Geluksmomentjes..
12 okt 2013 Lifestyle 16

Geluksmomentjes..

Van de week had ik een dipdag. Alles ging even niet zo als ik wil en ooooh wat was ik zielig. Totdat ik mij bedacht dat ik heel veel geluksmomentjes heb om blij mee te zijn!

Iedereen heeft weleens van die dagen dat het eens wat minder gaat. Zelf heb ik hier altijd meer last van in het najaar en de winter. En helaas het najaar is alweer begonnen, dus afgelopen week had ik even last van een dipdag. Ik heb mezelf aangeleerd om op zo’n dag gewoon eens te denken aan wat ik allemaal wel heb en waar ik blij van word. Ik heb er een paar op een rijtje gezet en laat het graag aan je zien!

vin en sen

Tjah, deze konden jullie denk ik al wel raden. Van Vincent en Senna word ik natuurlijk ontzettend blij! Senna wordt steeds meer knuffeliger en dat vind ik zo leuk! Hij kan echt zo bij me komen zitten en de tijd nemen om met me te knuffelen. Daar word ik echt gelukkig van!

make up

Als ik heel druk ben geweest of onrustig ben, werkt het voor mij enorm rustgevend om mijn make up te sorteren. Meestal gooi ik alles wat ik gebruikt heb in een bak naast de wastafel. Als deze vol wordt sorteer ik alles weer. Vind ik echt zo leuk om te doen. Weet ik ook gelijk weer wat ik allemaal nog heb.

breaking

Gewoon lekker op de bank samen met Vincent naar series kijken. We zijn nu bezig aan de serie Breaking Bad. Leek mij in eerste instantie niets, maar vind het echt een leuke serie! Eerder hebben we alle afleveringen van Prisson Break teruggekeken, ook leuk! Af en toen kijken we ook films samen alleen komen onze smaken qua films niet altijd overeen πŸ™‚

friends

Zonder mijn vriendinnen kan ik niet. Ook al zie ik ze niet altijd even veel, als er iets is zijn ze er altijd! Twee van mijn vriendinnetjes ben ik mee opgegroeid, dit geeft zo’n vertrouwd gevoel.

bloemen

Bloemen! Als ik ergens gek op ben is het op bloemen. Hoe cliche eigenlijk πŸ˜‰ Ik koop eigenlijk elke week iets nieuws voor op tafel, zo gezellig!

En als ik nou weer eens een dipdag heb, dan lees ik gewoon deze post terug! πŸ˜‰

En nu ben ik benieuwd: Waar word jij blij van?

xoxo Saskia

Volg jij Twinkelbella al viaΒ FacebookΒ en Bloglovin?

 

 

Reacties

 • Beautyjuf

  Aha, make-up sorteren geeft mij ook rust πŸ˜‰ Wat een mooie geluksmomentjes laat je voorbijkomen in dit artikel πŸ™‚

 • martina

  iedereen heeft inderdaad wel van die dagen dat je denkt van ” waaaaarom!?!?!?! voel ik me zo…..”
  je hebt een mooi lijstje gemaakt!

 • Kato

  leuk m te lezen! xx

 • beautybysandra

  Wat een leuk artikel!

 • Jhemyla

  Die eerste foto is zo ontzettend schattig! Heel erg leuk.

 • Kirsty

  Wat een leuk artikel! Bij mij helpt het ook altijd om goed stil te staan bij wat een geluk ik eigenlijk heb. Gelukkig heb ik niet zo vaak last van een dipdag, alleen als ik echt heel erg onder druk/stress sta, kan ik me daar wel heel naar om voelen. Gewoon even tijd nemen om tot rust te komen helpt vaak ook wel heel goed.

  • Saskia Hardeman

   Klopt indd ik heb het ook vaak als ik onder druk sta. Dank voor je reactie πŸ™‚

 • Deborah

  Make-up sorteren Γ­s gewoon heel erg rustgevend! De stash opruimen trouwens ook, al ben ik daar vrij lang mee bezig…

 • Lidewij

  Wat een mooi artikel! Ook heel leuk om te lezen! Als ik een dipje heb ben ik heel lief voor mezelf en hoef ik niets, maar plof ik lekker op de bank met een kopje thee, een serie en de kat op schoot en vriendlief ernaast. Daar word ik namelijk blij van πŸ˜€

 • Yvonne

  Leuk lijstje, idd heel goed om ook bij de goede dingen stil te staan. Als ik een echte baaldag heb ga ik vaak ongezonde dingeneten. Maar dat vind ik dan ook niet zo erg, troostvoer he;)

  • Saskia Hardeman

   Haha heel herkenbaar πŸ˜€

 • Stephanie

  Leuke foto’s en verhaaltjes!!

  Loveyouu!

  • Saskia Hardeman

   Dankje engel <3

 • Beautydagboek

  Wat vervelend dat je niet zo lekker in je vel zat, maar het is dan inderdaad fijn om zulke geluksmomentjes aan te halen!

 • Lies

  Heel erg leuk om te lezen! Meer dipdagen hebben in de herfst en winter is ook heel herkenbaar.

 • DQ

  Ik vind het ook heerlijk om mijn make-up te sorteren of om er gewoon lekker doorheen te gaan. Heb ik sowieso wel met opruimen. X

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.