Review: Crayola Emoji Maker
10 nov 2017 Mama Speelgoed 0

Review: Crayola Emoji Maker

Met de feestdagen in het voorruitzicht zal ik zo nu en dan weer wat vaker speelgoed reviews plaatsen. Er staat heel wat te wachten qua leuk speelgoed! Als mama zijnde is het heel handig en fijn om te weten of speelgoed doet wat het belooft en of het echt leuk is. Vandaag in de review de Crayola Emoji Maker!

Crayola kleuren maken

Crayola kleuren

Crayola Emoji Maker

Kinder vinden het altijd heel erg leuk om zelf iets te maken. De Crayola Emoji Maker speelt hier heel leuk op in met deze Crayola Emoji Maker sets zodat kinderen hun eigen Emoji stempels kunnen maken. Kinderen kunnen zelf de kleuren mengen door middel van drie kleuren samen te voegen. Er zitten instructies in de doos hoe je dit moet doen en hoeveel je van een kleur moet nemen om een bepaalde kleur te krijgen. Adviesleeftijd die op de doos vermeld staat is zes jaar en ouder.

Emoji Maker

Crayola review

Ervaring Crayola Emoji Maker

Mijn zoontje was blij verrast toen dit mooie pakket voor hem werd bezorgd en wilde direct aan de slag gaan. Bij het openen van de doos zag ik al snel dat dit iets zou zijn wat hij niet helemaal alleen zou kunnen doen en dat hij hulp nodig zou hebben. Op zich helemaal niet erg, het is ook leuk om bepaalde activiteiten zelf te doen. Het maken van de Emoji Makers is niet helemaal gemakkelijk omdat er bepaalde stappen gedaan moeten worden. De gebruiksaanwijzing is wel heel erg duidelijk en deze geeft precies aan welke stappen er genomen moeten worden.

Het mengen van de kleuren is iets dat kinderen fantastisch vinden om te doen maar wat ik hen liever niet alleen laat doen. Deze mama is veel te bang voor vlekken haha. Voor de zekerheid doe ik mijn zoontje ook maar oude kleding aan.

Het maken van de stempels doen mijn zoontje en ik samen. Hij is zes jaar oud maar het is te lastig voor hem om alleen te doen. Hij snapt de stappen wel, en weet wat hij moet doen, alleen voelt het toch beter om er bij te blijven. Mijn nichtje daarentegen is een stuk ouder, 11 jaar oud, en zij kan het wel helemaal zelf. Zij vindt het ook heel erg leuk om te doen en maakt het liefst alle stempels :). Of ik dit product kan aanraden? Jazeker, wanneer je het leuk vindt om dit samen te doen met je kind (indien 6 jaar) is het erg leuk en gezellig om te doen.

De Emoji Maker is onder andere te koop bij Bol voor € 24,99

Ken jij dit product al?

Dit artikel bevat producten welke ik heb ontvangen ter review. 

Producten

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv