Persoonlijk:Mijn wensen voor de toekomst
28 nov 2013 Lifestyle 21

Persoonlijk:Mijn wensen voor de toekomst

Soms heb ik van die momenten dat ik het belangrijk vind om stil te staan bij wat ik allemaal heb. Ik heb een lieve man, een ontzettend lief zoontje, een diploma en ook nog eens een ontzettend leuke baan. En niet te vergeten hele lieve ouders, de liefste zus van de wereld en ook nog eens de allerliefste en allerleukste vriendinnetjes! Ik ben mij er heel bewust van dat ik niets te klagen heb. Toch zijn er wensen waarvan ik hoop dat deze uitkomen! Vandaag vertel ik ze in mijn wensen voor de toekomst!

wish

De wens voor mijn zoon

Mijn aller en aller grootste wens is dat Senna gezond mag blijven en heel gelukkig mag worden, ik zou daar alles voor over hebben. Klinkt heel cliche en simpel maar ik denk dat dit voor elke moeder heel erg belangrijk is. Vanaf het moment dat je kindje wordt geboren (en eigenlijk al daarvoor) wens je het aller aller aller beste voor je kindje. De eerste keer dat ik Senna voelde trappelen in mijn buik voelde ik zo ontzettend veel liefde, zoiets had ik nog nooit eerder gevoeld. Vanaf dat moment had en heb ik alles voor Senna over en dat verdwijnt nooit meer.

De wens om te studeren

Een van mijn wensen is dat ik heel erg graag nog een studie zou willen volgen. Nu heb ik een hbo diploma en ik zou heel graag een vervolg studie willen doen of een universitaire studie. Vincent en ik hebben destijds bewust gekozen voor een kindje en daarmee kwam deze wens ook tijdelijk te vervallen. Toch hoop ik over een paar jaar weer een studie te kunnen oppakken! Wat ik zou willen studeren ben ik nog niet helemaal over uit, ik twijfel nog tussen verpleegwetenschap en psychologie. Sociologie lijkt mij trouwens ook heel erg leuk.

life

De wens voor een tweede kindje

Iedereen die mij goed kent weet inmiddels wel dat ik sta te springen om een tweede kindje. Nou ja, dit klinkt wel heel overdreven maar een tweede kindje wil ik heel graag. Voor Senna wil ik gewoon graag een broertje of zusje. Het lijkt mij heel gezellig nog een tweede kindje erbij. Ik hoop dat deze wens ooit nog in vervulling mag gaan πŸ˜€

De wens om gezond te zijn

Wat ik de laatste jaren wel heb geleerd is dat gezondheid een heel groot goed is. Als ik om mij heen kijk hoe veel mensen, ook van mijn leeftijd, heel erg ziek worden door bijvoorbeeld kanker, is dat echt een verschrikkelijk iets. Ik besef mij maar al te goed dat mij dit ook zo maar zou kunnen overkomen, en ben daarom heel dankbaar dat ik (voor zover) gezond ben! Deze vreselijke ziektes gun ik ook echt niemand toe. Daarnaast is ziekte in het algemeen ook een vreselijk iets wat ik niemand toewens.

Als jij op dit moment een wens mocht doen, wat zou dit zijn?

xoxo Saskia

Volg jij Twinkelbella al viaΒ Facebook,Β BloglovinΒ en/ofΒ twitter?

Reacties

 • Hester

  Ik ben nog niet eens afgestudeerd maar zou ook al graag nog een tweede studie doen. Ik vind studeren gewoon ontzettend leuk en ik hoop dus echt dat dit nog eens haalbaar is. Als ik nu echt één wens mocht don zou het een eigen huisje zijn. Een droomhuis wat echt helemaal van mij is, ik ben op dit moment heel blij met mijn appartement maar ik zou graag echt iets hebben wat helemaal van mij en mijn vriend is.

 • Geertje

  Wat mooi geschreven.
  Ik hoop voor jou dat al deze wensen uit mogen komen.

 • Maxime

  Mooi artikel! Jouw eerste wens is voor mij exact hetzelfde. Ik hoop dat mijn Senna zal opgroeien tot een gezond en gelukkig mens. Daar zou ik ook alles voor over hebben.

 • Maaike

  Wat een mooie wensen! Gezondheid is inderdaad zo belangrijk!
  X

 • Beautydagboek

  Dat zijn mooie wensen. Ik deel ze eigenlijk allemaal, behalve de studie dan, die heb ik al gedaan ;). Gezondheid en mijn kinderen zijn heel belangrijk voor mij! En dat tweede kindje komt er vast wel πŸ˜‰

 • Simone

  Wat een mooi artikel! Mijn wens is ook vooral geliefde mensen in mijn omgeving gezond blijven, en ik hoop dat ik zelf ook gezond mag blijven. En dat ik de liefde van mijn leven vind πŸ˜‰

 • Stephanie

  Wat een mooi artikel lieverd! Mn wens is om eem mooi huis te kopen en trouwen met mn mannetje;) hihi
  Laat dat tweede kindje maar komen hoor:D

 • Mandy

  Mooie wensen. Natuurlijk wenst iedereen dat hij of zij gezond mag blijven en de gene waar je om geeft. Dus dat is uiteraard ook een van mijn wensen. Daarbij hoop ik snel een baantje te vinden.

 • Iris - The Beauty Magazine

  Prachtige wensen!! Ik hoop dat ze allemaal uit mogen komen!

 • Kimberly

  Ik hoop dat al je dromen mogen uitkomen meis! <3 Voor de toekomst wil ik graag een stabiele gezondheid houden, mijn lieve vriendje voor altijd aan mijn zij en kindjes samen met hem <3

 • Kirsty

  Ik hoop dat je wensen allemaal uitkomen! πŸ˜€ Ik kan me goed voorstellen dat je nog een tweede kindje wil, lijkt me ook gezellig voor Senna!

 • Marrinda

  Mooi geschreven en mooi wensen πŸ™‚ Gelukkig en gezond zijn met je familie is toch het meest belangrijke.. Maar er blijft altijd genoeg te wensen over πŸ™‚

 • Luuke

  mooie wensen! gezond zijn is voor iedereen wel zoiets, wat ik nog wel wil is dat ik later van mijn blog mijn werk kan maken. Dat zou ik zo leuk vinden! πŸ™‚

 • Mira

  Ik hoop dat je toekomst word zoals je wilt! Je hebt echt een hele mooie blog:)

 • Lies

  Heel mooi geschreven en ook zeker erg mooie wensen! Ik hoop ook voor je dat ze allemaal zullen uitkomen. Ik denk dat als ik op dit moment een wens zou mogen doen, dat ik toch zou wensen dat mijn moeder en ik een baan zullen vinden waar wij ons helemaal in thuis zullen voelen.

 • Whitney

  Mooie wensen. Het is echt zo de eerste keer dat je je kindje voelt in je buik is magisch. Of het horen van het hartje, kan er nog steeds een big smile van krijgen. Op het moment heb ik maar een wens, dat ik maar snel mag bevallen haha van een gezond kindje uiteraard.

 • Jhemyla

  Wat leuk dat je zo graag een tweede kindje wilt!

 • Chinouk

  Leuk geschreven en wat een mooie wensen, zo ontzettend.. onzelfzuchtig! Ik zou graag een beter betaalde positie/baan willen. Ik ben dankbaar dat ik uberhaupt zo’n leuke baan heb, maar van dat salaris zou ik niet kunnen leven. Ik woon nu nog thuis, maar wat als ik met m’n vriend wil gaan samen wonen? Dat gaat op deze manier niet lukken. Dus ik zit daar wel een beetje mee in m’n maag πŸ™

 • linda

  Hele mooie eerlijke post! Leuk om zo steeds meer te lezen πŸ™‚
  Wensen vind ik heel bijzonder, en mijn harte wens heeft ook met gezondheid te maken. Graag hoop ik dat dit vooruit gaat of in ieder geval stabiel blijft. Als dat zo is gaan er vanzelf vele gewenste deurtjes open. Deurtjes over studeren, een eigen huisje, kinderen. Dat lijkt me zo fijn!

 • Esther

  Wat een leuk artikel! Erg mooi dat je dingen wenst die in elk geval wel mogelijk zijn. Er zijn mensen die wensen van alles waarvan je van tevoren al kan zeggen dat het geen werkelijkheid wordt, dat vind ik altijd zo zonde!

 • Anoeska

  Wat een mooie wensen!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.