Picknicken in het bos
7 sep 2014 Lifestyle 22

Picknicken in het bos

Gisteren zijn we wezen picknicken in het bos samen met mijn zus en de kindjes. Voor mij is een picknick iets wat zo fijn kan zijn in de zomer! Ik besloot daarom wat foto’s met mijn telefoon te maken en er een blogje van te maken. Kijk je mee?

picknick10

picknicken10

picknicken

picknicken

picknick

De foto’s zijn niet allemaal even scherp. Het zijn foto’s gemaakt met de iphone en in eerste instantie ook niet bedoeld voor mijn blog.

Samen met mijn zus, mijn ouders en de kinderen gingen we naar het bos om te picknicken. We hadden allemaal wat lekkers mee en natuurlijk ook speelgoed voor de kindjes. We hadden de perfecte plek gevonden, een groot open veld waar verder niemand was. De kindjes konden er perfect spelen, in de bomen klimmen en fietsen.

De mini taartjes die je op de eerste foto ziet zien er een beetje verfrommeld uit, Senna heeft er mee gelopen en probeerde de doos steeds open te krijgen 😉 Het was ontzettend fijn  om rustig in het zonnetje te zitten en verder nergens aan te hoeven denken.

Ook is Vincent vandaag vertrokken naar Zwitserland. Ik vertelde jullie al eerder dat hij daar gaat klimmen voor Kika. Dit is dus een spannende week voor ons, en vooral voor Senna. Voor hem is het allemaal lastig te begrijpen. Ik hoop daarom aankomende week veel fijne momentjes samen te hebben zoals bij deze picknick. Zo gaat de week lekker snel voor bij en is Vincent snel weer thuis.

Hebben jullie deze zomer gepicknickt?

handtekening-saskia

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

Reacties

 • Babs

  Dat is echt ouderwets gezellig! Leuk! Vroeger gingen wij ook naar het bos… hapjes mee. Dat was echt een uitje. Nee…daarna niet ‘ echt’ gepicknickt. . wel voor een fotoshoot 😉

 • Cheyenne

  Het ziet er me een leuk dagje uit, en al die lekkernijen!

 • Yudeska

  Oh wat ziet dat er super gezellig uit!!

 • Inge | blogboutique

  Ziet er ontzettend gezellig uit!

 • Teddy

  Ik vond picknicken vroeger altijd zo leuk!

 • Marion

  Oh, dat ziet er heerlijk ontspannen uit die picknick. Zo fijn om samen tijd buiten door te brengen. Heel veel succes deze week. Hoop dat de tijd vliegt!

 • Laura - Sunlight Dream

  Het ziet er echt zo gezellig uit! Ik deed dat als kind ook, en ik vond het geweldig 😀

 • Michaela

  Wat een lekkere gebakjes allemaal, nom nom!

 • DQ

  Aah wat leuk! Heerlijk eten ook 🙂 X

 • Infinity

  Het ziet er gezellig uit!

  Liefs,
  Eva ♥

 • Kim

  Wat een fijne dag!

 • Amy

  Wat een heerlijke dag, met allemaal lekkernijen. Fijn!

 • Lisette

  Ziet er heeel gezellig uit zeg! Ik heb ook ontzettend veel gepicknickt deze zomer. Vooral omdat ik geen tuintje heb is het fijn om met een goed gevulde picknickmand op pad te gaan!

 • saskia

  Wat gaaf dat Vincent gaat klimmen voor Kika! Spannend ook! Picknicken is leuk om te doen met kids! Anne en Lucas vinden het ook heel leuk! zowel in het Bos en in een park!

 • dresses and daisies

  Ik heb eigenlijk nog maar één keer gepicknicked in mijn leven en vond het toen zo leuk! Zou meer moeten gebeuren, dus hopen dat het weer even goed meewerkt. Leuke foto’s en de toetjes… hmmm!!!

 • Iris

  Gezellig! Mooi wat Vincent gaat doen.

 • Linda

  Hmmm zijn die eerste met bitterkoekjes? Die zijn zooo lekker! Het lijkt wel een hightea in het bos, super leuk. En een week vertoeven zonder manlief is niet altijd leuk, hoop dat jullie samen een fijne week hebben, dan gaat de tijd wat sneller voorbij 🙂

  • Saskia Hardeman

   Haha goed gezien Linda, klopt!

 • Petra

  Senna is een klein Superhelpertje, als hij het doosje zo goed heeft gedragen, en dat ze er nog zo mooi uitzien….Mijn man en ik gaan ook regelmatig smaen picknicken, broodjes mee, koffie, koekjes en andere lekkere hapjes…gezellig!
  Geweldig dat Vincent gaat klimmen voor Kika, maar ik kan mij wel goed voorstellen dat het voor jullie allemaal natuurlijk erg spannend is…succes deze week….en maar hopen dat het fijn weer blijft zodat je veel met de kleine leuke dingen buiten kan gaan doen…
  groetjes Petra.

  • Saskia Hardeman

   Wat een lief berichtje Petra! Ik zal zeker tegen Senna zeggen dat hij een superhelpertje is!

 • Nicole

  Ja ik vind picknicken zo leuk!!

 • Lisa's Beautybabbels

  Wat ziet het er heerlijk en gezellig uit 🙂 Ik ga ook graag picknicken, het is er de laatste tijd alleen helaas niet van gekomen.

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.