Wanted: Lego tape
20 apr 2017 Mama Speelgoed 4

Wanted: Lego tape

Als ik iets moet noemen waarmee bij ons in huis élke dag gespeeld wordt, dan is het wel met de Lego. Wat een fantastisch speelgoed is dat. Zowel Senna als Sophia vermaken zich er heel goed mee. Schattig is dat Senna leuke autootjes maakt voor Sophia om mee te spelen. Onmisbaar speelgoed dus.

Nu zag ik van de week toevallig op Facebook een berichtje over Lego tape. Je snapt natuurlijk wel dat ik direct klaar zat om het te bestellen, maar helaas. Het zit er aan te komen, maar is nog niet op de markt. Het idee stond op een crowdfundingswebsite en is zo enthousiast ontvangen dat het naar verwachting niet heel erg lang zal gaan duren voordat het product verkocht zal gaan worden.

Nimuno Loops

Het product heeft Nimuno Loops en het is een tape waarop lego blokjes op aangebracht kunnen worden. Ook kan het tape geknipt worden en in verschillende vormen worden aangebracht. Er zou zelfs een cirkel mee gemaakt kunnen worden. Kinderen kunnen met de Nimuno Loops alle kanten op en er kunnen zelfs bruggen worden gebouwd of bouwwerken ondersteboven worden gemaakt.

Nimuno Loops

Wij kunnen in ieder geval niet wachten wanneer het te koop is! Naar verluid zullen twee rolletjes rond de € 10,– gaan kosten. Dat valt qua prijs ook nog aardig mee alhoewel het er natuurlijk aan ligt hoeveel er op een rolletje past. Toen ik vertelt aan mijn zoontje over deze Lego Tape was hij eigenlijk al niet meer te houden haha, dus kom maar door! Meer over deze musthave kan je hier lezen.

Is de Lego bij jou thuis ook zo’n succes?

Reacties

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv