Het is weer zover: kerstkaarten versturen (en win 2x € 50,–)
8 dec 2016 Lifestyle 60

Het is weer zover: kerstkaarten versturen (en win 2x € 50,–)

Sinterklaas is het land uit en het is alweer tijd om te denken aan de kerstkaarten voor dit jaar! Ik vind het altijd super leuk om kaarten te versturen en om te ontvangen. Van kerstkaarten versturen word ik gewoon heel erg blij! Heb ik even geluk dat ik al de kans kreeg om zelf kerstkaarten te maken. Ik laat vandaag aan jullie zien hoe ze zijn geworden én ik mag aan twee van jullie een cadeaubon van € 50,– weggeven om zelf kaarten mee te bestellen! Lees snel mee!

Ik weet nog wel dat ik ieder jaar gewoon bij de boekhandel een pakje kaarten kocht, hier iets op schreef, en deze uitdeelde of opstuurde per post. Sinds Vincent en ik kindjes hebben, vinden wij het leuk om persoonlijke kaarten te maken. Vorig jaar hadden wij bijvoorbeeld een zelfgemaakte kaart met daarop foto’s van de kindjes. Ook dit jaar wilde ik graag weer een foto maken met een foto van onze kinderen.

Kerstkaarten online bestellen

Via kaartje2go kreeg ik de mogelijkheid om te ervaren hoe gemakkelijk (en leuk!) het is om een kaart online te bestellen. Eigenlijk is het enige waar ik echt even over na moest denken, welke foto’s van de kinderen ik wilde gaan gebruiken. Oh, en het was trouwens ook niet heel gemakkelijk om een keuze te maken tussen alle leuke kaarten die verkrijgbaar zijn. Want dat zijn er nogal wat! Ik kan met zekerheid zeggen dat er voor iedereen wel een geschikte kaart bij zit. Neem zeker even een kijkje bij de kerstkaartencollectie: klik hier.

kerstkaarten

kerstkaarten

Voor het maken van een mooie kerstkaart hoef je maar weinig stappen te ondernemen. Je surft gewoon naar de website van kaartje2go, en laat je inspireren door al het moois dat de website te bieden heeft. Ik koos zelf voor een kaart waarin er ruimte is voor twee foto’s. Voor ieder is er wat wils, want je kan natuurlijk ook voor meerdere foto’s, of helemaal geen foto, kiezen.

Bestelproces

Wat ik zelf heel leuk vind is dat er op de achterkant van de kaart ook nog genoeg ruimte is om een tekst te schrijven en daar nog wat plaatjes, en eventueel een foto, te plaatsen. Ik koos zelf voor een hele makkelijke tekst, maar dit kan natuurlijk ook veel uitgebreider.

Nadat de kaart klaar is, kan de betaling worden voldaan. Wat ik zelf gewend ben, wanneer wij zelf de kaarten ontwierpen en bestelden, was dat het drukken max een week kon duren. Deze kaartjes lagen na één dag al op de mat! Ook kan je er natuurlijk voor kiezen om de kaarten rechtstreeks naar iedereen te versturen, dat is nóg gemakkelijker.

kerstkaart

Dit zijn de kaarten geworden zoals wij ze hebben besteld. Ik ben er echt heel erg blij mee, ze zijn ontzettend leuk geworden! Toen ik de kaarten met de kindjes uit de verpakking haalde, riep Senna, aaaaah wat moooi

Winactie én 10% korting!

Twee van jullie mag ik ook heel erg blij gaan maken met een tegoed van € 50,– die je kan besteden in de webshop om je eigen kaarten mee te bestellen. En dat is nog niet alles, want iedereen die mee doet met deze winactie krijgt na afloop een code waarmee je maar liefst 10% korting krijgt op je bestelling!

Om mee te doen met de winactie mag je mij volgen op een onderstaand kanaal naar keuze. Elk kanaal is (+1) Hoe meer je mij volgt, hoe groter je kansen zijn!

De winactie loopt tot en met 12 december en de winnaar wordt op 13 december bekend gemaakt. Succes allemaal!

Reacties

 • Loes Johanna

  Leuk! Was eigenlijk niet van plan dit jaar kerst kaarten te versturen, maar misschien is het wel leuk om een kaartje met foto met mijn dikke buik met manlief bij de kerstboom te versturen. Hebben we ook meteen alle adressen voor de geboortekaartjes. 😉
  Onlangs geplaatst door Loes Johanna: Gaat jouw man mee naar elke afspraak bij de verloskundige?!

 • Lieke van Veen

  Heel erg leuk om zelf kerstkaarten te maken. Ik volg je op alle kanalen en ik doe heel graag mee met deze winactie!

 • bianca schrijft

  Dit is wel een hele leuke winactie. Bijzonder om op deze manier bij te dragen aan een kerstgevoel. Het versturen van kerstkaarten is iets wat, in mijn ogen, langzaam aan toch aan het verdwijnen lijkt te zijn. Ik zou daarom graag een gokje willen wagen.
  Onlangs geplaatst door bianca schrijft: Review: iPad pro case van GoCustomized

 • Jacqueline

  Geweldig, het hakt er altijd zo in, die kaarten en postzegels, dus dit zou wel heel fijn zijn.
  Ik volg je op facebook

 • Gitte

  Ja super leuk! Vorig haar hadden wij een verhuis en kerstkaart (met foto van levi natuurlijk) in een. Dit jaar wil ik dat eigenlijk weer! Dus een kortingscode zou super fijn zijn en tegoed nog veel fijner! We hebben goede ervaringen met kaartje2go! Daar hadden we onze trouwuitnodigingen besteld!😍

 • Marianne Bakker - de Boer

  Hier ook ieder jaar kerstkaarten met de kinderen zo leuk om te doen.
  Wat handig dat ze de dag erna al geleverd worden. Een week wachten is best wel lang ja.

  Leuke actie en mooie kerstkaart hebben jullie gemaakt
  Ik volg je op fb en instagram.

 • Janine Brouwer

  Wauw leuke winactie. Wij doen 19 december een fotoshoot met z’n drieen(m’n vriend, ik en onze zoon), dus dan zou het wel heel leuk zijn om deze actie te winnen! Kan iedereen een heel mooi kaartje met een mooie foto van ons krijgen! Ik heb zelf geen bloglovin ofzoiets en geen twitter. Ik heb zelf wel een account op youtube, maar ik heb geen idee hoe ik je daar dan toch kan volgen. Ik heb wel ergens opgedrukt dus ik hoop dat ik je nu daar wel op volg. Ik hoop dat ik nu toch nog kans maak!

  • Saskia Hardeman

   Hoi Janine, ik kan je niet vinden op Youtube. Als je op mijn kanaal bent (saskia hardeman) staat er rechtsboven een knop met abbonneren 🙂

   • Janine

    Hallo Saskia,
    Het is gelukt hoor! 🙂

 • Irma

  Super leuke winactie weer! Ik wil nog steeds ieder jaar de ‘gewone’ kerstkaarten sturen, ik vind het zo gezellig staan altijd! En natuurlijk altijd een feestje in je brievenbus
  Onlangs geplaatst door Irma: Landleven Winter 2016 + Winactie

 • Judith Groen

  Ik bestel ook altijd mijn kaarten via kaartje2go, reuze fijn!
  Ik twijfel dit jaar alleen enorm of ik wel kerstkaarten ga versturen.
  Maar als ik ze dan toch wel ga versturen zou een beetje korting natuurlijk reuze fijn zijn.
  Onlangs geplaatst door Judith Groen: WIN ACTIE: Lieve baby haarbandjes – 2 prijzen

  • Saskia Hardeman

   Hoi Judith, gewoon even nieuwsgierig, waarom twijfel je om kerstkaarten te versturen?

   • Judith Groen

    Ik heb even niet zoveel funds omdat ik mijn zoontje iets teveel heb verwemd afgelopen tijd en ook is hij nog jarig op 1 januari.
    Maar wie weet stuur ik er gewoon niet zo veel 😉
    Ik vind het wel altijd heel leuk om kerstkaarten te ontwerpen (foto’s maken en bewerken) en ze dan via kaartje2go te bestellen dus er is nog een grote kans dat ik me bedenk.

 • Iris

  Ik maak mijn kerstkaarten ook graag zelf, maar dan met de hand (met van die 3D-vellen). Niet zo handig als je veel kaarten wilt versturen, dan zou ik wel op die manier kaarten maken.

  • Saskia Hardeman

   Wat super leuk dat je het zelf maakt! Ik neem het mij ook elke keer weer voor maar heb altijd tijd te kort 🙂

 • Anna

  Ik volg je via facebook: An Na
  Ik doe graag mee

 • Kim

  Zou heel leuk zijn! 😊🎄😍
  Foto kaarten zijn super leuk voor kerst, maar ’t is altijd zo’n uitgave in een toch al prijzige decembermaand …

  Ik volg je op Fb, IG en Twitter ☺

  Fingers crossed!
  Onlangs geplaatst door Kim: Lichtpuntjes – van 2016 naar 2017 

 • Els

  Wat een leuke kaartjes heb je gemaakt! Heel leuk om te krijgen :-). Ik doe niet mee aan je leuke winactie, ik maak mijn kaartje helemaal zelf met papier en lijm :-).
  Onlangs geplaatst door Els: Mijn top 10 foto’s van Instagram #7

 • Elle Iram

  Jaren niet gedaan maar met zulke kaarten maak je het weer bijzonder.

  Volg je via fb en Instagram (mariellepals80)

 • Marjo

  Ik had eigenlijk besloten om geen foto kaarten te sturen, maarmet deze actie doe ik heel graag mee! Is toch wel er leuk! Ik volg je alle kanalen behalve twitte

 • MarjonS

  Leuk! Wij willen kerstkaartjes sturen met meteen ons nieuwe adres. Dus dit is zeer welkom 🙂
  Volgen doe ik je op meerdere kanalen (marjon / byjon.nl)

 • Monique

  Deze kaarten zijn wel heel erg leuk! Dus ik doe graag mee🍀

 • Lifeaholic.nl

  Super leuke kaartjes 😀 Altijd leuk om persoonlijke kaartjes te versturen!

 • Cindy

  Leukleuk dat verdiend een kaartje!😍

 • Leonie Degeling

  Hallo, ik doe ook een.poging!! Ik volg je overal, behalve op bloglovin, dat heb ik niet.☺

 • Maaike

  Leuk! Ik volg je al via alles!!

 • Lilian

  Super leuk actie! Ik doe graag mee, mijn familie woont niet om de hoek en daarom vind ik het altijd extra speciaal om ze een kerstkaart te sturen.

 • Ramona (Kijk, mama!)

  Jaaa, handige winactie! Ik wil ook fotokaarten bestellen en doe dit ook ieder jaar met een foto van de kinderen. Ik doe graag mee.

 • kristel

  Super leuke kaarten hebben jullie gemaakt. Heel erg schattig. Lijkt me super leuk om ook kerst foto kaarten te sturen. Mijn dochter zal er prachtig op stralen. Ik volg je op meerdere kanalen.

 • Anita te Gussinklo

  Wat zijn je kaartjes leuk geworden, leuke foto’s ook.
  Super handig zo met Kaartje2Go.

 • elisabeth maria martina

  echte post is zoveel leuker

 • Maria

  Iedereen wordt blij als je aan ze denkt en een echt kaartje stuurt.

 • Channa

  Oh graag! Super handig en lekker makkelijk. Dat zou hier wel van pas komen!
  Onlangs geplaatst door Channa: Kerstkleding bij de Zeeman+ WINACTIE

 • Cheryl

  Leuke actie! Ik doe mee

 • Sazou

  Wauw Saskia, onwijs gave winactie, zo lief! Hier zou ik je mij echt dolgelukkig mee maken 😀 Ben sinds 3 jaar ziek en ik zie als een berg op tegen al die kerstkaarten schrijven en helaas gaat dat niet meer zo soepel 😉 Het zou ideaal zijn om dit via kaartje2go te kunnen doen! Leuk dat je de kaartjes persoonlijk kunt maken met een foto en dan kunnen we meteen ons nieuwe adres voor volgend jaar op de kaartjes vermelden. Ik volg je op alle kanalen. Bedankt voor de enorm leuke kans & veel succes met je mooie blog! Liefs, Saskia

 • wilmsen anita

  altijd leuk, kaartjes versturen

 • Jan

  Super leuk om op deze wijze kaartjes te gaan versturen.

 • Suus Gro

  Lijkt me echt leuk. Mijn hond moet elk jaar ‘verplicht’ poseren bij de kerstboom en elk jaar neem ik me voor om er eens kaarten van te laten maken. Zou dus erg leuk zijn

 • Lotte en Saar

  Saar wordt 22 december 1 jaar!!
  Dus voor ons zou het een kerstkaart & verjaardagsuitnodiging in 1 worden! 😍
  Gaaf! Duimen

 • Grete Karina

  Heel erg leuk zo’n persoonlijke kerstkaart en ik loot graag mee!
  Volgen doe ik op Bloglovin, FB en twitter.
  Nu maar duimen…..
  Fijne decembermaand en groeten, Grete Karina

 • Nina Mol

  Wat een prachtig kado!! Ik volg je op alle kanalen en ik doe heel graag mee! Alvast fijne feestdagen!! XXX

 • Anneleen

  Wat een mooie kerstkaart! Die combinatie van dat gele met het zwart vind ik erg feestelijk en leuk! 🙂 ik doe heel graag mee met deze winactie! Kerstkaartjes sturen en ontvangen vind ik zo gezellig! Ik volg je via bloglovin en via Instagram! X

 • Marian

  Leuke kaarten heb je gemaakt! Kerstkaarten horen erbij en ik ik weet zeker dat ik mijn oma en de opa’s en oma’s van mijn kinderen er erg blij mee maak. De kinderen komen uiteraard op de voorkant te staan en dat vinden ze prachtig, ze zijn natuurlijk ook erg trots! Leuk om een kaart te ontwerpen, zeker als je het kan winnen 😉

 • Anke

  Wat een leuke kaartjes heb je gemaakt!
  Ik doe graag mee. Heb nog nooit persoonlijke kaartjes gemaakt dus de uitdaging ligt er😉
  Volg je via alle kanalen…anke80 of johanankejobcassaelmans

 • Anneliese de Waal

  Ik doe graag mee, zou erg leuk zijn om kerstkaarten te versturen.
  Groetjes Anneliese

 • Sabrina

  Mooie kaart heb je gemaakt! Ik ben niet zo creatief maar maak toch graag kans. Het zal me vast lukken om iets moois te maken. Op het laatste moment, en dat is niet zo erg omdat ze zo snel zijn 🙂
  Ik volgde je al overal

 • Bodil

  Vorig jaar hebben we geen kerstkaarten gestuurd. Ik had echt geen zin in ‘al dat gedoe’.
  Dit jaar wil ik wel graag weer kaarten versturen.
  Jeske (van demamacompany) heeft laatst prachtige foto’s van mijn gezin gemaakt, die zouden geweldig staan op een echte kerstkaart!
  En zoals je het omschrijft is het wel erg makkelijk om zelf fotokaarten te maken, dus dat moet zelfs mij wel lukken! 😀

 • Anita H.

  Deze actie laat ik niet aan mijn neus voorbijgaan. Ik maak graag kans op dit fijne shoptegoed.

 • Esmeralda Groenland

  Leuk, ik doe graag me. Ik volgde je al bijna overal, maar nu ook op YouTube.

 • Stephanie

  Ja!!! Leuke Winactie. Baby kerstmannen pakje besteld bij bol.com, super leuke versiering van de action en de kerstboom staat. Wij zijn klaar om leuke foto’s te maken van onze kleine voor de kerstkaarten!

 • melissa

  Ik doe heel graag mee want ouderwets kerstkaarten versturen blijft het allerleukste

 • natasia

  ik doe mee!!! dit jaar persoonlijke kaarten naar iedereen!!! mooi meegenomen!

 • MaMa TeiGetje Silvy

  Graag doe ik ook mee! Zulke zelfgemaakte kaartjes zijn nog het leukste en origineelste! Lieve groetjes Silvy
  Onlangs geplaatst door MaMa TeiGetje Silvy: Mijn Kinderwensen bij Twijfelmoeder, Deel 2.

 • Albertine van Veldhuizen

  Heb ‘m op de nipper nog gedeeld 😜….
  Dacht dat ik dat al gedaan had, maar nog niet dus…
  En nu hopen dat ik leuke kerstkaarten kan maken met onze 4 meiden erop…misschien wel met de honden bij de kerstboom ofzo, die doen het ook altijd leuk op de foto …

 • Fleur

  Ik heb al een paar jaar geen kaarten meer gestuurd, maar eigenlijk vind ik het wel heel erg leuk om te doen, Door tijdgebrek in de drukke decembermaand komt het er niet meer van. Zo online is natuurlijk wel een uitkomst

 • Patricia

  Kijk dat is een leuke winactie! Ik hou van kerstkaarten schrijven en krijgen! Dus maak heel graag kans!

 • Dorien

  Leuk! Ik volg op FB, Instagram en Twitter.
  Ik stuur graag kerstkaartjes rond, vind het leuk ze zelf te ontvangen, en het is volgens mij heel goed om rond deze dagen elkaar een goede wens te sturen. Ik kan daar wel van genieten! Zou leuk zijn om dit te winnen! ’t Is bijna kerst, en aan de kaartjes ben ik nog niet toegekomen, het zou leuk zijn om het eens op deze manier te doen. Je hebt een prachtig, stijlvol kaartje gemaakt!

 • Nathalie

  Wat een superleuke actie! Ik zou graag kaartjes willen bestellen om te vieren dat mijn vriend en ik gaan samenwonen begin volgend jaar. Mijn laatste verhuizing heb ik aangekondigd met van die lelijke grijs/bruine kaartjes die je bij het postkantoor kunt kopen. Dat moet toch veel leuker nu?! Ik volg je trouwens op snapchat, instagram en Facebook!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.