeds mooi ondanks dat ze er echt heel veel mee speelt. De muis is een vaste bewoner van haar poppenhuis, en ik vind het een plaatje. Voor Sophia zal ik deze muizen blijven sparen door er af en toe een te geven.

Ik hoop dat ik jullie door middel van dit artikel weer even wat snelle sinterklaas cadeau inspiratie heb kunnen geven! Heb jij nog leuke tips? Dan lees ik dit heel erg graag terug in de comments! Dankjewel

 

 

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.