Gewoon even kletsen.. (hardlopen en zo)
13 apr 2014 Lifestyle 14

Gewoon even kletsen.. (hardlopen en zo)

Goedemorgen meiden. Op het moment dat ik dit schrijf is het zaterdag avond. Afgelopen week was een drukke week en ik heb geen artikel klaarstaan voor morgen (vandaag dus). Nog even heb ik getwijfeld om maar gewoon een dagje over te slaan, maar dat wil ik niet 🙂 Dus ik klets vandaag gewoon even lekker van me af in een blogje! Lees je mee?

Afgelopen week was een lekker druk weekje. We hadden lekker veel afspraken staan en voornamelijk had ik werkafspraken staan. Mijn werk heeft een nieuw kantoor gekregen en daar hoorde natuurlijk een opening bij. De opening zelf was heel erg gezellig. Er waren veel cliënten en ook oud cliënten gekomen en het was ontzettend leuk om bij te praten. En ooh wat was ik moe na die dag. Ik ben naar huis gegaan en heb mijn kleding meteen verwisseld voor hardloopkleding. Ik ben gaan hardlopen bij mij in de wijk en wat was dat heerlijk zeg! Echt ontspanning voor mij  en ik voelde me daarna echt super moe maar helemaal voldaan 🙂

running

Om dan toch nog even iets te vertellen over hardlopen. Ik ben daar ongeveer drie weken geleden mee begonnen. Over het waarom etc wil ik nog een apart blogje schrijven. Wat ik wel alvast wil vertellen is dat ik het zo fijn vind! Met tegenzin begon ik, maar nu kijk ik er elke keer weer naar uit om lekker te mogen hardlopen. het liefst zou ik elke dag willen maar qua tijd en ook het uitrusten van mijn lichaam doe ik dit nog even niet. Zojuist heb ik hardloop schoenen besteld. Mooie roze Nikes. Momenteel ren ik op oude Nikes die fijn zijn, maar niet geschikt  om mee te hardlopen. Dus ik kijk uit naar mijn nieuwe hardloopschoenen! Wat zal ik straks lekker lopen zeg. Ik heb er zin in! Ik loop trouwens met Evy en ben echt nog bezig met conditie opbouwen. Vandaag heb ik 30 min gerend, waarvan een tussenpauze. Dat is heel weinig maar voor mij is het goed vind ik zelf. Ik hoop over een tijdje echt lange afstanden te kunnen rennen.

Wij zijn de laatste tijd sowieso heel sportief bezig in huize Hardeman. Vincent is aan het trainen omdat hij over een tijdje naar Zwitserland gaat om te klimmen voor Kika. Ik ben heel trots op hem dat hij dit gaat doen! Vincent is dus ook veel aan het hardlopen. Hij is er alleen zo goed in dat ik hem nog niet kan bijhouden hihi.

Verder gaat alles zijn gangetje bij ons. Met Senna gaat het ook super goed. Ik vind het zo gezellig met hem! Hij zit de laatste tijd lekker in een knuffelfase, heerlijk! Zelf was ik nooit een knuffelkind dus ik had mij er al bij neergelegd dat Senna dat misschien ook niet zou zijn. Maar hij knuffelt er op los!

Vandaag heb ik lekker een rustige dag. Misschien dat ik nog wil gaan hardlopen in het bos. Verder heb ik nog een aantal leuke spulletjes om over te schrijven op mijn blog. Dus daar hoop ik vandaag mee aan de slag te gaan. En als het vandaag ook nog eens mooi weer wordt, is het helemaal super!

Tot zover even een kletsartikeltje, vind ik toch altijd weer leuk om te doen. Ik wens jullie allemaal een hele fijne dag!

Ga jij nog iets leuks doen vandaag?

handtekening-saskia

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

 

Reacties

 • Esther

  Leuk dat je aan het hardlopen bent. Het kan zo heerlijk zijn. Hihi lief dat Senna zo knuffelerig is, het mooiste gebaar dat er is.

 • Beautydagboek

  Lekker dat hardlopen! Goed initiatief van Vincent om voor Kika te gaan klimmen, mooi gebaar 🙂 En fijn dat Senna lekker knuffelig is, heerlijk!

 • Geertje

  Wat fijn dat je het hardlopen nu zo leuk vindt! En heerlijk he, die knuffels van je kind 😉 Hier vandaag een rustig dagje… lekker van het zonnetje genieten!

 • Sophie

  Wat heerlijk dat Senna zo knuffelt! En heel goed dat je al zo snel zo lang kunt hardlopen, bij mij ging dat niet zo snel hoor!

 • Miranda

  Leuk blog:) gezellig om te lezen op deze zonnige dag:)

  Goed dat je begonnen bent met hardlopen!

 • Natascha

  Hé, 30 minuten met één tussenpauze is helemaal niet gek hoor! Trots op je zelf zijn!

 • Joni

  Leuk hoor, hardlopen! Ik ben erg benieuwd naar je roze Nikes. Ik ben vorig jaar begonnen met Evy, erg motiverend! Op een gegeven moment kun je het zonder ‘haar’, dat is nog fijner. Succes 😉

 • jouvence

  ik wou dat ik de discipline had om te hardlopen, het idee alleen al maakt me moe 😉 xx

 • Barbara

  Wat een leuke mokken!

 • Rosie

  Heerlijk dat Senna lekker aan het knuffelen is de laatste tijd! Mijn zus was ook nooit zo’n knuffelkind en ik weet nog goed dat mams dat ook echt niet altijd leuk vond 🙂

  Wat fijn dat je zo lekker aan het hardlopen bent! Ik ben ook aan het hardlopen nu sinds 4 weken, ik doe het start to run programma en het bevalt erg goed. Ik voel me nog niet zoals jij dat je het echt heel leuk vind en er naar uit ziet haha maar ik hoooooop dat dat bij mij ook nog komt 😀

  Veel liefs, xx Rosie

 • Cindy

  Schattig die knuffelfase. Veel succes met hardlopen! Fijne avond nog.

 • Kirsty

  Wat goed dat ze zo goed bezig bent met hardlopen! Zelf zou ik het ook wel weer willen, maar ik heb door het hakken dragen zulke korte enkelbanden dat ik ze elke keer weer overbelast en dan weer een week niets kan doen 😛

 • Lisa's Beautybabbels

  Wat fijn dat hardlopen zo goed gaat, en dat je het zo fijn vindt om te doen! Ik vond het vroeger ook altijd heerlijk om te doen 🙂

 • alexa

  Goed bezig met het hardlopen, lekker sportief!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.