REVIEW EN WINACTIE: ONE2TRACK GPS HORLOGE
9 apr 2019 Kinderen Mama 59

REVIEW EN WINACTIE: ONE2TRACK GPS HORLOGE

Mijn oudste is zeven jaar oud en inmiddels op een leeftijd gekomen dat hij heel graag buiten speelt. En als ouder zijnde is dit toch altijd een beetje spannend. Een kind alleen maar binnen, en in eigen tuin houden, kan nou eenmaal niet. Dus oriรซnteerde ik mij op hoe ik mijn kind zo veilig mogelijk kan laten buiten spelen. Zo kwam ik op het One2track GPS Horloge uit en deel ik vandaag mijn ervaring. Plus ik heb een winactie waarbij ik een One2track horloge aan een van jullie mag weggeven!

Vorig jaar lente begon het al een beetje dat mijn zoontje heel graag veel buiten wilde spelen. Buiten spelen kan ik alleen maar aanmoedigen, dus dat mocht hij van mij. Het enige nadeel is dat ik dan steeds mee moest aangezien ik hem nog te jong vond om alleen naar buiten te laten gaan.

Zelfstandig buiten spelen

Dit jaar besloot ik dat ik mijn zoontje toch wel steeds een beetje meer mag loslaten, en dat hij het ook moet leren om alleen buiten te spelen. De eerste keer dat hij alleen buiten speelde, was met een vriendje. Zij waren zo leuk aan het spelen, en ik wilde alleen even snel naar de winkel. In een kwartier was ik weer terug en kon ik zien dat zij nog net zo lief aan het spelen waren als toen ik weg ging. Vanaf dat moment ben ik mijn zoontje iets meer gaan loslaten. In eerste instantie gaf ik hem en oud horloge, mocht hij naar buiten en moest hij zich elk kwartier even aan mij laten zien. Dat ging hartstikke goed. Niet lang daarna kwam ik uit op de horloges van One2track.

Naast dat het een kind een goed gevoel van zelfvertrouwen geeft om alleen buiten te spelen, is er natuurlijk bijna niets gezonders dan lekker in de buitenlucht te zijn wanneer dit kan. Na het ontvangen van het GPS horloge probeerden wij deze al heel snel uit. Simpel uitgelegd werkt het zo: je kind draagt het horloge, en als ouder heb je een app op de telefoon waar je een kind mee kan volgen. Ook kan je op het horloge telefoonnummers instellen waarnaar toegebeld kan worden in noodsituaties. Ook kan je zelf je kind bellen. Zelf geef ik een voorkeur aan het laatste. Als ik mijn zoontje laat bellen, dan belt hij al om even gezellig te kletsen. Dat is niet de bedoeling en daarom bel ik hem zelf zo nu en dan even om te vragen hoe het gaat.

Het GPS horloge werkt met een simkaart. Hier kan prepaid beltegoed opgezet worden. Het beltarief bedraagt โ‚ฌ0,0048 per seconde.Het dataverbruik voor locatiebepaling is minimaal en bedraagt 0,05 cent per dag. Voor meer info check even de website van One2track.

Wat vinden wij van het GPS Horloge?

Naast dat mijn zoontje het natuurlijk ontzettend interessant vindt, is het voor mij als moeder gewoon heel fijn om te weten en te kunnen zien waar mijn kind is. Het geeft mij een veilig gevoel. Wanneer ik mijn zoon nodig heb, kan ik hem gemakkelijk bellen of even zoeken via de app. De app vind ik overigens heel gemakkelijk en simpel in gebruik. Ik kan niet alleen de locatie tracken, maar ik kan via de app ook het beltegoed checken en eventueel opwaarderen.

(nb, mijn dochter staat op de foto omdat zij dit graag wilde, maar zij gaat nooit alleen naar buiten).

Winactie!

Aan een van jullie mag ik een Connect Touchย Horloge in een kleur naar keuze weggeven. Wat je hiervoor mag doen zie je hieronder.

 • Volg mij in ieder geval op Youtube. Ook kan je mij voor een extra winkans op onderstaande kanalen volgen (klik op pictogram om naar kanaal te gaan). Elk kanaal is een winkans.

Volgende week zal ik een winnaar kiezen welke persoonlijk bericht krijgt. Wil je meer weten over hoe ik met winacties omga? Lees dan ook: bloggen en winacties.

Reacties

 • Inger

  Dit lijkt me ideaal voor onze jongste, dat is toch wel een beetje een onderzoekend type, dus zo weet ik in ieder geval dat alleen rond t blok ook echt rond t blok is๐Ÿ˜‰

 • elisabeth maria martina

  wat een geweldig gebaar, verras mijn kleinzoon maar met zo’n prachtig exemplaar #duimenmaar

 • Linds Ro

  Lijkt mij super handig voor onze jongen! Hij gaat steeds meer voetballen met zijn vrienden en het zou ideaal zijn als ik dan kan zien waar hij uithangt! Ze spelen vaak op verschillende veldjes dus ik blijf soms fietsen hihi!
  Fingers crossed!

 • Joyce

  Oh dat lijkt me geweldig voor mijn zoontje. Dan kan hij zich eindelijk veilig voelen en hoeft hij niet meer bang te zijn dat ik hem niet kan vinden mocht zijn vader hem onverwachts meenemen en dan kan hij mij in noodgevallen altijd bellen

 • Erika van koert

  Dat lijkt me nu superhandig ! Onze dochter van 7 maakt de buurt ook onveilig maar heeft er ook een handje van om (tegen de afspraak in ) van vriendinnetje naar vriendinnetje of van speeltuin naar speeltuin te hoppen. En ik ben met etenstijd de pineut om haar op te zoeken. Ik doe dus graag mee voor dit horloge

 • Priscilla Brom

  Dit lijkt me echt ideaal voor onze zoon die ook graag alleen buiten met vriendjes wil gaan spelen maar idd mama vind het allemaal nog een beetje eng. Maar dit zal het een stuk makkelijker maken.

 • Leonie

  Meegedaan! Lijkt me super voor ons zoontje, die steeds vaker probeert weg te lopen..๐Ÿ˜ƒ

 • Natasia

  Ja super leuk!!! Ik doe mee voor Daan!!! Kan ik hem in de gaten houden ๐Ÿ‘€๐Ÿ‘€ wou al 1 halen maar als ik er 1 kan winnen dan wacht ik er even mee! Whahaha mama kijkt altijd mee ๐Ÿ˜ˆ

 • Marinka

  Super hanidg voor mij dochter van bijna 6. We hebben een jaar terug een gps horloge gehad van een ander merk maar daar waren we niet tevreden over.
  Onze tuin is niet heel groot en mn dochter kan met zo’n horloge lekker buiten in de buurt spelen zonder dat haar zusje in haar haren hangt ๐Ÿ˜‰

 • Bibian

  Dit lijkt mij zoโ€™n uitvinding. We moeten toch de kinderen wat meer loslaten maar dat is nogal een opgave al vraag je het mij. Wij wonen in een buurt met veel klasgenootjes, echter nog wel veel bouwverkeer. Deze zomer is het tijd hem wat meer los te laten, hoe fijn is dan dit horloge. Ik doe graag mee. Liefs

 • Jessica

  Lijkt me suoer handig.
  Nooit meer de fiets moeten pakken om haar te zoeken. Niet dat ze het gaat maar woon in een woonwijk met veel straten met veel speel pleintjes waar geen auto’s rijden ga maar eens zoeken .
  ๐Ÿ˜…

 • Linda de bode

  De vrijheid lonkt van 3 dochters in de wijk. Ze verleggen de grenzen sneller dan verwacht (en gehoopt)

 • Brenda

  Zo wat een handig ding!
  Mijn dochter van net 5 is laatst een x zomaar een
  Blokje om gegaan๐Ÿ˜ฑ wat een verschrikkelijk gevoel om haar kwijt te zijn, hiermee zou dat voorkomen kunnen worden dus ik zou m zeker!!!! willen winnen!

 • kempenaers

  doe graag mee voor mijn kleinzoon, ziet er zeer handig uit, kunnen ze hem volgen wanneer hij ergens gaat spelen

 • Anniek

  Wat een leuke winactie. Dit zou ik graag winnen voor mijn zoontje die in juni 6 jaar wordt! Zal hij geweldig vinden:-)

 • Esther

  Ik doe heel graag mee met de Winactie van One2track!
  Voor mijn beide meiden heb ik al de One2track horloge. Daar ben ik superblij mee en mijn meiden ook. Maar ik zou er graag een voor mijn vader van 83 jaar oud winnen die slecht ter been is en zo graag wandelt. Zo kan hij in vrijheid wandelen en wanneer er iets is dan kan hij heel eenvoudig ons bellen. Dus ik doe graag mee! ๐Ÿ˜Š

 • brants harry

  leuke actie, kan mijn kleinzoon lekker buiten spelen terwijl wij hem kunnen volgen

 • Chantal

  Wat een geweldige winactie! Zou ik mijn kleine meisje dan eindelijk met een iets geruster hart de vrijheid kunnen gaan geven waar ze stiekem heel hard aan toe isโ˜บ๏ธ? Wij gaan heel hard duimen samen. Liefs!

 • Rachel

  Mijn jongste zoon is een tijdje terug al kwijt geweest en ook de oudste is zijn grenzen steeds aan het verleggen. Ik ben dus driftig op zoek naar een goed gps-tracker. Wat zou ik het fijn vinden als ik deze kan winnen. Zowel voor mijn zoontjes die iets meer de vrijheid krijgen en voor mezelf.
  Onlangs geplaatst door Rachel: En toen was hij weg

 • Carolien

  Wat ontzettend handig! Mijn dochter is een echt buitenkind (het weer maakt niet uit), ze is nu 7 en mag in de speeltuin/straat spelen; maar is steeds vaker โ€œzoekโ€ om vriendjes op te halen of daar te blijven hangen. Met klok kijken heeft ze veel moeite, dus ik mag elke dag op pad om te zien in welke tuin ze speelt. En daarnaast zoekt ze ook steeds vaker de grenzen op, om toch even stiekem in het volgende speeltuintje te spelen. Op deze manier kan ik haar goed in de gaten houden, lijkt me ideaal en kan ik haar wat meer vrijheid toezeggen qua speeltuintjes. Ik weet zeker dat het hier elke dag volop gebruikt zal worden โ˜บ๏ธ.
  Wij kruizen onze vingers #afwachten

 • Vanessa Raffaela Sibma

  Hi Saskia, leuk dat je hier over schrijft. Een collega vertelde mij over de gps horloge en het lijkt mij echt een mooie uitvinding. Ik doe graag mee!

 • Debby Hessels (@huishoudenvanjansteen)

  Ik herken je verhaal, daarom doe ik graag mee. Goed bedacht. Ik heb ook een zoontje van 7 jaar. Ik denk ook dat het ideaal is. Ik volg je trouwens graag op Instagram en YouTube. Succes!โค๏ธ

 • Patricia Bouthisma

  Ik volg op alle kanalen (p. Lubberts, p. Lubbertje, Patricia lubbertje-boutje)
  Ik maak ontzettend graag kans op dit horloge voor onze jongste zoon. Door zijn autisme en verstandelijke beperking kan hij niet zo zelfstandig zijn als hij (en wij) graag zou willen. Hij is 12, maar qua ontwikkeling een jaar of 7. Met dit horloge hoop ik dat hij zelf/alleen naar buiten zal kunnen om te spelen en uiteindelijk ook alleen naar en van school te kunnen gaan. Sil is een jongen met een gouden hart, hij heeft alles voor iedereen over. Ik gun hem dit van harte.

 • Anne-Marie

  Dit is echt iets voor deze zenuwpees ๐Ÿ˜‰ Mijn oudste is de hele dag buiten als het aan hem ligt hihi. Hij vindt een horloge heel stoer dus win-win ๐Ÿ™‚

 • Kirsten

  Gaaf! Mijn zoontje wordt in mei 7 en hij speelt ook veel buiten. Zoโ€™n horloge lijkt me ideaal. Ik ben hem regelmatig kwijt (dan zit hij bij een van de buren, maar toch), lijkt me handig als ik dan kan zien waar hij zit. Ik doe dus heel graag mee! Ik volgde je al overal onder La vie de Mama ๐Ÿ˜‰

 • Bianca

  Doe graag mee voor onze zoon die wil ook steeds alleen naar buiten of met zn vriendjes spelen en ik kan niet steeds mee onze jongste dochter is vaak ziek en moet ik hem steeds nee verkopen.En met deze gps horloge kan ik hem makkelijker alleen naar buiten laten gaan. Hoeft hij niet meer te wachten tot zn zusje beter is en kan die met an vrienden buiten spelen

 • Jaklien

  Super gaaf en heel fijn! Onze zoon mag nu wat verder weg naar zijn vriendjes fietsen dus zou super fijn zijn dat we over wn weer elkaar kunnen bellen als hij ergens aankomt of weer vertrekt onderweg naar huis enzovoorts. Super ben er al een poosje benieuwd naar en hij vind deze er best stoer uitzien! In zijn ogen best belangrijk๐Ÿ˜‰ is 9 jaar dus het oog wil ook wat!!

 • Esmeralda

  Wat een idee! Ik heb ook een zoon die graag buiten is! Hij mag alleen naar de speeltuin en loopt op de stoep langs vriendjes om ze op te halen. Ik check geregeld op een afstandje of hij er nog is en hoe hij samenspeelt. Afgelopen weekend zie ik hem in een tuin van een van zijn vriendjes waar ik de moeder niet van ken. Als ik hem roep en uitleg dat hij eerst moet komen vertellen als hij ergens gaat spelen, zegt de moeder die zich voorstelt dat hij vertelde dat hij van zijn moeder niet zomaar ergens naar binnen mag. Dan ben ik toch trots! Dit horloge zou me wel een extra gevoel van veiligheid geven. Die dan ook graag mee!

 • Marian Zw

  Dat zou echt iets voor mijn zoon zijn. Graag buiten en dan weet deze mama niet waar hij gebelven is. En besef van tijd of honger heeft hij niet als hij aan het spelen is. Volg je via alle kanalen

 • Saar

  Heel graag voor mijn mooie lieve sun๐Ÿฅฐ

 • Joyce

  Ik zou deze graag willen voor mijn neefje. Hij is binnenkort jarig!!๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

 • Randy

  Ik doe graag mee ๐Ÿ™‚ Deze moeder kannie loslaten haha

 • Nienke

  Wat super handig! Ik wist niet dat zoiets bestond! Mijn oudste is een heel impulsief kind.
  Regelmatig gaat ze ergens heen zonder het aan mij te vertellen omdat ze dat dus gewoon vergeet…. Een voorbeeldje: terwijl ik dacht dat ze in de speeltuin was heb ik zeker een paar keer de meester van school aan de lijn gehad of het wel klopte dat Anouk (toen nog 4) zelf naar het schoolplein gegaan was? ๐Ÿ™ˆ Kon wel door de grond zakken! Dit horloge zou hier dus echt een uitkomst zijn.

 • Brenda Majenburg Peters

  Mijn dame was laatst uit de speeltuin weggelopen. Schrikken zeg! Zou dus echt heeeel goed van pas komen!!

 • Sjoerd hendrikse

  Hier zouden we echt heel blij mee zijn! Onze oudste dochter heeft autisme en zelf buiten spelen kan ze niet. Hiermee zouden we het toch kunnen gaan oefenen en heb ik er ook wat meer vertrouwen in. Ze is inmiddels 9 jaar en heeft geen vriendjes of vriendinnetjes. Hier zouden we allemaal heel erg blij mee zijn! ๐Ÿ˜€๐Ÿ€

 • Marjolein

  Wij doen mee! Onze zoon is 6 en mag steeds verder van huis. Vooral tegen etenstijd wordt ik nerveus. Waarom..? Omdat het dan drukker op straat wordt denk ik ๐Ÿคทโ€โ™€๏ธ Dit zal de oplossing zijn zodat ik hem “stiekem” in de gaten kan houden.

 • A.

  Loopt nog wel eens weg ….dus daarom doen wij mee voor dit leuke idee.
  Geen Facebook etc of heel verhaal maar dit horloge willen we allemaal ๐Ÿ˜‰

 • Linda Tromp

  Geweldig hebben een tweeling die nog wel eens samen weglopen handig om ze op deze manier te kunnen terug vinden inplaats van de hele buurt op stelten te zetten

 • Anke

  Pff, overbezorgd much? Blij dat wij dat niet hadden toen we klein waren! En ja, met 6 mocht ik al lang alleen buiten spelen, sterker nog, zusje van 4 mocht mee. Verschrikkelijk die betutteling van de kinderen tegenwoordig.

  • Saskia Hardeman

   Ik speelde ook alleen buiten toen ik 4 jaar oud was. Alleen waren er toen wel meer vriendjes in de buurt. Bij ons is de speeltuin een stukje verder weg. Plus dat mijn zoontje dus weleens alleen buiten is. Dan is het gewoon fijn.

 • Vera

  Voor mijn vriendin en haar zoontje. Hij heeft autisme en ADHD, waardoor de structuur voor hem nogal door elkaar kan lopen. Op deze manier heeft ze wat meer grip op hem en is de veiligheid van hem groter. Meer geruststelling op die manier โค

 • Glasbergen

  Lijkt me super . We had er een en hij laden nie op. Zoontje wil graag alles indekken en ik vindt nogal eng waar die is

 • Alyt van der Heide

  Doe heel graag mee voor mijn jongste meid. Aangezien ze vaak door de buurt zweeft en dan
  niet zegt waar ze naar toe gaat……
  Vind dit gps horloge een geruststellend idee.

 • Stephanie spekle

  Ik doe heel graag mee voor mijn zoontje van 7! Buiten dat deze mama gewoon zo al redelijk wat moeite heeft met loslaten maakt het voor mij het nog net iets moeilijker dat mijn zoontje een lichte vorm van autisme heeft. Wat lijkt dit horloge me dan ook super fijn om hem toch wat meer los te kunnen laten!

 • Sharon de Ridder

  Oh, met een kleine doerak die het fietsen in de wijk heeft ontdekt, is dit wel heel handig… Graag in het roze!

 • Nelly

  Ik doe graag mee.

 • SophiaG

  Ik maak graag kans voor mijn 6 jarige dochter Isa. Toch wel makkelijk om niet de hele buurt af te hoeven zoeken als het etenstijd is,

 • melissa

  Dat is handig. nu mogen onze kids (6 en 8) zoieso niet verder als het speeltuintje tegenover maar dit is toch wel een geruststelling vooral omdat ze weleens een rondje willen fietsen door de straat! ik volg via YouTube bloglovin Facebook. liefs melissa

 • Marian B

  Mijn zoontje wil meer vrijheden, en soms vind ik dat best lastig… Dit lijkt me een mooie oplossing, maakt mij wat geruster denk ik. Ik ben i.g.g. er erg nieuwsgierig naar, dus ik doe zeker mee. Ik volg op YouTube, Bloglogin en FB.

 • Esther Hofstra

  Zo herkenbaar! Mijn zoon van 8 speelt ook heel graag alleen buiten en dit lijkt me toch echt een stukje rust geven voor mij als mama ๐Ÿค—

 • amanda vd broek

  wat leuk! Mijn dochter is 6 jaar en wil graag alleen naar buiten. Ik durf het helaas nog niet aan (het is dan wel een rustige wijk,maar toch). Ik denk dat ik veel baat zal hebben bij een gps horloge. Ik ga duimen.. Ik volg je op alle kanalen ๐Ÿ˜€

 • Nicolle Claessen

  Oooh, dat zou mij ontzetten veel gemoedsrust geven als overbezorgde oppasmoeder. Ik durf het echt niet om de kinderen alleen naar buiten te laten gaan ook al is het rustig met het verkeer in de buurt. Lijkt me ook ideaal als de kinderen zelf uit school naar huis komen. Het is natuurlijk heel belangrijk dat de kinderen zelfstandig leren worden, maar ooo wat is dat toch moeilijk om ze beetje bij beetje los te laten en te vertrouwen dat alles goed gaat. Het GPS horloge is natuurlijk voor de kinderen prachtig, maar voor mij zou het echt een fantastisch cadeau zijn, want als de angst dat de kinderen iets gebeurd minder is door de GPS dan ben ik dolblij.

 • Monique Weber

  Zal heel wat rust geven gezien ik zelf ziek ben en rolstoel afhankelijk kan ik toch zo beter de kids in de gaten houden, hoe ouder ze worden hoe verder ze gaan en dat geeft best soms stress

 • Anneliese de Waal

  Doe erg graag voor mijn dochter Sam, ze is een echte wegloper, en dit zou me een veilig gevoel geven.
  Ik doe er graag mee.

  Groeten Anneliese de Waal

 • Anneliese de Waal

  Ik volg je op alle kanalen.
  Groeten Anneliese de Waal

 • Heleen

  Mijn oudste zoon is even oud als die van jou. Ik vind dit een heel fijn (en veilig) idee! Ik zou dus graag winnen ๐Ÿ™‚

 • Lisa Polman

  Handig voor mijn nichtje de kleine wildebras, we komen ogen te kort als we op pad zijn.

 • Nathalie Buttiens

  Wat een leuke actie! Ik doe graag mee.

 • Claudia Diependaal

  Ik doe heel erg graag mee voor onze kleinzoon Yuano! Ik volg je overal!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.