Outfit Peuter Sophia (jurk en schoenen)
5 okt 2017 Kinderen Mama 5

Outfit Peuter Sophia (jurk en schoenen)

Elke keer word ik enthousiast wanneer ik mijn dochter kan hullen in nieuwe kleertjes en nieuwe schoenen. Maar óók besef ik mij elke keer weer dat het toch best wel moeite kost om een hele bewegelijke en alles-intressant-vindende peuter op de foto te zetten. Tel daar nog een keer slecht licht door het weer bij op, en het is nog best een klus. Maar het is gelukt! Vandaag een van mijn favoriete outfits van mijn lieve dochter op de foto!

De dagen zijn inmiddels een stuk kouder geworden en dit betekent dat de kledingkasten van mijn beiden kindjes weer flink wat aanvulling nodig hebben. Elk seizoen is het weer een kleine zoektocht naar nieuwe schoentjes en nieuwe kleding. Ik shop daarom her en der wat af en langzamerhand worden de kledingkasten in ons huis helemaal herfst en winter proof.

BunniesJR Nina Noord

In een van de vorige artikelen die ik schreef over een outfit van Sophia liet ik de fantastische Nina Noord schoentjes zien. Lees hier: Outfit peuter. Over die schoenen heb ik zo ontzettend veel mailtjes gekregen, berichtjes ontvangen, en werd ik zelfs diverse keren aangesproken op straat omdat mensen deze zo leuk vinden. Ik vind ze zelf ook fantastisch en heb daarom gewoon een nieuw paar besteld in een grotere maat. Niet alleen omdat ik de schoenen echt heerlijk apart en leuk vindt, maar ook omdat ze heel fijn zijn en mooi van kwaliteit. Daarnaast geeft Sophia zelf ook regelmatig aan dat ze die schoenen heel erg graag draagt. En dat vind ik ook leuk en belangrijk!

BunniesJR Chloe Classic

Onlangs kregen wij van BunniesJR weer een prachtig nieuw paar schoenen opgestuurd. Dit keer geen “indianen schoenen” zoals wij het andere paar noemen, maar hele mooie donkerblauwe schoenen met studs. Ik vind het altijd weer heerlijk om nieuwe schoentjes in huis te hebben en om te zien hoe blij de kinderen er van worden. Sophia wilde deze schoenen gelijk aan en ze loopt er heel goed op!

Het leuke van deze schoenen vind ik dat ze overal zo mooi mee gecombineerd kunnen worden. Zoals met bovenstaand jurkje bijvoorbeeld welke ik onlangs kocht bij Tumbl n’ dry. Ook zo’n leuk merk en een geweldige jurk. Niet alleen hierbij staan de schoentjes super, maar ook onder een rokje of onder een spijkerbroekje. Waar ik zelfs al aan denk ik dat dit hele mooie schoenen zijn voor onder een tule rokje voor wanneer het bijvoorbeeld kerst is!

Deze Chloe Classic van BunniesJR hebben een verkoopprijs van € 84,95 en zijn verkrijgbaar in de kleuren roze, zwart cognac en blauw. De schoentjes zijn via deze link te koop.

Hebben jullie al schoentjes gescoord voor het nieuwe seizoen? En wat vinden jullie van deze schoenen?

Reacties

 • Edith-Sofia

  Wat een leuke outfit, super mooie laarsjes!
  Onlangs geplaatst door Edith-Sofia: OOTD – Silver skirt & it-shirt

 • Marloes

  Superrr cute! Ik heb voor mijn dochter leuke donkerblauwe schoentjes gekocht! Leuk hè, als je kindje een super leuke outfit aanheeft.
  Liefs!
  Marloes

 • Patricia

  Leuke outfit! En de laarsjes zijn heel leuk. Ik zou het zo kopen😊
  Onlangs geplaatst door Patricia: Vakantie Peaks….

 • Heidi

  Wat een mooie outfit is het dat Sofia aan heeft vooral het motiefje in het kleedje vind ik super mooi.. Hihi ik herken dat heel goed.. Mijn zoontje wil ook nooit stil zitten op foto’s.

 • bertine

  wat een gave laarsjes! leuke outfit hoor!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.