Kerstkaarten Swap!!
16 dec 2013 Lifestyle 8

Kerstkaarten Swap!!

Via de blog van Joyce las ik haar idee over de kerstkaarten swap. Dit idee vind ik zo leuk dat het mij leuk lijkt om dit ook met mijn blog te doen! Klik verder en ik vertel je er meer over!

Ik ben dol op het versturen van kaartjes. Niets is leuker dan kaartjes versturen en ontvangen. Ik kan er echt een avond voor uitrekken om gezellig met een kopje thee een heleboel kaartjes te schrijven, zo gezellig! Vandaar dat het idee van Joyce mij ook zo aanspreekt. Het idee is om adressen uit te wisselen en elkaar een kaart voor kerst te sturen! Wat vinden jullie van een Kerstkaarten Swap?

Mocht je het ook leuk vinden en mee willen doen stuur dan een mailtje met je adres naar: info@twinkelbella.nl

xoxo Saskia

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin en/of twitter?

Reacties

 • Linda

  Wat een leuk idee!
  Ik ben ook dol op kaartjes schrijven. Vroeger had ik een pen vriendin en sinds deze herfst heb ik het ouderwets kaartjes sturen weer helemaal ontdekt! Af en toe een snailmail en postcrossing, zo leuk!
  Lijkt mij ook erg leuk. Ik heb mijn kerstkaarten al op de bus gedaan en het lijkt me leuk om er nog meer te schrijven 🙂

 • Iris - The Beauty Magazine

  Wat een leuk idee! Ik ben erg benieuwd!

 • I scream beauty

  Leuk idee! 🙂 Ik ben alleen niet het type om zoooveel kaartjes te schrijven/sturen. 🙂

 • luuke

  Klinkt kei leuk!

 • Lies

  Ik vind het echt een heel erg leuk idee! Ik vind het zelf ook zo leuk om kaartjes te versturen en te ontvangen. Helaas kunnen wij alleen dit jaar niet zoveel kaartjes sturen en doe ik ze gewoon bij de mensen zelf in de bus anders had ik zeker meegedaan.

 • Joyce

  Wat leuk dat jij de swap ook doet Saskia! Ik heb die van mij vandaag op de post gedaan dus die zul je vast gauw binnen krijgen 🙂

 • iris

  Superleuk dit!
  Ik houd ook zooo van kaartjes.. Het liefst ontvang en stuur ik er iedere dag een (of meer), maar ik zou niet weten naar wie allemaal. ;p

 • Whitney

  Wat een leuk idee. Dit jaar geen kerstkaartjes van mij. Net een lading geboortekaartjes op de bus gedaan en nog steeds moet er regelmatig nog een kaartje uit.

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv