Ons weekmenu
8 feb 2019 Lifestyle Mama 2

Ons weekmenu

Ik deelde een aantal weken terug ons weekmenu voor aankomende week. En hoe leuk: ik kreeg zo veel berichtjes dat jullie het fijn vonden dit te lezen. Daarnaast zag ik ook in het bezoekersaantal dat het artikel super werd gelezen. Nu is het niet zo dat wij heel bijzonder eten. Maar misschien dat mijn blogje gewoon net even dat beetje inspiratie geeft wat wij mama’s gewoon soms nodig hebben. Daarom hierbij een nieuw weekmenu. Lees je mee?

Er zullen natuurlijk wat gerechten zijn die af en toe terug zullen komen. Maar ik neem aan dat dit in elk gezin zo is. Zo eten wij bijvoorbeeld in de winter wel wekelijks stamppot. Dit overzichtje is van vorige week!

Stamppot

En daar beginnen wij deze week dan maar direct mee haha. Stamppot is gewoon iets dat de kinderen vrij makkelijk eten. Zelf houd ik heel erg van hutsspot, maar als ik mijn kinderen laat kiezen, dan kiezen zij voor boerenkool. Boerenkool staat daarom voor nu ook even op ons menu. Ik doe er spekjes door en maak er rookworst bij.

Lasagne

Van die gerechten waar je heel gemakkelijk veel groenten in kan stoppen. Lasagne is daar een van. En wanneer ze het lastig eten, doe ik er gewoon nog wat extra geraspte kaas overheen, vaak eten mijn kinderen het dan redelijk makkelijk.

Aardappels, Sugarsnaps en gehaktballen

Lekker simpel en makkelijk, maar toch heel erg lekker. Sugarsnaps eten mijn kinderen heel graag en ik vind het zelf ook erg  lekker. Daarnaast is deze maaltijd ook lekker makkelijk klaar te maken.

Lees ook: ons weekmenu voor aankomende week

Soep met stokbrood

Ooh heerlijk! Dat vind ik altijd zo fijn, om gewoon heel veel soep te maken, en dit te eten met stokbrood. Vaak bak ik een stokbrood in de oven en zet ik allemaal smeerseltjes op tafel. Ook wat groenten, tomaatjes komkommer en dergelijke, zodat de kinderen het zelf allemaal kunnen pakken.

Witlof uit de oven

Heel lang niet meer gehad, en toch heel veel zin in! Witlof met ham en kaas uit de over. Wat gebakken aardappels erbij, hartstikke lekker.

Brood

Op zaterdag eten wij altijd brood. Wel lekker brood, croissantjes en dergelijke. Altijd wel gezellig en makkelijk om dit zo te doen.

Pasta Pesto

Hier krijg ik zo veel vragen over dat ik eens zal kijken of ik binnenkort een recept zal delen. Het is zo ontzettend makkelijk. En heel lekker, en ook nog snel klaar te maken. Lekker relaxed voor zo op een zondag.

Tot zover ons weekmenu! Ik hoop dat jullie het weer leuk vinden om zo mee te kijken. Mochten er tips zijn voor lekkere recepten, laat het mij hieronder in de comments weten!

 

Reacties

  • Irene

    Lekker, vooral pasta pesto hihi.
    Eten jullie niet meer vegetarisch?

    • Saskia Hardeman

      Mijn man wel! Ik wissel af en de kids ook. Mijn lichaam kon er ook niet helemaal tegen om vol vegetarisch te gaan.

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv