Mijn favoriete blushes van dit moment..
29 jul 2014 Beauty Make up 23

Mijn favoriete blushes van dit moment..

Een mooie blush kan je er in een veeg gezonder, wakkerder en mooier laten uitzien. Ik heb meerdere blushes, maar de laatste tijd grijp ik toch regelmatig naar een aantal dezelfde. Daarom vandaag mijn vier favoriete blushes van dit moment op een rij! Kijk je mee?

Vanmorgen is mijn site overgezet naar een andere server. Helaas zijn er een aantal reacties verloren gegaan, excuus.

Je zal mij niet snel zien met een knalkleur aan blush. Persoonlijk vind ik het mooi om een blush te hebben die goed matcht met mijn huid en die past bij verschillende looks. De blushes die ik je vandaag ga laten zien vind ik geweldig mooi en gebruik ik heel veel en heel graag. De een iets meer dan de ander, maar ze zijn alle vier favoriet van dit moment!

favoriete blush

Catrice Blush

Catrice Defining Blush 080 Sunrose Avenue

Deze blush draag ik heel graag als ik niet te veel poespas wil op mijn gezicht en mijn look mooi rustig wil houden. Het mooie van deze blush is dat je hem heel zacht kan aanbrengen maar ook wat heftiger om een intenser resultaat te krijgen. Ook past deze blush vrijwel bij alle huidstinten. Dit soort oudroze kleuren vind ik perfect!

favoriete blush

mac

Mac Rosy Outlook

Mijn allereerste Mac blush en gelijk ook een van mijn favorieten! Deze blush heeft een mooie roze frisse tint en ook deze past bij veel verschillende looks. Het is een matte blush en met een mooie highlighter is het al helemaal perfect!

favoriete blush

Sleek

Sleek Rose Gold

Over deze blush had ik al zo veel gelezen. Vanaf het eerste moment dat ik deze blush gebruikte was ik om. Wat een mooie blush! De kleur is roze met een gouden shimmer/glitter, wauw! De blush is goed gepigmenteerd en het is erg belangrijk goed je kwast af te tikken voor het aanbrengen. Je brengt met deze blush al namelijk al snel te veel aan. Met deze blush is geen highliter nodig omdat het van zichzelf al een perfect mooie glans geeft.

favoriete blush

Dr-Hauschka

 

Dr Hauschka Blushing Rose

En dan tot slot een blush waar ik helemaal gek op ben en welke ik echt nooit meer kwijt wil. De kleur is roze en heeft een matte finish. Deze blush geeft mijn gezicht de perfecte tint. Is makkelijk op te bouwen en gewoon heel erg mooi! Voor overdag breng ik meestal een heel klein beetje aan en in de avond bouw ik de kleur mooi op. Perfecte blush!

fav-blush

Tot slot..

Bij het schrijven van dit artikel kwam ik erachter dat vrijwel elke blush het woord rose in zich heeft. Hier had ik nooit bij stil gestaan. Ik ben dus dol op roze tinten blijkt maar weer!

Wat is jouw favoriete blush van dit moment?

handtekening-saskia

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

 

Reacties

 • Shanti

  Ik draag ook het liefste blushes met roze erin! Vroeger ging ik vaak voor peachytinten maar nu is Mac Dainty al jaren favoriet! Ik heb ook een hele mooie Blush van makeupstudio die zit een beetje tussen roze en peachy in 🙂

 • Oum Feerozah

  Die van Mac lijkt me heel fijn! Qua blushes houd ik heel erg van deze kleur

 • Lonneke

  Ik heb maar één blush haha ook in een roze tint. Ik vind de blush van Catrice en MAC erg mooi,

 • Eva | Realitijd

  Ik vind ze allemaal wel erg mooi! Mijn voorkeur gaat ook wel altijd naar rozige tinten. Ik heb ook heel wat andere kleurtjes maar ik grijp het meeste naar roze

 • Svenja

  Wauw, ze zijn echt stuk voor stuk pretty <3 Rosegold en de blush van Mac vind ik de mooiste <3

 • Teddy

  Ze zijn stuk voor stuk heel erg mooi! Ik draag ook liever een subtiele blush

 • Bianca

  Wat een mooie blushes zelf hou ik ook van roze tinten en die van MAC is echt prachtig x

 • irene

  waauw super mooie blushes, ik vind het altijd zn drama om die te halen voormij wat nu echt mooi is of niet heb laatst eentje van BeYu gekocht bij de Douglass

  liefs irene

 • Kirsty

  Mooie blushes! Ik ben ook gek op roze blush 🙂 Rose gold heb ik zelf ook!

 • Petra

  Eigenlijk vind ik ze allemaal wel erg mooi, maar ik moet eerlijk bekennen dit soort tinten gebruik ik eigenlijk weinig…zelf gebruik ik meer tinten zoals sandelhout…misschien meot ik toch een een veel lichtere tint aanschaffen…

 • Saartje

  Wat een prachtige blushes! Stuk voor stuk erg mooi en staan je prachtig! Ik vind die van Catrice en MAC denk ik toch wel het mooist.

 • Esmée

  Hele mooie blushes! Ik ben tegenwoordig meer van de highlighters, maar ik snap dat dit je favorieten zijn. x

 • Anne Solveig

  Wat een mooierds! Rose gold heb ik ook!

 • Danique

  Mooie blushes, ze staan je allemaal ook heel erg natuurlijk!

 • Natasja

  Mooie blushes. Ik vind vooral de Catrice en de Sleek er goed bij je staan! Grappig dat je dan later past beseft wat voor kleur je meestal kiest, hahaha!

 • saarenzo

  Mooie blushes en ze staan je goed! Rose Gold stond al op mijn wish list, maar die van Catrice ga ik nu ook halen. Mooi! Mijn favoriete blush van het moment is een poederblush van Bourjois in de kleur Healthy Mix. Is meer een peachy kleur, maar een heel natuurlijke.

 • iiiThinkPink

  Mooie blushes!

 • Cherel

  Ik vind alle blushes je erg mooi staan. Sleek Rose Gold is ook echt een favoriet van mij. Wat is en blijft dat een prachtige blush…

 • Mandy

  Wat een mooie blushes! Ik wil rose gold ook nog steeds een keer aanschaffen, hij is zo mooi!

 • Linda

  Wat een beauty’s, erg leuk om te zien welke blushes jou favorieten zijn 🙂 ik grijpende laatste tijd snel naar een zacht roze blush van MUA en een Peach kleur van Chanel.

 • Niesca

  blushes met roze erin vind ik zelf ook het mooist en het meest natuurlijk

 • Evelien

  Wat een mooie blushes. Sleek Rose Gold is ook een van mijn favorieten. Ik hou ook meer van roze blushes. MAC Dainty is mijn ultieme favoriet. Verder ben ik ook gek op mijn Shimmer brick in Rose, maar dat is ook meer een highlighter en blush in een.

 • saskia

  Prachtige blushes! die van Dr. Haushka staat je inderdaad echt heel erg mooi!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.