Mijn WISHLIST! Voor in huis en mijn werkkamer!
9 jun 2020 Lifestyle Persoonlijk 5

Mijn WISHLIST! Voor in huis en mijn werkkamer!

Ik heb niets te klagen. Eigenlijk heb ik vrijwel alles wat ik wil. Alleen, toen ik erover nadacht zijn er toch een aantal dingen die ik nog heel graag zou willen. Zo heb ik bijvoorbeeld wensen voor in onze nieuwe keuken en gewoon wensen voor mijzelf haha. Ik zet deze op een rijtje. Wat zijn jouw wensen?

Quooker

Zoals jullie wellicht weten zijn wij momenteel bezig met onze nieuwe keuken. Het is even in de rommel zitten, maar hopelijk heb je dan uiteindelijk ook wat 🙂 Onze keuken wordt mat zwart en een van mijn wensen is om een zwarte Quooker hierin te plaatsen. We zijn nog even aan het dubben hierover, maar ik gok zo dat dit wel gaat gebeuren! Hebben jullie ook een Quooker? En hoe bevalt dit?

Iphone 11

Als ondernemer maak ik ontzettend veel gebruik van mijn telefoon. Eigenlijk is deze gewoon onmisbaar! Op mijn wensenlijstje staat dan ook de allernieuwste Iphone 11. Zelf heb ik al vanaf het begin toen de Iphone in Nederland uitkwam deze telefoon, en ik wil nooit meer iets anders. Ik vind het erg fijn in gebruik en ook het design vind ik nog steeds mooi. De kleurtjes van de Iphone 11 vind ik ook ontzettend tof. Toch denk ik dat ik wederom weer voor wit zal kiezen, alhoewel ik de groene en gele ook onwijs leuk vind.

Sonos werkkamer

Mijn werkkamer is inmiddels min of meer af. Heel misschien dat ik er nog een grote plant bij wil, maar dit hoeft niet direct. Ik heb ook nog zitten denken over bijvoorbeeld een leuk zithoekje. Alleen, dat is niet noodzakelijk en kan later allemaal nog. Wat ik wel graag zou willen en hoog op mijn lijstje voor in mijn werkkamer staat is een Sonos One. Wij hebben er meerdere in huis en ik vind het ideaal. Op mijn werkkamer zou ik er een willen om muziek te luisteren terwijl ik aan het werk ben, maar ook voor het luisteren van luisterboeken.

Bovenstaande punten staan heel erg hoog op mijn lijst 🙂 En natuurlijk is er nog veel meer. Ons huis is nu vooral een beetje kind proof. Bewust wil ik bijvoorbeeld wachten met het kopen van een nieuwe bank in de woonkamer. Onze huidige bank zit vol met vlekken, maar met kinderen laat ik dit nog maar even zo en wacht ik hiermee tot zij wat ouder zijn. Ook de eettafel in de keuken is min of meer echt aan vervanging toe. Alleen gaat het daar nog zo vaak mis met kinderen die “per ongeluk” op de tafel tekenen dat ik dit ook nog maar heel even laat voor wat het is.

Wat zijn jullie wensen? Wat zou jij ontzettend graag willen hebben? Ik ben heel erg benieuwd en lees het graag terug hieronder in de comments!

 

Reacties

 • Marloes

  Oeh mijn eerste reactie was ook dat ik alles al heb, maar met de aanbouw en nieuwe keuken in gedachte zijn er toch wel een paar dingen. Ik wil graag een heel lang wit dressoir op maat laten maken, een sonos in de nieuwe keuken, een trolley en wat nieuwe accessoires voor in de keuken 😊

  • Sas

   Jaaa wij hebben een sonos play in de keuken ❤️

 • Naomi

  Zo’n quooker lijkt me ideaal. En als je dan toch bezig bent met de keuken, zou ik zeggen: doen;). Bij mij op dit moment hoog op de lijst: nieuwe stoelen voor bij de eettafel en een lekkere leesstoel. Alleen al het online zoeken ernaar vind ik heerlijk om te doen.
  Onlangs geplaatst door Naomi: Boekenpraat: Door jou ben ik mij (Hinke van Abbema)

 • Tamara

  Zo’n quooker lijkt mij echt ideaal! Zelf heb ik hem (nog) niet, maar mijn tante wel. Als ik zie hoe gemakkelijk ze een kopje thee zet denk ik altijd dat is dé uitvinding voor iedere fanatieke theedrinker.
  Onlangs geplaatst door Tamara: Koopgedrag tijdens de coronacrisis: deze producten waren HOT en deze NOT!

 • Esther

  Ook wij gaan voor een mat zwarte keuken en ook bij ons komt er waarschijnlijk een quooker in, toch wel heel fijn lijkt me..

  Verder moeten we nog veel meer verbouwen in ons nieuwe huis, dus genoeg op mijn wishlist.

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.