Gewoon even geen afleiding meer..
10 dec 2018 Lifestyle Welcome To My Life! 5

Gewoon even geen afleiding meer..

Hoi! Het is weer tijd voor een hele nieuwe week en foto overzicht van onze afgelopen week! De week waarin wij Sinterklaas vierden, de kinderen in het rond stuiterden, en het gewoon een hele drukke week was. Ik merkte dit aan de kinderen en ook aan mijzelf. Maar goed, kijk je weer mee?

Hoi maandag! Eigenlijk een hele normale dag. Ik werk in de ochtend, in de middag haal ik de kinderen van school en in de avond ga ik sporten. Oh en ik vraag Vincent om plakband mee te nemen om cadeautjes in te pakken. Ik denk dat ik hier voorlopig wel genoeg aan heb πŸ˜‰

DinsdagΒ een rustige dag. Sophia en ik rommelen wat in huis. Mijn vader komt koffie drinken en de rest ben ik vooral heel en heel erg moe. Echt vanuit mijn tenen zo ineens. Gelukkig komt onze oppas in de middag, dat is dan echt zo fijn.

Ja, en dan is het woensdag 5 december! Een dag waar de kinderen de laatste tijd enorm naar uit keken. In de middag hield ik Senna lekker thuis, ook een beetje om de rust te houden. Met Sophia was ik in de ochtend naar haar opvang geweest omdat Sinterklaas daar ook kwam, super leuk.

In de avond vierden wij sinterklaas bij mijn zus. Dit is traditie, en dit jaar ook de laatste keer πŸ™ Sinterklaas kwam ook elk jaar en dit was altijd zo leuk voor de kindjes. Het was echt weer heel erg leuk en gezellig. Oh en de kinderen waren zo moe!

Donderdag. Kinderen moe, mama moe. Ik krijg wel lekker koffie op bed, dat scheelt weer een hoop. Lastig om de kinderen op school en de opvang te krijgen haha. Maar gelukt. In de ochtend ben ik gewoon moe en hoef ik van mijzelf niets te doen. Ooooh moet ik echt vaker doen dit, gewoon de boel de boel laten. Scheelt een hoop frustratie πŸ˜‰ Verder een rustige dag en in de avond lekker sporten.

Vrijdag heb ik de kinderen beloofd de hele middag met ze te spelen. Dus: telefoon aan de kant, laptop in de kast en alleen spelen met de kindjes. Ja, dat was best leuk, en dat wil ik vaker doen. Gewoon even helemaal geen afleiding. Ik heb het wel vaker verteld, alleen ik merk dat ik bijvoorbeeld door de social media en whatsapp en dergelijke, gewoon best snel ben afgeleid. Ik laat dan ook weleens heel bewust mijn telefoon in een andere ruimte in huis zodat ik er gewoon even niet mee bezig hoef te zijn. Best erg dat het zo moet, maar het geeft wel wat meer rust. Dus, een goed voornemen om gewoon eens vaker echt helemaal die telefoon weg te leggen en alleen te focussen op de kinderen. Bovenstaand is overigens de Crayola Crayon pen welke Senna voor Sinterklaas kreeg. Ik plaatste ook een foto in mijn stories en kreeg daar wat vragen over, je kan de Crayola Crayon Pen bij Bol.com kopen.

In de middag bak ik nog een cake met de kinderen. Ik vind het zo koud en heb echt behoefte aan heel veel warm eten haha.

Mijn zus stuur ik bovenstaande foto. Sophia heeft van haar een tandarts koffertje gekregen en ze speelt er enorm veel mee. Het koffertje moet overal mee naartoe πŸ™‚

ZaterdagΒ ruimen wij een heleboel op in huis. Ik krijg natuurlijk enorm veel opgestuurd, dat is fantastisch leuk, maar ons huis zou bijna te klein worden haha. Dus we moeten echt zo nu en dan de boel opschonen. Bovenstaand zijn allemaal niet gebruikte producten. Ik ga hier dan ook andere mensen heel blij mee maken.

In de middag ging ik al lunchen met een hele lieve vriendin en in de avond lekker uit eten met weer een andere vriendinnen. Ik bof maar met zulke lieverds

En: het is een heel lang verhaal, maar wij komen uit bij een ander restaurant dan wij hadden gedacht. Maar het was echt zo lekker! Eten ziet er nooit lekker uit zo op de foto, maar geloof mij, het was heerlijk. En heel gezellig πŸ™‚

Baby Born Soft Touch

Vergeten jullie trouwens deze winactie niet?? Ik mag een Baby Born Soft Touch weggeven!

En nu is het zondagavond. Ik zit lekker boven dit blogje te typen. Ik spring zo onder de douche en ga daarna lekker warm mijn bedje in met een kop thee en Netflix! Tot volgende week lieve mensen, bedankt weer voor het meelezen.

Mocht je meer van onze week willen zien, vergeet dan niet de weekvlog: Sinterklaas en twijfels.

Tot slot: ik ben heel benieuwd of er mama’s zijn die het herkennen dat het soms gewoon nodig is om alle afleiding even aan de kant te doen en alleen te focussen op de kinderen. Hoe doen jullie dit? En hoe reageren de kinderen hierop? Ik ben heel erg benieuwd!

Reacties

 • Riannaenco

  Alles aan de kant doen….Ik vind dat best lastig hoor. Er ligt elke dag weer was, moet er worden schoongemaakt of is er wel iets dat moet. Gisteren wad zo’n dag dat ik niks deed! Lang in de pyjama, geen wasmand aangeraakt en fijn kerstige dingen gekeken op tv. De woonkamer was 1 ontploffing maar de kids speelden heerlijk. In de avond alles samen bingen 10 min alles in de speelgoed kist gemikt en klaar!! Wat heerlijk, zo’n rustdag! Zou ik vaker moeten doen πŸ˜‰

 • Randy

  Haha ja, het was een heel avontuur! En uiteindelijk een leuke verrassing 😊😘

 • Ilona

  Ik doe het tegenwoordig ook vaker, even de volle aandacht voor de kinderen. Ik merk dat ze het zo fijn vinden, vooral mijn kleinste. Heerlijk vindt ze het om met mama te kleuren of te puzzelen. En een voordeel: als ik ze bezig houd hebben ze niet veel tijd om ruzie te maken πŸ˜…

 • Marloes

  Ik vind dat soms ook best lastig, merk dat ik toch snel weer mijn telefoon pak. Volgende keer dat ik vrij ben ook maar eens een hele dag in de kast!
  Onlangs geplaatst door Marloes: Ik vond verkopen echt heel moeilijk, tot ik er anders over nadacht

 • Marissa

  Ik vind dat serieus knap als je alles aan de kant kunt doen. Ik ben gewoon echt verslaafd aan mijn telefoon. Sowieso instagram.. Ik moet hem ook bewust aan de kant leggen, maar heel eerlijk, het lukt me niet voor lang. Misschien moet ik hem ook gewoon eens boven leggen. Ik ben namelijk wel te lui om naar boven te lopen voor dat ding. Ik ga het eens proberen in ieder geval!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.