Persoonlijk: Welcome To My Life! Oreo taart & invlechten
18 apr 2016 Lifestyle 28

Persoonlijk: Welcome To My Life Oreo taart & invlechten

Een goedemorgen allemaal! Hoe gaat het met jullie, hebben jullie een fijne week gehad? Leuk dat je weer komt kijken naar ons wekelijks overzicht! Afgelopen week begon met heerlijk veel zon om met behoorlijk wat regen te eindigen. Ik neem jullie weer graag mee met onze afgelopen week en vertel wat wij zoal gedaan hebben!

Tegels

Hoi Maandag! Het was een rustige dag. Tussen de middag haalde ik Senna op van school en in de middag ging hij spelen bij mijn schoonouders. Hierdoor heb ik fijn een beetje kunnen poetsen in huis. In de middag lopen we even met Sophia in het zonnetje naar de tegelboer bij ons in de buurt. Wij willen de tuin gaan verbouwen en zijn op zoek naar nieuwe tegels!

Essie Lounge Lover

Wat ik ook nog snel deed is mijn teennagels lakken in een mooie vrolijke kleur namelijk Essie Lounge Lover. Worden jullie ook zo blij van vrolijke kleurtjes op de teennagels?

Essie Lounge Lover

Mijn vingernagels konden ook wel even een nieuw lakje gebruiken en ik ben weer klaar met mijn nagels voor de hele week. Fijn is dat haha 🙂 Alleen wel behoorlijk droge nagelriemen, dat wordt dus goed smeren komende tijd.

Appel en kaneel

Dinsdag ochtend volg ik weer een training Mindfulness. Tjah het is me wat, ik kan nog niet anders zeggen haha. Het blijft een apart iets maar de hoop er iets van te leren is momenteel nog groter. Bij thuiskomst eet ik lekker appel met kaneel. In de middag gaat Senna voor het eerst bij een vriendje spelen en dat gaat heel erg goed gelukkig.

The North Face

Ja lekker sas zo’n foto tegen de zon in hihi 🙂 Maar goed, het gaat om het jasje dat ik ontving van The North Face. Het is een jasje om in te hardlopen dat de wind tegenhoudt. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik er dolblij mee ben. Ik heb er al een paar keer gebruik van gemaakt en naast dat het een heel mooi jasje is, is het ook een hele fijne.

Soep

Woensdag maak ik een lekkere broccoli soep voor de lunch. Het is lekker, maar ik mis toch altijd wel een stukje vlees erin. Dat ga ik de volgende keer maar weer gewoon doen.

Sophia

Oh en ik maak voor de eerste keer twee knotjes bij Sophia! Is het niet onwijs schattig?

Schildpadden

In de middag neem ik de kindjes mee naar het tuincentrum. Omdat we langs de dierenwinkel fietsen gaan wij daar ook nog even naartoe. Er zijn slangen (bah) maar ook schildpadden en konijnen. Leuk om even te kijken.

Tuincentrum

In het tuincentrum keek ik alvast voor spullen voor in onze nieuwe tuin. Ik vind dit mooi maar volgens Vin is het rommel en gaan we voor kwaliteit :D.

sas

Donderdag vlecht ik mijn haar aan een kant in. Ik vind dit altijd zo leuk maar vergeet het vaak. In de middag gaan wij naar mijn zus. De kinderen spelen daar lekker en mijn zus en ik kletsen bij.

Lief! Zomer collectie

We kregen ook nog een pakje binnen met een broek en shirt uit de nieuwe collectie van Lief! Het is goed dat er hier geen winkel in de buurt zit want ik heb veel leuke kleding voor Sophia gezien!

Brownie taart

En we eten een kwarktaart met een bodem van oreo, lekker hoor deze oreo taart van mijn zus!!

Pretty Little Liars

Vrijdag kijk ik in de ochtend naar pretty little liars waar ik weer mee begonnen ben. Ooit ben ik begonnen tot en met aflevering tien. Maar dat is al een tijd terug. Ik ben dus weer opnieuw begonnen.

meloen

In de middag spelen Sophia en Senna lekker samen Zo fijn is dat om te zien. We eten tussendoor nog wat meloen, altijd goed.

lego

Senna maakt deze lego robot en ik ben een trotse mama. Ik vind het zo leuk en knap wat hij allemaal maakt, en check die symmetrie

Mac

De hele week voelde ik het al aankomen en zaterdag was het dan zo ver dat het een moeilijke donkere rotdag was. Wat doe je dan? Juist; voleten bij de mac haha 🙂

sas

Zondag  ben ik heel moe maar lig ik alleen maar te piekeren. Dus hoppa schop onder mijn kont en ik ga een rondje hardlopen. Het is daarna niet over maar wel een stuk beter. De rest van de dag maak ik de keuken goed schoon en speel met Sophia. Senna is met mijn ouders mee naar Enschede!

Psst momenteel heb ik op mijn Facebook een winactie waarbij je vier kaartjes kan winnen voor Monster Jam. Doe jij al mee?

Dit was het weer! Ik wens jullie allemaal een hele fijne week en veel liefs!

Hoe was jouw week?

handtekening-saskia
Volg jij mij al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

Reacties

 • Simone

  Oeh… Mac, jammie, hopelijk heeft dat je wat opgevrolijkt! Die vlecht in je haar staat kei leuk!

 • Wilmaaa

  Wat lief die knotjes bij Sophia, ga ik bij Yarah ook eens proberen! Dat invlechten staat je ook goed zeg!

 • Mama Lifestyle Blog

  Wat leuk zo’n vlecht. Daar moet mijn haar nog flink voor groeien. Wat een leuk kleurtje heeft de jas van the North Face! Broccolisoep is erg lekker en gezond. Je zou eventueel nog zalmsnippers kunnen toevoegen. Mijn week was een drukke week. Op mijn werk was het erg druk, ik ben heerlijk met mijn kinderen erop uit geweest naar de speeltuin en ik kon weer bloggen, want de verhuizing van mijn website was eindelijk gelukt. En ik heb zelfs voor het eerst gevlogd.

 • demallemolenmoeder

  Staat je goed zo’n vlecht. En die knotjes van Sophia zijn té schattig. Wat vervelend dat het einde van de week minder ging. Hopelijk mag je met een fijn gevoel weer de nieuwe week starten.

 • Minke

  Wat een mooi hardloopjasje. Ik heb alleen truitjes met lange mouwen. Werkt op zich ook prima haha. Wat goed dat je gister bent wezen lopen. Ik moet echt vaker gaan weer. En dat Gonnie en vriendjes boek is ook leuk :). Luca vind het heerlijk daar mee bezig te zijn.

 • Carlijn

  Kwarktaart met Oreobodem??? Waar kan ik dit recept vinden?!
  Je ingevlochten haar vind ik erg mooi, vaker doen hoor!

  • Saskia Hardeman

   Mijn zus heeft het zelf bedacht dacht ik 🙂 Maar het was wel heel lekker: drie pakjes oreo verkruimelen in de keukenmachine, 60 gr boter smelten, door elkaar en goed kneden, daarna in de springvorm op bakpapier. Goed verdelen en dan een uurtje in de koelkast! Zij heeft daarop verder gewoon het recept van kwarktaart gevolgd.

 • Desiree | Sweet Happinez

  Wat een leuke week! Knap dat je kan invlechten. Oh en die oreo taart lijkt me heerlijk!!

 • Karen

  Elke week weer taart in jouw overzicht. Begin ik de maandag weer met een taart craving, haha. Ik hou ook van felle kleuren op mijn tenen! Mijn voeten hebben nodig verzorging nodig.

 • Natascha

  Wat een leuk kleurtje nagellak heb je op! Voor mij begint de lente pas echt als ik mijn teennagels weer lak haha. Wat staan die knotjes toch onwijs cute bij Sophia hihi

 • Iris

  Mijn tenen blijven nog wel even verscholen in dikke sokken, ik heb het altijd zo koud!

 • Leonie

  Wauw, tof kleurtje op je nagels!! En ik wou dat ik mijn haar kon invlechten…:( staat zo leuk!

 • Eline

  Leuk om te zien! Wat een mooi kleurtje van Essie, perfect voor de zomer! Gaaf ook dat je je eigen haar kan invlechten. Bij mij mislukt dit altijd haha.

 • Lilian

  Leuek foto´s weer! Wat is dat broekje van Lief onwijs schattig!

 • Charlotte

  Goed idee om je teennagels te lakken, kan ik ook wel weer doen. En die knotjes bij Sophia, super schattig! Fijne week! X

 • Hanna

  Heel erg leuk dat invlechten, ik moet dat zelf ook even leren want vind het heel leuk staan. Hopelijk is je donkere wolk weer een klein beetje lichter geworden. Fijn dat hardlopen in ieder geval een beetje helpt.

 • Mathiske's mama blog

  Een lekkere week! Jullie haren zijn erg mooi, die knotjes bij Sophia ❤ super schattig. Ik ben benieuwd naar hoe jullie tuin word. Ik zou hier ook graag iets compleet anders willen. Maar er staan nog een hoop dingen op mn to do lijstje

 • Angela - Mama met passie

  Aaah zo schattig die knotjes bij Sophia! Die vlecht in jouw haar staat ook echt heel goed. Jammie Mac, tenminste daarna heb ik altijd spijt haha.

 • Suzanne

  Staat je mooi, zo’n vlecht! Ik kan dat niet echt bij mezelf. Maar misschien moet ik ook meer oefenen 😉

 • Laura

  Die knotjes!! <3 zo lief!

 • Liess

  Met die jas val je iig flink op op straat! T weeken was t ook flink rot weer om je even extra rot te voelen. Hopelijk kan je er snel overheen stappen.

 • Joyce rdt

  Klinkt als een leuke week! Dat jasje lijkt me ook ideaal, ga er ook eens voor kijken! Mijn teennagels heb ik vorige week ook weer gelakt, altijd een mooi moment wanneer je weer met ‘blote voeten’ naar buiten kunt ;). Liefs.x

 • MetMirjam

  Wat staat die vlecht leuk zeg! Ik ben daar zó slecht in.. Ook bij Fiene lukt het me niet, al zit die ook niet echt stil haha. Mijn zus kan het wel heel goed, die vlecht FIene’s haar wel eens in. Dan is ze ook echt lopend aan het invlechten terwijl Fiene gewoon doorspeelt!

 • Lisanne

  Creatief met haar wat ontzettend schattig die knotjes en die vlecht bij jou! Ik ken dat wel vergeten zulk soort dingen bij jezelf te doen, ik heb dat ook wel is met bodybutter smeren bijvoorbeeld, of net als jou droge nagelriemen…. Ik word ook blij hoor van die vrolijke kleurtjes op nagels, mijn tenen heb ik 2 weken terug ook alweer voor het eerst gelakt! Jee laat de zomer maar komen. Leuk dat je je tuin gaat verbouwen en inspiratie aan het opdoen bent. Fijne avond alvast liefs Lisanne

 • Charlotte

  Ben gek op Mac! Was er afgelopen week met Ifan. Manlief was op zakenreis en mama was even een loedermoeder die geen zin had om te koken 😉 Wat fijn dat je wat afleiding (als ik het zo mag noemen) kan vinden in sport! Ik vind het ontzettend knap hoe je ermee om gaat! X

 • Margriet

  Knap dat jij je eigen haren in kan vlechten. En die knotjes bij Sophia zien er heel schattig uit.

 • Kelly

  Heel leuk die invlecht! En de knotjes bij Sophia; superlief ☺️ Maccie op z’n tijd moet kunnen toch, heerlijk haha.

 • Daisy

  Fijn weekje weer… die appel met kaneel, zo simpel en nu zoveel zin in <# Leuk zo'n vlecht aan de zijkant!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.