LINGERIE: WAT JE MOET WETEN (tips)
12 jan 2021 Beauty Fashion 0

LINGERIE: WAT JE MOET WETEN (tips)

Het dragen van lingerie. De een houdt het simpel, en de ander geniet er van en vindt het leuk om lingerie te dragen. Vaak belanden er vragen over lingerie in mijn inbox. Wat draag je bijvoorbeeld onder een witte broek? En wat kan je het beste dragen onder een skinny jeans? Ik deel mijn tips!

Laat je informeren

Wanneer je geen idee hebt wat bij je past, laat je dan informeren! Er zijn genoeg lingerie winkels die je hierbij willen helpen. Zorg dat je weet welke maat bij jou past zodat je jouw lingerie in de juiste maat kan dragen. Wanneer je de juiste maten draagt zal het fijner zitten en zal jij je vanzelfsprekend goed hierin voelen!

lingerie

Draag waar je blij van wordt

Houd je niet van strings? Draag ze dan ook niet. Vind je een kanten bh niet mooi? Niet doen dus. Neem de tijd om te oriënteren op wat er allemaal verkrijgbaar is zodat je kan vinden waar jij blij van wordt en wat bij jou past. Mocht je het niet prettig vinden om je te oriënteren in een winkel, zoek dan een website op met veel keuze. Via de website van de Bijenkorf kan je gemakkelijk alle lingerie stijlen zoeken. Klassiek, sexy, comfortabel en tijdloos, het komt allemaal voorbij. Neem de tijd om te bekijken wat jij mooi vind, en wat bij jou past. Wanneer je een setje draagt waar je blij van wordt, straal je dit ook uit!

Comfortabele lingerie kan ook mooi zijn

Lingerie hoeft allemaal niet heel bijzonder en spectaculair te zijn! Comfortabele lingerie kan ook mooi zijn. Heel mooi zelfs. Lingerie is in zo veel kleuren verkrijgbaar, ook comfortabele lingerie. Wanneer je niet van tierlantijntjes houdt, richt je dan op de kleur!

Wat draag je onder een witte broek?

Een veelgestelde vraag. Ik heb er al eens een artikel over geschreven: Welke kleur onder een witte broek. Het is namelijk niet heel voor de hand liggend, maar onder een witte broek draag je het beste rood! Wanneer je een strakke witte broek draagt zou ik zelf kiezen voor een string zodat je de streepjes niet ziet.

Wanneer kies je voor een string of brazillian?

Ook deze vraag wordt veel gesteld. Wat ik hierboven ook al aangaf: bij een strakke broek ligt een string het meest voor de hand. Toch kan een brazillian ook prima! Zelf vind ik strings meer praktisch en brazillians veel mooier! Onder een niet al te dunne broek kan je prima brazillians dragen. En onder een jurkje of rokje kan zowel een string of een brazillian prima!

Tot zover een aantal tips om he fijn te voelen in lingerie! Heb jij nog tips?

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.