BOODSCHAPPENSHOPLOG: BOODSCHAPPEN VOOR EEN WEEK
6 feb 2019 Lifestyle 0

BOODSCHAPPENSHOPLOG: BOODSCHAPPEN VOOR EEN WEEK

Er is zo veel gevraagd of ik eens een boodschappenshoplog op wilde nemen. Bij deze! Ik deed de boodschappen, met name voor het avondeten, en laat jullie zien wat ik allemaal kocht! Handig om te weten: brood en groente en fruit kopen wij nooit in de supermarkt, waarom dat is, ook dat vertel ik in deze video!

Ik hoop dat je deze video weer leuk vindt. Verzoekjes voor nieuwe filmpjes (graag!) en/of vragen mag je natuurlijk altijd achterlaten in de comments.

Ik zou het super tof vinden als je zou willen abonneren op mijn youtube kanaal, het is gratis en zo blijf je op de hoogte van al mijn video’s!

BEDANKT VOOR HET KIJKEN MAAR WEER EN HEEL VEEL LIEFS!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv