Persoonlijk: Mijn wensen voor de toekomst
24 feb 2015 Lifestyle 19

Persoonlijk: Mijn wensen voor de toekomst

Bron afbeelding

Als er een artikel is dat veel wordt bezocht op mijn blog dan is het dit artikel: Mijn wensen voor de toekomst. Het is langer dan een jaar geleden dat ik dit blogje schreef en nog zie ik dit artikel meerdere keren per week in de statistieken verschijnen. Waarom? Geen idee, ik denk dat het mensen aanspreekt omdat het een persoonlijk artikel is. Ik besloot het blogje er weer bij te pakken en te kijken wat er tot nu toe van mijn wensen terecht is gekomen. Lees je mee?

Senna

Voor Senna wens ik dat hij gezond mag blijven en bovenal heel erg gelukkig mag worden. Dit is natuurlijk een wens voor de langere termijn. Als ik nu naar Senna kijk is deze wens voor nu uitgekomen. Hij is zo vrolijk en lief en alhoewel er, zoals bij elke peuter, weleens dagen zijn dat ik hem achter het behang kan plakken geniet ik elke dag weer van hem. Dit is dus een wens die denk ik mijn hele leven houd.

Studeren

Nog een wens voor de langere termijn. Nu met de komst van ons tweede kindje is dit iets wat wederom vooruit geschoven wordt. Toch vind ik dit niet zo heel erg, ik ben jong genoeg om een nieuwe studie op te pakken. Toen ik zelf klein was studeerde mijn vader ook aan de universiteit, dus het kan allemaal!

Tweede Kindje

Nou, hier kan ik dus wel vertellen dat deze wens dubbel en dwars is uitgekomen. Mijn wens voor een tweede kindje was ook zo groot dat ik er nooit een geheim van heb gemaakt en Vincent de oren van zijn hoofd heb gezeurd 😉 Nu is het dan zover en komt de uitgerekende datum steeds dichterbij (alhoewel het nog wel eventjes duurt).

Gezondheid

Ik vind het zo verdrietig wat ik allemaal om mij heen hoor van (jonge) mensen die te maken krijgen met de vreselijke ziekte van kanker. Als verpleegkundige blijft dit iets waar ik met angst aan kan denken. Ik ben heel dankbaar dat mijn gezinnetje en dierbaren gezond zijn. Ik heb weleens verteld dat mijn vader vorig jaar en ernstig hartinfarct heeft gehad, gelukkig gaat het nu goed met hem en hopelijk blijft dit zo. Deze gebeurtenis heeft mij extra doen beseffen hoe kwetsbaar het leven is.

Om nog even terug te komen op de ziekte kanker, ben ik heel trots op Vincent omdat hij zich jaarlijks inzet voor kinderkanker door geld in te zamelen (Naar de top voor Kika). We staan wat betreft deze vreselijke ziekte natuurlijk met de rug tegen de muur en daarom voelt het toch goed om nog iets te kunnen doen, al is het maar klein.

handtekening-saskia

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

Reacties

 • Amy

  Mooi persoonlijk blogje Saskia. Gezondheid is inderdaad iets heel kwetsbaars en maakt alles heel relatief. Bijzonder dat Vincent meedoet aan een dergelijke actie, heel stoer!

 • Iris | Todayslipstick

  Ik vind je persoonlijke blogjes altijd erg leuk om te lezen, gezondheid is inderdaad iets waar je dankbaar voor moet zijn!
  Liefs, Iris

 • Jaimy en Laura

  Mooie wensen en fijn dat je wens van het 2e kindje al zo snel uitkomt!!

 • Jori

  Netjes open erover praten een verhaal wel prachtig om te lezen!

  Maar..Sterkte ermee. Ik snap het hoe zit t voelen.
  Doe rustig aan! Liefs van jori

  • Saskia Hardeman

   Dankjewel!! xx

 • Nina Simplynspecial

  Ik heb het desbetreffende artikel niet gelezen, maar vind het wel leuk om te zien dat je hier nog even op terug komt 🙂 Persoonlijke stukjes vind ik altijd wel fijn om te lezen.

 • angelique

  Heel mooi geschreven! En zeker gaan studeren, ik doe het momenteel ook en ik ben er super blij mee dat ik die keus heb gemaakt

 • Liset - Beautydagboek

  Dat zijn mooi doelen om te behalen en je bent goed bezig :). Gezondheid en geluk is het allerbelangrijkste in je gezinnetje, ik hoop dat dat lang zo mag blijven. En wat fijn dat je droom voor een tweede kindje eindelijk werkelijkheid gaat worden. Heel veel geluk!

 • Eline

  Wat een prachtig blogje! Mooie doelen die hopelijk allemaal mogen uitkomen 😀

 • Martina

  Dit zijn mooie wensen en doelen! Gezondheid en geluk zijn zo belangrijk……
  Ik ben wel benieuwd, wat voor studie zou je willen gaan doen?

  • Saskia Hardeman

   Dankjewel! Ik zou iets willen doen met gezondheid, bijvoorbeeld verpleegwetenschappen of gezondheidswetenschappen. Of psychologie, dat blijft mij altijd trekken.

 • beautifulday4makeup

  Wat een prachtige wensen. Ik durf mijn wensen niet altijd luidop uitspreken, daarom vind ik het juist zo mooi dat je ze in een artikeltje gegoten hebt

 • Iris

  Wat wil je gaan studeren?

  • Saskia Hardeman

   Ik zou graag iets willen doen richting gezondheid, verpleegwetenschappen en gezondheidswetenschappen lijken mij hele mooie studies!

 • Isabel Cristina

  Wat een mooie wensen én wat fijn dat je er eentje kunt afstrepen! Geluk en gezondheid zijn erg belangrijk, helaas heb je het niet altijd zelf in de hand… Wat goed van Vincent dat hij zich zo inzet voor naar de top voor Kika!

 • Sofie

  Gezondheid is iets waar je als gezond iemand inderdaad te weinig bij stil staat. Sinds ik blog kom ik veel meer mensen tegen die wat hebben en ben ik er extra dankbaar voor dat ik alles kan wat ik wil. En zoals je zegt is het ook goed om stil te staan dat ik al mijn ouders nog heb (ik heb zelfs heel veel, want zowel mijn ouders als schoonouders zijn gescheiden en hebben weer nieuwe partners ;-))

 • Manon

  Mooie doelen! Ik ben best benieuwd naar je studie die je wilt gaan doen

  • Saskia Hardeman

   Dankjewel! Er zijn veel studies die mij mooi lijken maar ik zou kiezen voor een studie waar mensen en gezondheid centraal staan zoals verpleegwetenschap, gezondheidswetenschap of psychologie.

 • Eveline

  Ik wens jou en je gezin ook het alle geluk en gezondheid toe. Leuk om te lezen dat je altijd zo open bent geweest over het willen van een tweede kindje. 🙂

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.