Mijn droom is om vrouwen zelfvertrouwen te geven
2 dec 2015 Lifestyle 22

Mijn droom is om vrouwen zelfvertrouwen te geven

Het is weer tijd om een mooie droom met jullie te delen. Dit keer het verhaal van Hanneke. Hanneke heeft een bijzondere droom en ik geef vandaag graag het woord aan haar!

Mijn naam is Hanneke van Mackelenbergh en ik ben oprichter van de website Choosebeauty.nl. Choosebeauty is een beauty website, met als doel om mensen helpen er nog beter uit te zien. Daarnaast ben ik getrouwd en heb ik 2 kinderen. Eva van 2 jaar en Anna van 5 maanden. Ik vind het heel leuk om mee te werken aan dit artikel, want dromen zijn toch wel een van de leukste dingen die bestaan. Ik ben ervan overtuigd dat dromen alleen uitkomen als je er in gelooft. Gelukkig heb ik in mijn leven al vele dromen waar mogen maken. Om eerlijk te zijn vind ik het nu nog wel eens moeilijk om nieuwe dromen te maken. De meesten zijn al vervuld. Materieel valt er altijd genoeg te dromen, maar de immateriële dromen, dat is waar je de meeste voldoening uit haalt.

Choosebeauty

Voorheen droomde ik vooral om veel van de wereld te zien. Ik heb heel veel mooie reizen gemaakt naar verschillende uithoeken van de wereld. Nu ik moeder ben van 2 jonge kinderen gaat dit helaas een stuk lastiger. Ik kan iedereen alleen maar aanraden om vooral veel te reizen als je nog geen kinderen hebt. Vooral het backpacken vond ik geweldig, gewoon ergens heenvliegen en dan daar kijken of je rechts of links gaat. Heerlijk die vrijheid.

De droom die ik nu vooral nastreef is om met Choosebeauty vrouwen te helpen. Niet op de manier van wereldverbeteraar maar om vrouwen net een stukje meer zelfvertrouwen mee te geven. Het is zo jammer dat er ontzettend veel vrouwen onzeker zijn over hun uiterlijk. We kunnen beter naar de mooie dingen van onszelf kijken. Het is zo belangrijk om jezelf te accepteren zoals je bent. Daarnaast is er ontzettend veel te doen om jezelf mooier te maken.

Choosebeauty

Ik vind het gezegde van Helena Rubinstein heel mooi. Die zei: “Er zijn geen lelijke vrouwen, maar wel veel luie vrouwen.” Nou wil ik hier overigens niet mee pretenderen dat het belangrijk is om veel tijd aan je uiterlijk te besteden. Je bent daar uiteraard vrij in. Maar voor degenen die het wel belangrijk vinden, wil ik met Choosebeauty een platform neerzetten om deze mensen te informeren en te inspireren. Laatst kreeg ik een berichtje via de Facebook pagina van Choosebeauty van iemand die me vertelde heel erg dankbaar te zijn omdat ze door Choosebeauty haar wenkbrauwen was gaan verven en er daardoor veel beter uit zag. Op zo’n moment word ik heel gelukkig!

Het is leuk om mensen te bereiken en op die manier een klein beetje invloed op hun leven uit te oefenen. Dat ze aan Choosebeauty denken als ze voor de spiegel staan, of onder de douche. Dat hun haar net wat beter zit of dat ze geen last meer hebben van een droge huid. Doordat iedereen de producten op Choosebeauty.nl kan reviewen hoop ik dat we elkaar ook kunnen helpen. Dat is echt mijn droom!

Tja, en daarnaast  blijf ik gewoon doordromen hoor! Met name dromen die iedereen volgens mij wel heeft: een lang en gezond leven, liefst met dezelfde man, dat mijn kinderen heel gezond en gelukkig opgroeien, dat ik een hele goede moeder ben, een nog groter huis, een goed gevulde walk in closet met aan beide zijden minimaal 4 meter kwastwand, een Chanel tas, een sauna en jacuzzi in huis, lang jong blijven en er ook zo uitzien. Heel veel liefde, gezelligheid, lekker eten en heel veel lieve mensen om me heen. Dat iedereen mag opgroeien in wereldvrede, dat er nooit meer armoede is en dat er ook geen kindjes zijn die honger hebben.

Dankjewel voor je verhaal en inspiratie Hanneke. Mooi dat je vrouwen zelfvertrouwen wil geven, dat is naar mijn mening toch wel een van de belangrijkste dingen! Ik wens je heel veel succes met alles!

Wat vind jij van de droom van Hanneke?

handtekening-saskia

Volg jij mij al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

 

Reacties

 • Astrid

  Wat een mooie, inspirerende boodschap! Ik ben zelf pas sinds kort überhaupt een beetje met mijn uiterlijk bezig. Niet dat ik me er daarvoor niet druk om maakte, ik vond mezelf heel lelijk maar ik deed er niks mee. Ik ben blind en extreem onhandig en make-up etc. is daardoor lasitg zelf te doen. Toch vind ik het wel leuk als iemand me helpt me op te maken.

 • Hanna @ eenbezigbijtje

  Een mooie droom van Hanneke. Mooi dat ze op die manieren vrouwen wil inspireren om zichzelf goed en mooi te voelen.

 • simpel, met een snufje liefde

  Een mooie droom! Ik ga snel kijken want ik kan wel wat tips gebruiken w.b.t mijn uiterlijk.

 • Sabrina

  Wat een mooie verwoording! Veel succes met deze droom.

 • Els

  Wat een mooie droom :-). Ik hoop dat je veel vrouwen kunt inspireren en meer vertrouwen geeft :-). Ik ga eens kijken op je site.

 • Chris

  Wat een mooie droom, ik kan me voorstellen dat je daar veel voldoening uit haalt. Succes met je droom.

 • Wilmaaa

  Mooi zeg dat je andere vrouwen hiermee helpt! Ik denk ook dat er veel luie mensen zijn, ik vind het zelf niet eens veel moeite kosten. Natuurlijk heb ik ook wel eens een dagje geen zin 😉

 • Dorien

  Wauw Hanneke, wat een mooie droom! Ik denk dat je hier heel veel vrouwen mee kunt inspireren en kunt helpen!

 • jeapiebel

  Mooie dromen en er zijn nog veel luie vrouwen die je kunt helpen. En tegelijkertijd je droom waarmaken of dat Chanel tas of wereldvrede is.

 • Amy

  Wat een prachtige droom, om andere vrouwen te willen inspireren en ze meer zelfvertrouwen te geven. Er zijn een heleboel dames die dat goed kunnen gebruiken denk ik. Succes met je mooie platform!

 • Juliette

  Goede inspirerende boodschap!

 • Jeanine

  Mooi om vrouwen op deze manier zelfvertrouwen te geven. Ik ben benieuwd naar je platform en ga zeker een kijkje nemen.

 • Sax and the Pretty

  Goodlooking mom! En een mooie boodschap, veel succes! x

 • Linda

  Wat een prachtige droom!

 • Joycerdt

  Wat een mooie post is dit zeg, bijzonder verhaal!

  Lfs.x

 • Eva

  Mooi om de droom van Hanneke te lezen! Zo zie je maar dat je beauty ook met andere waarden in je leven kunt combineren. Heel fijn om te lezen!
  Liefs,
  Eva

 • Iris

  Dat is een mooie, belangrijke droom.

 • Sher

  Wauw, wat een mooi artikel!

 • Loene

  Wauw, wat een mooi artikel én droom! 🙂

 • Bianca

  Heel mooie geschreven en een inspirerende droom. Vroeger was ik mezelf heel bewust van mijn uiterlijk en daarbij mij overkomen. Tegenwoordig laat ik het allemaal maar een beetje. Heel af en toe verven van me haar, make-up, zeer zelden en kleren kopen, tja, alleen als het echt vervangen moet worden.

 • Daenelia

  Heel lief van je. Mijn zelfvertrouwen zit niet in mijn uiterlijk. Daar ben ik gewoon niet mee bezig. Maar als je uiterlijk iets is waardoor je weerhouden wordt van dingen te doen die je graag wil doen, dan is het mooi dat iemand zich daarmee bezig houdt.
  Aan mij helaas niet besteed, maar veel succes.

 • Hanneke

  Bedankt voor jullie lieve reacties en voor het lezen van mijn droom.

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.