Lesbisch stel met de wens voor een kindje: het gaat gebeuren!!
10 jan 2018 Mama Zwangerschap 0

Lesbisch stel met de wens voor een kindje: het gaat gebeuren!!

Two women one wish zal elke maand hun verhaal delen rondom hun wens voor een kindje. Het laatste artikel dat van hen online verscheen ging over het feit dat er een donor was gevonden (lees: wij hebben een donor!). Vandaag gaat hun verhaal verder en vertellen zij onder andere over de uitslagen van de bloedonderzoeken.

Uitslagen

Inmiddels kregen we ook de uitslagen van de twee bloedonderzoeken. Degene die we bij ons in het ziekenhuis hadden gedaan, was goed. Geen rare soa’s gehad in het verleden of andere dingen die van invloed konden zijn op een zwangerschap. Ook werden we gebeld door de kliniek met de uitslag van de bloedtest die we daar hadden gedaan, dat was om te kijken of je een goede eisprong had. En helaas hadden ze niet zulk goed nieuws, ze hadden geen duidelijk beeld kunnen krijgen van mijn eisprong. Maar zij verzekerde mij dat dit geen probleem was, en het waarschijnlijk met de tijd van het prikken te maken had. Ze hadden mij waarschijnlijk te vroeg of te laat geprikt, waardoor mij eisprong niet bezig was, of zich aankondigde of net voorbij was, waardoor ze dus geen goed beeld konden krijgen. Ik hoefde niet nog een keer te prikken, omdat ze met de echo een goede eisprong hadden gezien, en zij het dus wel vertrouwde. Mijn vertrouwen was wel iets minder, maar vertrouwde er wel op dat zij wel weten wat ze doen. Dus weer wachten, tot we iets zouden horen m.b.t. de donor.

Wachten. . . .

Ons wachten werd beloond met een rekening en nog meer wachten. De rekening van de rietjes kwam binnen, die bedroeg €1047,20. Dat was voor de vier rietjes, wat 4 pogingen zijn en de verzendkosten. Gelukkig wisten we het bedrag ongeveer, maar ik vind het nog steeds bizar dat het zo duur moet zijn.. Je ziet en hoort zoveel mensen die ongewenst zwanger raken, en dan twijfelen of ze het wel willen houden omdat ze hun vrijheid niet willen opgeven, en dan heb je dus daar tegenover al die mensen staan die er alles voor over hebben om een kleine hummel te krijgen, maar daar zoveel voor opzij moeten zetten. Zo ook wij natuurlijk. We willen zo graag een kleine mini-me, dat we die €1047,20 meer dan voor over hebben!

Dus, snel die rekening betalen, want dan worden ze naar de kliniek verstuurd!!

Gedachten verzetten

In de tussentijd kregen wij mijn nichtjes te logeren, zij zijn 8 en 10 jaar oud en we konden meteen even aan slapeloze nachten wennen. De oudste heeft heimwee en slaapt slecht, dus die stond elk uur naast mijn bed omdat ze niet kon slapen. Overdag was er niks aan de hand en deden we alleen maar leuke dingen. Naar de ‘dierentuin’ in Anna Paulowna, waar je maki’s kon voeren en die dan ook echt op je schouder of arm kwamen zitten, waar je de vogeltuin in liep en de prachtige lori’s naar je toe kwamen vliegen en in je haar gingen zitten. Een uiteraard zoveel mooie dieren konden zien. We zijn een middag naar het zwembad geweest, lekker gegeten buiten de deur, op jacht geweest naar onze kat die was ontsnapt en ergens rond banjerde, filmavondjes tot laat in de hoop dat ze beide daarna meteen in slaap zouden vallen, maar helaas. Ze heeft het wel alle drie de nachten volgehouden, want ze wilde niet naar huis. En zelfs met de slapeloze nachten, hebben we een heerlijk weekend gehad. En er was niks mooiers dan mijn vriendin zo liefdevol met mijn nichtjes te zien omgaan, en voelde me echt een koning te rijk dat zij de mama van mijn kindjes zou worden. Want wat zal zij een fantastische, liefdevolle mama worden, dat weet ik zeker!

Twee weken later…

… kregen wij het verlossende telefoontje, dat de rietjes aangekomen waren bij de kliniek en dat we nu serieus aan de gang moesten met de ovulatie testen, want zodra deze positief zou zijn, moesten we meteen bellen naar de kliniek en dan de volgende dag zouden we de poging hebben.

Nu alles echt ging beginnen, voelde ik toch wel kriebels, het werd nu echt en spannend!

Bij ons in de stad was er die week ook kermis, en om het te vieren, zijn we de kermis over geweest met een missie. Een leuk cadeautje voor onze toekomstige kruimel. Mijn oog viel op een grijpmachine met nijntje knuffels erin. En na drie grijp pogingen, hadden wij er eentje! Verderop kwamen we nog een grijpmachine tegen, nu met nijntjes die iets groter waren. Die kon ik niet laten staan, dus ook daar gingen we een poging wagen. Na 5x hadden we ook die te pakken!

Onze eerste aanwinst voor de kleine kruimel hadden we, nu de kleine kruimel nog…

Over Two Women One Wish

Two Women One Wish is een lesbisch stel welke jullie elke maand mee neemt in hun gezamenlijke wens voor een kindje. Onder andere vertellen zij over hun zoektocht naar een geschikte donor, en alles wat daarbij komt kijken. Zij wensen vooralsnog anoniem te blijven omdat hun prive omgeving nog niet op de hoogte is van hun wens.

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv