PIEKEREN én over mijn HAAR
23 sep 2020 Kinderen Mama 2

PIEKEREN én over mijn HAAR

Een week alleen met de kindjes. Ik laat zien hoe wij dat redden zo met ons drieën. Ook mocht ik de bevallingsvideo van een vriendin zien (zo bijzonder!) Het was een fijne week! Kijk je mee?

Reacties

 • Caro

  Hoi Saskia

  Je ziet er alvast super uit meid, leuke vlog was dit weer !

  groetjes
  Caro

 • Tamara

  Wat een leuke jurk had Sophia aan (toen ze het zo koud had). Herkenbaar ook dat je rot voelde over dat je man op vakantie ging. Je bent het echt niet meer gewend, ik had ook zoveel moeite toen mijn dochter weer naar school moest, na al die weken thuis. Gelukkig nu wel weer gewend, maar snap precies hoe je je voelt.
  Onlangs geplaatst door Tamara: Hoe vallen Alexander McQueen? Zo koop je de juiste maat

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.