OPRUIMEN, NIEUWE SCHOENEN en THUISSCHOLING!!
16 jan 2021 Mama 1

OPRUIMEN, NIEUWE SCHOENEN en THUISSCHOLING!!

Opruim struggles, nieuwe schoenen voor Sophia (welke vind jij mooier), en natuurlijk de thuisscholing en hoe ik dit aanpak. Ook gebruik ik mijn vlogs om gewoon op een eerlijke manier te vertellen hoe ik over bepaalde dingen denk! Kijk je mee?

Reacties

  • Tamara

    Ik snap je helemaal hoor dat je ’s ochtends al uitkeek naar het moment om de kids naar opa en oma te mogen brengen. Het is gewoon zwaar met de kids thuis en werken en een huishouden runnen. Ook even lekker je rustmomentje pakken!
    Onlangs geplaatst door Tamara: Trend van het moment: The North Face jas

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.