Schoonmaakroutine Kinderkamers
17 mei 2017 Lifestyle 3

Schoonmaakroutine Kinderkamers

Hoi! Elke woensdag staat er een video voor jullie klaar en dit keer leek het mij leuk om mijn schoonmaakroutine met jullie te delen van de kinderkamers! Elke week maak ik de kinderkamers goed schoon en ik laat je precies zien hoe ik dit doe.

Schoonmaakroutine Kinderkamers

Ik vind het belangrijk dat de kinderkamers netjes zijn, en op tijd goed schoongemaakt worden. Hoe ik dit doe laat ik graag zien. Bij het uploaden kwam ik er trouwens achter dat ik het stukje dweilen vergeten ben toe te voegen. Bij deze dus: dat doe ik altijd als laatste ๐Ÿ™‚

Bekijk ook: schoonmaakroutine woonkamerย en schoonmaakroutine badkamer.

Ik hoop dat je deze video weer leuk vindt. Verzoekjes voor nieuwe filmpjes (graag!) en/of vragen mag je natuurlijk altijd achterlaten in de comments.

Ik zou het erg tof vinden als je zou willen abonneren op mijn youtube kanaal, het is gratis en zo blijf je als eerste op de hoogte van al mijn videoโ€™s!

DANKJEWEL WEER VOOR HET KIJKEN EN HEEL VEEL LIEFS!

Reacties

 • MarjonS

  Ik neem alles meteen af met een vochtige doek.
  Echt geen twee keer ๐Ÿ˜…

  • Saskia Hardeman

   hmm ja, als ik dat hier kon zou ik dat ook doen haha. Maar als ik dat doe krijg ik allemaal van die vieze stofjes overal en moet ik gewoon eerst stoffen. Kan er ook aan liggen dat ons huis erg stoffig is.

 • Anneleen

  Leuk om te zien! En de kamertjes zien er netjes uit hoor ! ๐Ÿ™‚

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv