KINDERBIJSLAG OKTOBER 2020: ZO BESTEDEN JULLIE DIT!
1 okt 2020 Kinderen Mama 1

KINDERBIJSLAG OKTOBER 2020: ZO BESTEDEN JULLIE DIT!

Het is zo ver: de kinderbijslag oktober 2020 is (als het goed is) vandaag overgemaakt. Voor ons komt het opzich wel lekker uit. Oktober is voor ons een maand met veel verjaardagen in de familie. Onder andere die van Senna en mij! Ik vertel waar wij de kinderbijslag aan willen besteden en ik deel de antwoorden op deze vraag van een aantal volgers!

Kinderbijslag oktober 2020

Zoals ik al vertelde is oktober voor ons een maand met verjaardagen. Nu vind ik mijn eigen verjaardag niet zo belangrijk, maar die van Senna wel! Het grootste van dit kwartaal kinderbijslag zal dan ook naar hem uitgaan. Zoals zijn kinderfeestje bijvoorbeeld. Maar ook zijn cadeau en dergelijke. Wij besteden eigenlijk de kinderbijslag nooit zo heel gericht. Het is meer dat het op de grote hoop belandt.

Dit doen jullie met de kinderbijslag!

Op facebook (volg je mij daar al?) vroeg ik aan jullie hoe jullie dit kwartaal de kinderbijslag gaan besteden. De antwoorden volgen hieronder.

Cindy: Kleding, schoenen en de verjaardagen. 2 dochters in november jarig. En voor 5 december.

Albertine: Wij hebben niet echt ‘potjes’ waar we bepaalde uitgaven uit doen. Alles loopt een beetje door elkaar eigenlijk. Kleding heb ik recentelijk al gekocht dus voor herfst/winter zijn we klaar. De rekening van de school (vrijwillige bijdrage + overblijfkosten) verwacht ik binnenkort dus dat wordt dan van de kinderbijslag worden betaald. En een uitstapje in de herfstvakantie.

Mendy: Voor de spaarpot 💰voor later. Rijbewijs, opleiding, huis etc.

Kristel: Wij zetten het apart en kopen er echt kleren of schoenen van.

Pamela: Kleding dit keer ze zijn beide echt in een groeispurtje beland laatste week.

Dankjulliewel voor de reacties! Leuk om te lezen hoe anderen hiermee omgaan! Hoe besteed jij de kinderbijslag?

 

 

Reacties

  • Fabiënne

    Wij zetten de kinderbijslag op hun eigen spaarrekening. We doen dit vanaf de geboorte, 7 jaar nu voor de oudste. Voor onze jongste zij 2 jaar nu. We sparen ook een vast bedrag per maand voor hun beide. Maar dit geeft een fijne aanvulling op hun spaarrekeningen . Wij zitten gelukkig in een positie dat dit kan. Mocht dit, hoop ik van niet, ooit veranderen dan zouden we de kinderbijslag denk ik gericht gebruiken om kleding schoenen etc voor te kopen.

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.