Producten in het zonnetje! #2
16 sep 2015 Beauty Lichaamsverzorging 13

Producten in het zonnetje! #2

In deze rubriek vertel ik over producten die het waard zijn om in de spotlights te staan. Ook vertel ik in dit artikel welke reviews je de komende tijd kan gaan verwachten. Met deze keer onder andere een nieuwe douchelijn voor mannen, een nieuw parfum, en een product welke speciaal is voor doorkomende tandjes!

Kneipp Mannenlijn

Vrouwen opgelet, ook voor jullie man is er nu volop Kneipp douchepret! Drie heerlijke doucheproducten speciaal ontwikkeld voor de bewuste man van deze tijd. Een frisse douche die je man klaarstoomt voor een enerverende dag. Kortom de ideale huidverzorging voor de man met natuurlijke ingrediënten zoals zeemineralen, guarana en verse ceder.

Kneipp’s nieuwe mannenlijn

Toen ik het persbericht van Kneipp binnenkreeg raakte ik helemaal enthousiast. Als groot fan van Kneipp kunnen nu niet alleen mijn kindjes en ik onder de douche met deze lekkere producten, maar Vincent nu ook! Wij ontvingen de douchefoam variant en ik kan vertellen dat deze net zo fijn en lekker is als de vertrouwde variant voor dames! Naast de Douche foam Men Only (200 ml – € 6.99) zijn ook nog verkrijgbaar: 2-IN-1 douche Ready to Go (200 ml – € 4,99) en 2-IN-1 douche Cool Freshness (200 ml – € 4,99). Aanraders!!

ARI By Arianne Grande ARI By Arianne Grande

Ik houd van geuren, het is iets waar ik altijd al een obsessie voor heb gehad. De lancering van mijn eerste geur wilde ik heel persoonlijk maken, vandaar de naam ARI, aldus Grande. Alles aan de geur vind ik geweldig en past helemaal bij mij. De geur is zoet, maar toch sexy, met een aantal leuke verrassingen.

ARI By Arianne Grande

Arianne Grande brengt binnenkort haar eerste geur uit. De flacon vind ik zelf onwijs leuk en die pluche bol werd ik al helemaal enthousiast van. Je kan het pluche overigens wel verwijderen. ARI is een lekkere zoete en fruitige geur met als topnoten knapperige peer, roze grapefruit, en sappige framboos. Zelf houd ik van dit soort geuren! Vanaf oktober is ARI By Arianne Grande exclusief te koop bij Douglas (€ 29,95/30ml)

VSM Chamodent Tandgel

VSM Kind Chamodent tandgel met natuurlijke ingrediënten is speciaal ontwikkeld voor de verzorging en verzachting van het tandvlees bij het doorkomen van tandjes.

VSM Chamodent Tandgel

Sophia is nog niet zo ver, maar over een paar maandjes zullen ook bij haar de tandjes door gaan komen. Ik weet nog wel dat ik onwijs trots was toen Senna zijn eerste tandje zichtbaar werd. En hoe blij ik ook was, voor Senna was het helemaal niet zo leuk. Tandjes krijgen doet gewoon pijn en kindjes kunnen daar best een tijdje even goed van slag van zijn. Ik werd daarom ook direct enthousiast van deze tandgel.

In dit product zijn natuurlijke ingredienten gebruikt zoals groot kaasjeskruid en panthenol. De gel breng je gemakkelijk aan op het tandvlees en zal zorgen voor een verzorgend en verzachtend effect. Het stelt mij al gerust dat ik dit alvast in huis heb! 🙂 Dit product is te koop bij de drogist voor € 6,99/10g

Rivièra Maison

Rivièra Maison
Bij gebruik ervaar je eerst het stimulerende en verkwikkende effect van mint en zeemineralen, waarna de heerlijke geur van Pure Elements N°1 verschijnt. Na gebruik voelt de huid super fris en gerevitaliseerd aan. De geur N°1 start in de topnoot met cassis en lemon, die direct voor frisheid zorgen. Het hart van de geur bevat bloemen en jasmijn. In de basisnoot zit een vleugje musk, vermengd met patchoeli en vanille, dat zorgt voor een klein zoetje in de geur die blijft hangen.

Rivièra Maison

Dit merk ken je waarschijnlijk al van de interieur producten. Nu zijn er ook cosmetica producten van dit merk verkrijgbaar! De verpakkingen zien er vrij luxe uit en ik kan al vertellen dat de geur heerlijk is! Ik ontving een Shower cream, Shower Foam, Body Lotion en Lip Treatment. Deze producten kom je binnenkort tegen op de blog in een stapelreview!

zonnetje2

Lavera Lipgloss

De zachte, voedende formule met biologische roos, malve en limoenbloesem laat de lippen zacht en verleidelijk glanzen, en geeft een perfecte finish. Met slechts een laagje creëert de innovatieve applicator tip perfecte gedefinieerde, glossy lippen.

Lipgloss is een product welke ik toch steeds leuker begin te vinden. Vooral omdat er zoveel mooie kleurtjes zijn! Lavera is een merk welke mooie natuurlijke producten in haar assortiment heeft waaronder erg mooie kleuren lipgloss. Ik ontving er twee om te testen! Hier komt binnenkort zeker een review van online!

Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden om dit artikel te bekijken. Zo ben je weer een beetje op de hoogte van een aantal nieuwe producten!

Welk product zie jij graag in een review terug?

handtekening-saskia

Dit artikel bevat producten welke ik heb ontvangen ter review.

Volg jij mij al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

Reacties

 • Carlijn

  Handige en leuke rubriek dit, had de vorige editie gemist. Leuk dat Kneipp een herenlijn heeft, zullen veel mannen blij mee zijn. Ben zelf vooral benieuwd naar de tandgel.

 • Céline

  Leuke rubriek!! Ben erg benieuwd naar de lipgloss en het parfum! Liefs, Celine

 • debby

  Och wat een heerlijke producten stuk voor stuk. Ik zou graag een review misschien van je vent van de kneipp willen terug zien

 • Sofie Katelijne

  Die lipgloss spreekt me wel aan!

 • lin mommysworld

  Wat een mooie producten weer! Ik ben benieuwd naar het geurtje!

 • Ysanne

  Leuk overzicht dit! Geurtje lijkt me lekker 🙂

 • Loene

  Wat een leuk idee, om producten in de spotlight te zetten! 🙂
  Ik heb veel producten die je hier plaatst niet, maar misschien ga ik die producten juist nu kopen. Die lavera lipgloss lijkt me erg mooi 🙂

 • Rosanne

  Wat een leuke rubriek!
  En wat een fijne producten, ik ben er echt nieuwsgierig door geworden. Die douchefoam voor mannen klinkt ook interessant!

 • Iris

  Nooit bij nagedacht dat Kneipp helemaal geen mannenproducten had. Gelukkig komen ze er nu wel mee.

 • Margo

  Dat parfum heb ik al vaker langs zien komen! Ziet er supercute uit en ben echt benieuwd naar de geur.

 • kim

  Ik ben zó benieuwd naar de geur van Ariana! Wil er zo snel mogelijk aan ruiken 😀

 • beautifulday4makeup

  Die lipgloss lijkt me erg mooi zeg

 • Merel | mooimerel.nl

  Leuk artikel! Ik ben héél erg benieuwd naar de producten van Rivièra Maison!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.