Zelf Kerstkaarten Maken
20 dec 2014 Lifestyle 7

Zelf Kerstkaarten Maken

Als er iets is wat ik leuk vind is het om kaarten te versturen en te ontvangen. Natuurlijk verstuur ik daarom ook met kerst kaartjes. Dit jaar wordt het extra leuk omdat ik samen met Senna zelf de kaartjes ga maken. Dit klinkt misschien heel creatief maar dat is het eigenlijk helemaal niet. Ik kocht namelijk bij de Hema leuke Snail Mail setjes die eigenlijk helemaal niet bedoeld zijn voor de kerst. Omdat ik ze erg leuk vind toverde ik deze kaarten om in kerstkaarten. Het maken van de kaartjes gaf mij al een heel vrolijk gevoel wat natuurlijk helemaal bij de kerstsferen hoort. Ik vertel je vandaag graag meer over deze leuke zelfgemaakte kerstkaartjes! Kijk en lees je mee?

kerstkaarten maken

Ik moet eigenlijk eerlijk zeggen dat dit de eerste keer is dat ik zelf mijn kerstkaarten maak. Vroeger als kind heb ik het vast wel regelmatig gedaan maar ik vond het tegenwoordig veel handiger om wat leuke kaarten te kopen in de winkel. Omdat mijn zoontje Senna nu op een leeftijd zit waarmee er veel gezellig wordt geknutseld aan tafel leek het mij erg leuk om samen de kaarten te maken. Toen ik dan ook in de Hema op zoek was naar leuke spulletjes en de snail mail setjes tegenkwam wist ik direct dat dit onze kerstkaarten voor dit jaar gingen worden. Hieronder zal ik je laten zien wat er in het setje met de kaarten zit en hoe de kaarten uiteindelijk zijn geworden. Oohja verwacht niet iets heel bijzonders en creatief, want het is juist heel simpel en daarom zo leuk om met mijn zoontje samen te doen!

Voor degene die zich afvragen wat snail mail precies inhoudt; snail mail kan je omschrijven als versierde post.

kerstkaarten maken

kerstkaarten

In het setje vind je diverse leuke stickers en twee tags. Ook zitten er twee enveloppen en kaartjes in, en tot slot twee touwtjes om de tags aan te kunnen verbinden.

Kerstkaart

Kerstkaart

Samen met Senna heb ik in een middag allemaal kerstkaartjes gemaakt. De sterretjes liet ik hem met een knipper maken en op plakken. Ook hebben we er glitters over gestrooid, wat je op de foto overigens niet zo goed ziet.

Kerstkaart

Om dit samen met Sena te doen was alleen al heel erg leuk. Hij kan er zo van genieten om te knutselen en dat vind ik zo leuk en lief om te zien. De spulletjes die we hebben gebruikt komen allemaal van de Hema (behalve de glitters). De laatste tijd hebben ze zo ontzettend veel leuke knutselspulletjes bij de Hema, erg leuk!

Koop jij je kerstkaarten of maak jij ze zelf?

handtekening-saskia

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

 

Reacties

 • Nelleke

  Deze zijn super leuk geworden! Meestal vind ik zelfgemaakte kerstkaarten niet zo leuk als die uit de winkel. Maar deze zijn nog leuker dan die uit de winkel. Ze zijn niet te truttig, gewoon lekker vrolijk 🙂

 • Els

  Altijd leuk dingen die je zelf maakt :-). Ik vind ze erg leuk geworden!

 • alexa

  wat leuk en vooral creatief en een stuk persoonlijker dan een kaart die je uit de winkel hebt gehaald, nu zien mensen dat je echt moeite voor ze hebt gedaan! <3

 • Nina Simplynspecial

  Wat superleuk gedaan! Ziet er heel gezellig uit hihi.
  Ik heb dit jaar eigenlijk kerstkaarten willen maken zelf, maar dit is er niet van gekomen helaas.

 • 4.Balou

  Wat een handige pakketjes! Je hebt er iets moois van gemaakt =)

  http://www.bloglovin.com/blog/13049789

 • maroussia

  Super leuk gedaan zeg 🙂 x

 • Iris

  Ik maak ze zelf! Ieder jaar weer een moment van heel veel geduld, want 3D-kaarten nemen nogal wat tijd in beslag.

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv